Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
vdelea
Αθήνα, Ελλάδα

Παραδεισένιος Ξενώνας !

5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 14 Ιουν 2016
Είναι πολύ απλά ένα κόσμημα στη Χώρα της Αμοργού !
Με πολύ λεπτό γούστο και πολύ μεράκι, είναι διακοσμημένο με ό,τι πιο ταιριαστό γι αυτό το όμορφο κυκλαδίτικο νησί !
Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του «χρώμα» απλώνοντας γλυκά με την αύρα του όλες τις αποχρώσεις του Αιγαίου στη ψυχή σου…
Βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της χώρας και μπαίνοντας βλέπεις μια είσοδο που σε καλωσορίζει με το που την αντικρίζεις…
Δε σταματά όμως εκεί, προχωρώντας νιώθεις σαν παραμύθι, με τον κήπο μέσα στα δέντρα και τα λουλούδια, το πηγάδι που σου θυμίζει ταινία κι όλα καταλήγουν σε μια λιμνούλα γεμάτη με νούφαρα και χρυσόψαρα…
Οι τιμές είναι αληθινά προσαρμοσμένες στην τόσο κουρασμένη τσέπη μας αλλά και η καθαριότητα αναβλύζει από κάθε σημείο… είναι ένας προορισμός που θα ήθελα πολύ να μου γίνει συνήθεια…
Έχω ήδη έρθει δυο φορές, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ λίγες…
Τη δευτερη φορά ήταν για ενα γάμο, με μια νύφη γεμάτη ευτυχία, ενα ζευγάρι που ξεκίνησε τη ζωή του απο την είσοδο της "Εμπροστιάδας" και πραγματικά άξιζε τον κόπο !
Όσο για τη φιλοξενία, δεν υπάρχουν λόγια, νιώθεις «οικογένεια»…
Ευαγγελία, σ ευχαριστούμε για όλα !!!
Βιολέττα Δελέα
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2016
Συμβουλή: Υπάρχουν δωμάτια για καθε γούστο και κάθε διαθεση, αρκεί να κλείσεις νωρίς για να προλάβεις !
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με φίλους
5,0 από 5 κύκλουςΔωμάτια
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα ύπνου
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Go to your Happy Price
  • ZenHotels.com
10.9 χλμ. από Emprostiada Traditional Guest House
Αμοργός: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 23 Μαΐου 2016

Συμπληρώνει με μοναδικο τροπο την ομορφια του νησιού. Μετα απο καθε βόλτα προσφερει την ιδανικη χαλαρωση στα πανεμορφα δωματια του οπου νιωθεις οτι εισαι σε αρχοντικο . Πεντακαθαρο ,διακοσμημενο σε καθε γωνια με λεπτομερειες που δειχνουν ποσο πολυ θελουν να σε φροντισουν.
Μετα απο τετοια φιλοξενια τι αλλο να ζητησει κανεις!

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2016
Ευχαριστούμε, ionethel
Η κριτική έγινε: 26 Νοεμβρίου 2015

Η πιο ωραία χώρα των Κυκλάδων!!!Στο πιο όμορφο νησί της Ελλάδας (προσωπική άποψη)!Μία αγάπη απέραντη που κρατάει χρόνια όσο το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού.
Είμαστε λάτρεις του νησιού με τον άντρα μου, έχουμε πάει αρκετές φορές και πριν παντρευτούμε - εκεί έγινε ουσιαστικά και η γνωριμία μας!!! και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο παραδοσιακός αυτός ξενώνας είναι η καλύτερη επιλογή για διαμονή στην Αμοργό. Ιδίως αν αγαπάτε τη Χώρα της, που θα την αγαπήσετε είμαι σίγουρη!
Καταρχάς η αγαπημένη μας Ευαγγελία η οικοδέσποινα του ξενώνα, ήταν πάντα εκεί για ότι κι αν χρειαστήκαμε, με την ιδιαίτερη ζεστασιά της και μας κέρδισε με την πρώτη!
Ο ξενώνας βρίσκεται στην πάνω γειτονιά της Χώρας και η θέση είναι ιδανική διότι είχαμε άμεση πρόσβαση στα ταβερνάκια, καφενενία, μπαράκια και στα καταστήματα αλλά ήμασταν και δίπλα στο πάρκινγκ.
Εμείς μείναμε σε σουιτούλα, και μπορώ να πω ότι και τα δίκλινα δωμάτια είναι εξίσου φανταστικά ομοίως με παραδοσιακά έπλιπλα και χειροποίητη διακόσμηση.Όλα βλέπουν στην αυλή - με σήμα κατατεθέν το πηγάδι!!!.
Η εξυπηρέτηση είναι άμεση η καθαριότητα σήμα κατατεθέν!!
(προσωπική εμπειρία: αφήσαμε ένα βράδυ στην απλωστρα 2 μπλούζες να ξεμυρισουν από τις μυρωδιές σε ένα ταβερνείο που είχαμε φάει και την επόμενη τα βρήκαμε πλυμμένα και σιδερωμένα...)
Το μοναδικό μειονέκτημα, είναι πως πρέπει αν αποφασίσετε να μείνετε στο ξενώνα, ιδιαίτερα τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο ή και Πάσχα πρέπει να κλείσετε όσο το δυνατόν νωρίτερα τη διαμονή σας διότι..έχει ζήτηση!!!

