Τέτοιοι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων που στο βωμό του κέρδους δρουν σε βάρος του καλόπιστου καταναλωτή δεν θεωρούνται επαγγελματίες. Θέλω να προϊδεάσω τους μελλοντικούς επισκέπτες για το...Το καλοκαίρι για πρώτη φορά στα χρονικά ήρθα αντιμέτωπος με μια τόσο κακή εμπειρία. Τον Αύγουστο που μας πέρασε αποφασίζουμε με την παρέα μου να επισκεφθούμε το νησί της Αντιπάρου. Κλείνουμε στο συγκεκριμένο κατάλυμα, δωμάτιο τετρακλινο για 6 διανυκτερεύσεις και προκαταβάλουμε το 50% του συνολικού μισθώματος.(Η ελληνική νομοθεσία ορίζει το 25% του συνολικού μισθώματος ως το ανώτατο ποσό προκαταβολής.) Ωστόσο, την περίοδο 16-22 Αυγούστου που επρόκειτο να βρεθούμε στο νησί επιβάλλεται τοπικό λοκνταουν και υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους δημόσιους χώρους και κλειστά μαγαζιά. Εξ αυτού του λόγου ανωτέρας βίας που προέκυψε τελευταία στιγμή και δεν δυναμεθα να κάνουμε τέτοια πρόβλεψη προβαίνουμε άμεσα σε ακύρωση της κράτησης. Ο επιτήδειος-κακοβουλος-εξυπνακιας-αντιεπαγγελματίας ιδιοκτήτης του καταλύματος παρανόμως μόλις διαπιστώνει ότι προχωρήσαμε σε ακύρωση της κράτησής μας, προβαίνει παρανόμως μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του μπουκινγκ,απ'την οποία έγινε η κράτηση, σε δέσμευση του συνολικού ποσού των 900 και κάτι ευρώ και όχι μόνο του 50% της προκαταβολής. Εν συνεχεία και έπειτα από τηλέφωνική επικοινωνία μάς επισημαίνει ότι θα μας επιστέψει το 50% ενώ για το υπόλοιπο ποσό θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, μιας και δεν ήταν στα σχέδιά μας η ακύρωση της κράτησης αλλά λόγω της ανωτέρας βίας που προέκυψε στο νησί ακυρώσαμε την κράτηση καθώς η επικείμενη κατάσταση του λοκνταουν δε θα μας επέτρεπε να κάνουμε ελεύθερα "διακοπές".
Τέτοιοι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων που στο βωμό του κέρδους δρουν σε βάρος του καλόπιστου καταναλωτή δεν θεωρούνται επαγγελματίες. Θέλω να προϊδεάσω τους μελλοντικούς επισκέπτες για το "ποιον" και τον αντιεπαγγελματισμό του συγκεκριμένου ξενοδόχου προς αποφυγήν παρομοίων εμπειριών.Περισσότερα
Εμφάνιση λιγότερων