Οι χαμηλότερες τιμές για τη διαμονή σας
Booking.com
Hotels.com65 $
Priceline62 $
Trip.com74 $
Προβολή και των 14 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Η κριτική έγινε: 28 Ιουλίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Σε ένα ενετικό διατηρητέο κτίριο με απίθανους χώρους έφτιαξαν ένα ξενοδοχείο υψηλών απαιτήσεων τα δωμάτια ευρύχωρα και πολύ καθαρά με εξαιρετικά υλικά παροχές πολύ καλές και Φιλοξενία από τους ιδιοκτήτες εξαιρετική
παραδοσιακό πρωινό με προσωπική φροντίδα και τιμές εξαιρετικές θα το ξαναπροτιμήσουμε

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
2  Ευχαριστούμε, W8751FT_
Ο/η KaterinaZax z, Ιδιοκτήτης του Casa dei Delfini, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 29 Ιουλίου 2019

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη υπέροχη κριτική σας και που μοιράζεστε την εμπειρία της επίσκεψής σας στο Casa dei Delfini. Το γεγονός ότι μείνατε ευχαριστημένοι μας χαροποιεί ιδιαίτερα και είναι η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς. Περιμένουμε με χαρά να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο Casa dei Delfini κάποια στιγμή στο μέλλον και να σας προσφέρουμε μία εξίσου αξιόλογη διαμονή στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου. Ευχαριστούμε πολύ.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 14 Αυγούστου 2018

Μείναμε 2 μέρες τον Αυγουστο και έχουμε τις καλύτερες εντυπώσεις !! Οι άνθρωποι που το έχουν είναι ο ορισμός της Κρητικής φιλοξενίας απλά υπέροχοι ,και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν σε κάθε τι !! Τα δωμάτια πεντακάθαρα ,με άνετα κρεβάτια ,εξοπλησμένη κουζίνα και μεγάλο καθαρό μπάνιο . Η αρχιτεκτονική του μέσα και έξω σέβεται την τοποθεσία που βρίσκεται στο κέντρο της Παλιάς Πόλης και μπράβο τους και γιαυτό !!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Πολύ κοντά στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου !!
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2018
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Ποιότητα ύπνου
    • Καθαριότητα
Ευχαριστούμε, ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π
Ο/η katerina z, Ιδιοκτήτης του Casa dei Delfini, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 16 Αυγούστου 2018

Αγαπητέ κύριε Γιώργο,
σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική κριτική και τα υπέροχα λόγια σας. Ήταν ευχαρίστησή μας που γνωρίσαμε εσάς και την οικογένειά σας και φροντίσαμε την διαμονή σας στο Ρέθυμνο. Προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο ώστε να είναι οι πελάτες μας ευχαριστημένοι και να έχουν μια άνετη διαμονή εδώ. Ελπίζουμε να απολαύσατε την ιστορική παλιά πόλη του Ρεθύμνου και θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας ξαναδούμε σε μια επόμενη επίσκεψη σας. Σας ευχόμαστε τα καλύτερα και σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για την προτίμηση που μας δείξατε.

Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς,
Κατερίνα.

Η κριτική έγινε: 20 Ιουλίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Μείναμε λίγες μέρες στο συγκεκριμένο μέρος. Όλη η αρχιτεκτονική του χώρου είναι πολύ ωραία, ένα παλιό αρχοντικό που έγινε ξενοδοχείο. Ένα δωμάτιο τελείως διαφορετικό. Το στρώμα ήταν καταπληκτικό και μοσχοβολουσαν τα σεντόνια. Όμως το σπασμένο καπάκι από το καλάθι του μπάνιου σε συνδιασμό με το βρώμικο τηλέφωνο του μπάνιο μου χάλασαν πολύ την εικόνα για αυτό το ξενοδοχείο. Το μπάνιο είναι από τους χώρους που μαζεύει τα περισσότερα μικρόβια, αν μη τι άλλο το τηλέφωνο θα μπορούσε να είναι καθαρό γιατί ουσιαστικά μέσω αυτού πλένουμε και εμάς.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Elizabethskevai
Ο/η katerina z, Ιδιοκτήτης του Casa dei Delfini, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 21 Ιουλίου 2017

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και για τις επισημάνσεις σας. Προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τα σχόλιά σας μας βοηθάνε στο να το καταφέρνουμε. Η καθαριότητα στους χώρους του ξενοδοχείου μας είναι από τις βασικές μας προτεραιότητες και για αυτό γίνεται με επιμέλεια και σε καθημερινή βάση. Θα μπορούσατε κατά την διάρκεια της διαμονής σας να μας ενημερώσετε για αυτό που είχατε αντιληφθεί ώστε να επιλυθεί άμεσα. Ευχαριστούμε και πάλι και θα ήταν χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε ξανά κάποια στιγμή στο μέλλον. Με εκτίμηση Κατερίνα.

Η κριτική έγινε: 12 Ιουλίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ όμορφα αναπαλαιωμένα δωμάτια , καθαρά , στο κέντρο του Ρεθύμνου μέσα στα γραφικά σοκάκια της πόλης!Η ιδιοκτήτρια πολύ εξυπηρετική και φιλόξενη μας πρότεινε μέρη που μπορούμε να επισκεφτούμε ! Πολυ καλή επιλογή για διαμονή στην καρδιά της πόλης !

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2016
Ευχαριστούμε, fanisnik
Η κριτική έγινε: 15 Μαρτίου 2016

Μείναμε για δύο βράδια την περίοδο την καρναβαλιού και δεν το μετανιώσαμε ούτε στιγμή! Το Casa De Delfini βρίσκεται στην καρδιά της Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου, μέσα σε ένα γραφικό στενό και έτσι παρότι είναι τόσο κεντρικό, δεν έχει φασαρία. Πολύ όμορφα διαμορφωμένο, με όμορφο γούστο, το κρεβάτι βρισκόταν κάτω από μία παραδοσιακή καμάρα και υπήρχε μέσα στο δωμάτιο ένα πηγάδι! Εξαιρετική φιλοξενία από την Κατερίνα, ακόμα πιο εξαιρετική η σχέση της τιμής με τη συνολική εμπειρία. Σίγουρα θα το προτιμήσουμε ξανά!

Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2016
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι