Καταπληκτικό ξενοδοχείο πολύ κοντά στην παλιά πόλη. Εξαιρετικό service ευγενικό και ευχάριστο προσωπικό και πολύ καθαρό!!!!! Χωρίς καθόλου φασαρία (αν και είναι σε κεντρικό δρόμο). Πολύ καλό πρωινό !!!Περισσότερα
- Εστιατόριο
Εμφάνιση λιγότερωνΚαλησπέρα σας! Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για το ότι επιλέξατε το Sentido Aegean Pearl, καθώς και για το χρόνο που αφιερώσατε για να δημοσιεύσετε την εξαιρετική κριτική σας για το ξενοδοχείο μας! Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που μαθαίνουμε πως απολαύσατε τη διαμονή σας και πως εκτιμήσατε, απολαύσατε και αξιολογήσατε θετικά το ξενοδοχείο, τα υψηλά standards μας όσο αφορά στην καθαριότητα και στην υγιεινή, την ήσυχη τοποθεσία του ξενοδοχείου πάνω στην παραλία και σε μικρή απόσταση απο το κέντρο και την Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου και την ποιότητα και την ποικιλία του πρωϊνού μας. Θα χαρούμε ιδιαίτερα αν θα έχουμε την ευκαιρία και την τιμή να σας υποδεχθούμε και να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο όμορφο Ρέθυμνο. Με τους χαιρετισμούς και τις θερμές ευχαριστίες μας!
Ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο σε εξαιρετική τοποθεσία !!
Καθαρό , φιλικό προσωπικό με εξαιρετικό πρωινό .
Κοντά στην πόλη του Ρεθύμνου στην νέα παραλία ιδανικό για περπάτημα !
Θα το επιλέξουμε και του χρόνου για τις διακοπές μας .
Αγαπητέ Δημήτρη καλημέρα και ευχαριστούμε που επιλέξατε το Sentido Aegean Pearl για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Επίσης, ευχαριστούμε πολύ για την άριστη κριτική! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η διαμονή στο ξενοδοχείο σας ήταν ευχάριστη, και που απολαύσατε και αξιολογήσατε σε υψηλό επίπεδο το Aegean Pearl, την τοποθεσία του λίγα μέτρα απο τη θάλασσα, τα standards της καθαριότητας και της υγιεινής, το πρωϊνό και τη γνήσια φιλικότητα και φιλοξενία του προσωπικού μας. Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας που η θετική σας αξιολόγηση κατέστησε το Aegean Pearl σταθερή επιλογή, και θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε ξανά το επόμενο καλοκαίρι! Με τους χαιρετισμούς και τις καλύτερες ευχές μας απο το Ρέθυμνο.
Αύγουστος 2016. Κρίμα που μείναμε λίγο......
Πεντακάθαρο ξενοδοχείο. Νόστιμο φαγητό με πολλές επιλογές.
Ευγενικοί και χαμογελαστοί άνθρωποι.
Πολλά μπράβο σε όλους σας , και ιδιαίτερα στο maitre και στον κύριο Μανώλη στο spa ( Δεν είμαι σίγουρος ότι θυμάμαι σωστά το όνομα, αλλά το μασάζ εκεί σίγουρα δεν ξεχνιέται !!!!! ) .
Aγαπητέ Γιώργο καλημέρα και ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το Sentido Aegean Pearl και που διαθέσατε τον χρόνο για να γράψετε και να μοιραστείτε μαζί μας μια τόσο ωραία κριτική για το Ξενοδοχείο μας. Χαιρόμαστε ειλικρινά που απολαύσατε τη διαμονή σας στο Aegean Pearl και που εκτιμήσατε το Ξενοδοχείο, τα υψηλά στάνταρντ της καθαριότητας, την ποιότητα και την ποικιλία του φαγητού, την ευγένεια και φιλικότητα του προσωπικού και τις άριστες υπηρεσίες του κ. Μανώλη στο Spa & Wellness Centre. Σας ευχαριστούμε πολύ για την επιλογή και τα θετικά σχόλια και ευχόμαστε πως θα έχουμε την τιμή να σας καλοσωρίσουμε ξανά κάποια στιγμή στο μέλλον. Με τις καλύτερες ευχές μας.
