Παρα πολύ καλή εμπειρία με τους επαγγελματίες του χώρου.Ενα πολύ όμορφο ταξίδι στην πορτογαλια με... διαβάστε περισσότερα
Εξαιρετική οργάνωση και ξεναγήσεις. Πολύ όμορφη χώρα που αξίζει να επισκεφθεί κανείς Θα πρότεινα... διαβάστε περισσότερα
Είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε στα πλαίσια μιας επαγγελματικής εκδήλωσης στην Κρήτη. Η συνεργασία μας ήταν πραγματικά άψογη. Άνθρωποι πάντα πρόθυμοι σε κάθε απαίτηση, με εναλλακτικές προτάσεις και λύσεις για κάθε πρόβλημα που θα μπορούσε να παρουσιαστεί.
Το προσωπικό του γραφείου ήταν αποτελεσματικό, ακριβές, ευγενικό, και ρύθμισε τα πάντα με ακρίβεια. Ίσα το συνιστούσα χωρίς καμία επιφύλαξη
Η συνεργασία και η πραγματοποίηση της εκδρομής έγιναν με πολύ καλή συνεργασία και όλο το γκρουπ έμεινε ευχαριστημένο.
Εξαιρετική οργάνωση και συνεργασία. Επισκεφτήκαμε την Κρήτη με μία ομάδα μαθητών από το Βέλγιο. Όλοι μας, μαθητες και καθηγητές, περάσαμε όμορφα, λατρέψαμε το νησί και είμαστε ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι από κάθε άποψη.
Καταπληκτική ξεναγός και άριστος οδηγός, οι οποίοι κατεδειξαν άρτιο επαγγελματισμό και μας συνόδευσαν πάντα με χαμόγελο και θετικη διαθεση.
Το Tourist Guides of Crete αποτελεί άριστη επιλογή για την οργάνωση των διακοπών σας. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.
Εκ μέρους της Παιδαγωγικής Ομάδας του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ “Unesco Heritage” του 6ου Γυμνασίου Ηρακλείου, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Tourist Guides of Crete για την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και τον επαγγελματισμό τους κατά τη διεξαγωγή των δραστηριοτήτων μάθησης που διοργανώθηκαν το Σεπτέμβριο του 2015 από το σχολείο μας. Από τη φάση ακόμα του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων,σε ότι τους αφορούσε, ήταν ξεκάθαρο ότι είχαν απόλυτη συναίσθηση της εκπαιδευτικής φύσης της διοργάνωσης και ενσυναίσθηση των προσπαθειών μας για την επιτυχία των δραστηριοτήτων. Νιώσαμε «ασφαλείς» μέσα στην συνεργασία μας και απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Η ίδια ικανοποίηση αποτυπώθηκε και μέσα από τα ερωτηματολόγια αξιολόγησης που συμπλήρωσαν μαθητές και καθηγητές των 6 εταιρικών ευρωπαικών σχολείων που συμμετείχαν στις δραστηριότητες οι οποίοι εκτίμησαν ιδιαίτερα τις ξεναγήσεις, τις γνώσεις που πήραν και τις επιτυχημένες επισκέψεις που διοργάνωσε το πρακτορείο.
Εξαιρετική εκδρομή στη Χίο, άρτια οργανωμένη σε όλα της. Το charter αεροπλάνο μας μετέφερε για 3 υπέροχες μέρες στη Χίο και μικρά Ασία. Περιμένω το επόμενο ταξίδι μαζί σας