Πάντα θα βρίσκουμε ένα λόγο να επιστρέφουμε στο νησί και σε αυτή την Χώρα που μάγεψε τις καρδιές μας από την πρώτη στιγμή που την αντικρύσαμε!!

Ευχαριστούμε Εμπροστιάδα!Ευχαριστούμε Ευαγγελία!

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2014
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
3  Ευχαριστούμε, Αιμιλία Κ
Η κριτική έγινε: 1 Σεπτεμβρίου 2015

Σίγουρα η καλύτερη επιλογή για να μείνεις στην Αμοργό! Εξαιρετικό κατάλυμα, μέσα στη χώρα, προσεγμένο στην παραμικρή λεπτομέρεια, πεντακάθαρο, πραγματικά υπέροχο!!!
Η Ευαγγελία, η ψυχή της Εμπροστιάδας, πραγματικά εκπληκτική οικοδέσποινα, την ευχαριστούμε την φιλοξενία της.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2015
Ευχαριστούμε, Martha P
Η κριτική έγινε: 15 Ιουλίου 2015

Μείναμε στην Εμπροστιάδα λίγες μέρες στις αρχές Ιουλίου. Τρίτη φορά στο νησί, πρώτη φορά στο συγκεκριμένο κατάλυμα, το οποίο μας συνέστησαν φίλοι που είχαν μείνει και ήταν ενθουσιασμένοι. Πράγματι, ό,τι και να πούμε για τον ξενώνα είναι λίγο: το δωμάτιο που μείναμε είχε άψογη αισθητική, φροντισμένο στη λεπτομέρεια, πεντακάθαρο, ευρύχωρο και με υπέροχα έπιπλα, τα κλινοσκεπάσματα, οι πετσέτες και τα προϊόντα στο μπάνιο ήταν όλα γνωστών ελληνικών εταιρειών, ενώ υπήρχε και μηχανή espresso (οι κάψουλες ήταν κέρασμα της Ευαγγελίας, της ψυχής του ξενώνα). Ο περιβάλλων χώρος στο συγκρότημα είναι πανέμορφος, με κήπο και πέργκολα και πολύ ωραία φωτισμένος το βράδυ. Γενικά, ο ξενώνας δένει αρμονικά με το τοπίο της Χώρας της Αμοργού και δεν ξεχωρίζει καθόλου από τα υπόλοιπα σπιτάκια που υπάρχουν δίπλα και απέναντι από αυτόν. Στα "συν" της διαμονής, το γεγονός ότι η Ευαγγελία κανονίζει τη μεταφορά όσων μένουν στον ξενώνα, από τα δύο λιμάνια του νησιού στη Χώρα, χωρίς χρέωση, ενώ για όσους νοικιάσουν αυτοκίνητο (χωρίς ΙΧ, δυστυχώς, δεν θα μπορέσετε να εξερευνήσετε όλες τις ομορφιές αυτού του υπέροχου νησιού!), υπάρχει ελεύθερος χώρος για στάθμευση σε πολύ μικρή απόσταση, καθώς ο ξενώνας βρίσκεται στη μία από τις δύο εισόδους της Χώρας. Μοναδικό μειονέκτημα, αν μπορεί να θεωρηθεί τέτοιο, ότι η Εμπροστιάδα, όπως και τα περισσότερα καταλύματα στη Χώρα, δεν σερβίρει πρωινό. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά μικρά καφέ και καφενεία στη Χώρα (έχει ένα κυριολεκτικά δίπλα από τον ξενώνα) που σερβίρουν πρωινό σε πολύ χαμηλές τιμές. Αν είστε λάτρεις της Αμοργού και δεν σας αρέσουν τα μαζικά ξενοδοχεία, η Εμπροστιάδα είναι η καλύτερη επιλογή για διαμονή στο νησί. Εκεί θα μένουμε κάθε φορά που θα πηγαίνουμε Αμοργό!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2015
    • Τοποθεσία
3  Ευχαριστούμε, vasilikk2015
Η κριτική έγινε: 8 Ιανουαρίου 2015

Εξαιρετικό κατάλυμα που η ομορφιά του δε χωράει στις φωτογραφίες, απίστευτα καθαρό και σε ιδανικό σημείο εντός της Χώρας. Υπέροχη οικοδέσποινα που γνωρίζει τι θα πει επαγγελματισμός αλλά και φιλοξενία! Θα ξαναπάμε, μη μας πάρετε όλα τα δωμάτια!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2014
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι