“Ακριβό χωρίς λόγο.”

Επιλογές δείπνου: Αργά τη νύχτα, Κρατήσεις
Στοιχεία εστιατορίου
Επιλογές δείπνου: Αργά τη νύχτα, Κρατήσεις
Η κριτική γράφτηκε 5 Ιουλίου 2022

Επειδή προσπαθώ πάντα να είμαι αντικειμενικός,
Με αυτά πού είχα ακούσει περίμενα κάτι καλύτερο,
Η εξυπηρέτηση καλή και γρήγορη, η τοποθεσία άριστη, Τώρα για το φαγητό που είναι βασικό, εντάξει, όχι και κάτι το φοβερό που θα πεις ουάου, είναι απλά ας το πω καλό.
Το θεωρό υπερεκτιμημένο, εκτός και έχουμε ξεχάσει τις γεύσεις.
Και το βασικότερο όλων !!! Π Ο Λ Υ Ακριβό για Αυτά που προσφέρει. Με εξαίρεση την θεα.

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούλιος 2022
Κριτικές (1.105)
Γλώσσα

22 - 26 από 1.105 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 18 Μαΐου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Μετά από χρόνια ξανά επισκεφτήκαμε τον Πιπινο .
Είχαμε τις καλύτερες θύμησες και πήγαμε με την καλύτερη διάθεση να καθίσουμε να φάμε τα χταποδάκι α και τις γούνες που λιάζαν .
Δυστυχώς όταν μας έφεραν τον τιμοκατάλογο καταλάβαμε ότι μας πέρασαν για Αμερικανούς .
Ήπιαμε μια μπυρα τους κάναμε σύσταση ότι είναι πιο ακριβοί απο ολες τις ψαροταβερνες στο Αμμουδι της Σαντορινης και τους χαιρετίσαμε .

Ημερομηνία επίσκεψης: Μάιος 2022
1  Ευχαριστούμε, Alexandros S
Η κριτική γράφτηκε 8 Μαΐου 2022

Ερχόμενη από την Σύρο μήνα Μάιο (αρχές) ήρθαμε στο εν λόγω ταβερνάκι γιατί μας το πρότειναν και μπορώ να πω πως με την πρώτη επαφή από την τοποθεσία και μόνο μένεις ευχαριστημένος , τραπεζάκια πάνω από τη. Θάλασσα και χταπόδια να λιάζονται στο Αιγαίο. Οι μερίδες που πήραμε πλούσιες με εξέρεση την χωριάτικη και πεντανόστιμα όλα. Το μεγάλο μου παράπονο οι τιμές , αδικαιολόγητα πανάκριβες , το καταλαβαίνω να έχει το τηγανιτο γαριδάκι 12€ αλλά η χωριάτικη 8€ οι πατάτες 5,5€ και τα αναψυκτικά 3€ είναι παράλογα ακριβά για την δική μου κρίση όταν στην Σύρο όλα αυτά είναι 40% κάτω , Παρ όλα αυτά όλα ήταν όμορφα και ποιοτικά με πολύ φιλικό σέρβις

Ημερομηνία επίσκεψης: Μάιος 2022
1  Ευχαριστούμε, gvkaspiotis
Η κριτική γράφτηκε 26 Σεπτεμβρίου 2021

Πηγαμε και μεις όπως φαντάζομαι πολλοί άλλοι με συστάσεις ως το καλύτερο μαγαζι στην Αντίπαρο....Απαραδεκτο!!!Απο ψαρια πολύ μικρη ποικιλία και το φαγητό του μετριότατο!!Οι τιμες στα ύψη και η εξυπηρετηση,,,αργα τα ζά μου!!!Απορώ για τη φήμη που έχει!!!

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούλιος 2021
    • Ποιότητα
    • Εξυπηρέτηση
    • Φαγητό
1  Ευχαριστούμε, moiraki12
Η κριτική γράφτηκε 1 Σεπτεμβρίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Πήγαμε με συστάσεις..οτι και καλά είναι η καλύτερη ψαροταβέρνα στο νησί.Σε πολύ καλό σημείο δίπλα στο κύμα από πλευράς τοποθεσίας άλλα από φαγητό απλά καλό και ακριβό σχετικά..

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2021
Ευχαριστούμε, LefterisM26

Captain Pipinos: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Χώρα Αντιπάρου, Αντίπαρος

Αντίπαρος, Κυκλάδες
Αντίπαρος, Κυκλάδες

Captain Pipinos: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.