Η κρητική φιλοξενία στην απόλυτη έκφρασή της. Οικογενειακές διακοπές εν μέσω Αυγούστου. Από το πρώτο λεπτό της εισόδου μας μέχρι την αναχώρησή μας αισθανθήκαμε ως βασιλικοί φιλοξενούμενοι. Το χαμόγελο της υποδοχής, το ζεστό καλωσόρισμα και η ταχύτητα εξυπηρέτησης μας ώστε να εγκατασταθούμε άμεσα στο χώρο μας, ξεκίνησαν τις διακοπές μας με τον καλύτερο τρόπο. Οι εγκαταστάσεις, η πισίνα, οι χώροι πρωινού φαγητού, μπαρ, δωμάτια είναι εικόνες που σου παρέχει και το σωστά ενημερωμένο site τους. Αυτό που κάνει όμως την διαμονή εκεί μαγική είναι το προσωπικό, οι άνθρωποι της Grecotel. Η καθαριότητα αποτελεσματική και ταχύτατη. Το beach service μακράν το καλύτερο που έχω δεχθεί (το συγκρίνω με Νίκαια - Σαν τροπέ). Πρωινό - δείπνο εξαιρετικό. Καθε μέρα και διαφορετικό μενού, αλλά ο επαγγελματισμός του προσωπικου του μπουφέ πάντα σταθερός και σε ετοιμότητα. Ειδική μνεία στην κα Μαθιουδάκη, η οποία, όταν ζήτησα ξεναγό για την Κνωσσό για τα δύο μου παιδιά, θεώρησε αυτονόητο να μου παρέχει ξεναγό - παιδαγωγό. Απίστευτη εμπειρία. Επίσης, όταν ακυρώθηκαν οι θαλάσσιες εκδρομές λόγω καιρού, ήταν εφοδιασμένη με μια πικοιλία δραστηριοτήτων, ώστε να μην αισθανθούμε την παραμικρή απογοήτευση. Κλείνοντας δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο δείπνο στην Agreco farm, όπου γιορτάσαμε ονομαστικές εορτές τρώγοντας μοναδικά κρητικά πιάτα. Οι σεφ του Creta Palace και της Agreco farm αξίζουν αστερι Michelin. Σας ευχαριστώ όλους σας θερμά για την απίστευτη κρητική φιλοξενία που μου προσφέρατε αφειδώς. Καλή μας αντάμωση.
ΥΓ: τα μέτρα υγειονομικής προστασίας τηρούνται απαρέγκλιτα.