επισκέφτηκα το ξενοδοχείο για πρωινό και χρήση του spa.
το πρωινό έχει υπέροχο μπουφέ και το προσωπικό είναι πολύ φιλικό και εξυπηρετικό.
το spa είναι αρκετά καθαρό και με ωραίους χώρους.
το προσωπικό στο spa είναι πραγματικά υπέροχο!!! Η κυρία στην υποδοχή μας έδωσε όλες τις πληροφορίες για τις θεραπείες και τις υπηρεσίες γενικά. Ο κύριος Καπετανάκης που μου έκανε μασάζ είναι πραγματικός επαγγελματίας! Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για τις έξτρα συμβουλές που μου έδωσε.
Κρίμα που ειδικά το spa δεν μένει ανοιχτό όλο το χρόνο...
Μια επίσκεψη θα σας μείνει αξέχαστη!!!
Αγαπητή Μαρία, την καλησπέρα μας μαζί με τις θερμές ευχαριστίες μας για την εξαιρετική κριτική σχετικά με το Sentido Pearl Hotels Spa & Wellness Center. Διαβάζουμε με ιδιαίτερη χαρά την υπέροχη εμπειρία που περιγράφεται σ' αυτή την κριτική των υπηρεσιών, από την Υποδοχή μέχρι το Μασάζ και τα εξαιρετικά standards του όσο αφορά στην υγιεινή και στην απόλυτη καθαριότητα. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα κάθε φορά που οι υπηρεσίες των Sentido Pearl Hotels προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση στους επισκέπτες μας, και το Spa & Wellness Center χαρακτηρίζεται από τον επαγγελματισμό του και την απόλυτη συνέπεια σε αυτό. Ευχαριστούμε ξανά και θα χαρούμε πολύ να σας ξαναδούμε. Με τις καλύτερες ευχές μας.
Φιλικο και ευγενικο προσωπικο. Ομορφη παραλια σωστα οργανωμενη με πολλες παροχες. Δωρεαν parking. Μοντερνα δωματια.ομορφοι εξωτερικοι χωροι. Πλουσιο πρωινο με αρκετα τοπικα προιοντα και μεγαλη ποικια.
Aγαπητέ μας φίλε, ευχαριστούμε που επέλεξες το Sentido Aegean Pearl για τη θερινή διαμονή των διακοπών και για το χρόνο που διέθεσες για να μοιραστείς μαζί μας την εξαιρετική σου κριτική για το Ξενοδοχείο. Θέλουμε να εκφράσουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας για το ότι απολαύσατε τη διαμονή και τις διακοπές σας στο Ρέθυμνο, και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που εκτίμησες και βαθμολόγησες όλα τα παραρτήματα του Ξενοδοχείου στην κορυφή της κλίμακας. Ελπίζουμε πως το Πρόγραμμα Ψυχαγωγίας και Δραστηριοτήτων επίσης να προσέφερε δραστηριότητες και εκδηλώσεις που να ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες και στα ενδιαφέροντά σας. Ευχαριστούμε ξανά για τα θετικά σχόλια και την εξαιρετική κριτική. Αν σκεφτείτε να ταξιδέψετε στην όμορφη Κρήτη ξανά στο μέλλον, θα χαρούμε πολύ να σας ξανακαλωσορίσουμε στο γραφικό Ρέθυμνο! Με τις καλύτερες ευχές μας.
Θα λατρέψετε τα πάντα σ' αυτό το ξενοδοχείο - ειδικά αν διαλέξετε σουίτα με θέα στη θάλασσα. Το φαγητό είναι πολύ καλό. Το προσωπικό είναι φιλικό και επαγγελματίες. Τα πάντα είναι καθαρά. Η παραλία είναι πολύ κοντά. Ο υπόλοιπος κόσμος (πελάτες) στο ξενοδοχείο ήταν επίσης πολύ καλός.