Επισκέφθηκα το Domes of Elounda πρόσφατα, αρχικά το ξενοδοχείο βρίσκεται σε φοβερή τοποθεσία με άπλετη θέα.
Μείναμε σε βίλα με 2 υπνοδωμάτια με πολύ ωραία διακόσμηση και πισίνα, καθαρό και είχε μέσα ότι χρειαζόμασταν. Τα μόνα αρνητικά του δωματίου ήταν ότι το κλιματιστικό έκανε φασαρία και ο συναγερμός δεν δούλευε.
Το πρώτο βράδυ μας δόθηκε ένα voucher για ένα δωρεάν γεύμα στο blend, κάναμε κράτηση, φάγαμε και στο τέλος μας ήρθε ο λογαριασμός με μια μικρή έκπτωση και όχι δωρεάν όπως μας είχαν πει.
Τις επόμενες ημέρες απογοητεύτηκα με την συμπεριφορά κάποιων υπαλλήλων διότι με το ζόρι μας έλεγαν καλημέρα, μάλιστα την ώρα που περνούσαμε πηγαίνοντας για πρωινό ένας υπάλληλος κρύφτηκε για να μας αποφύγει και αυτό μου έδωσε πολύ κακή εντύπωση.
Επίσης το προσωπικό τις περισσότερες φορές ήταν με το κινητό στα χέρια και έτυχε να μιλάνε στο τηλέφωνο και να κανονίζουν τι θα κάνουν στο ρεπό τους. Άκρως αντί επαγγελματικό!
Φυσικά υπάρχουν και εξερέσεις, κάποια από τα παιδιά ήταν ευγενέστατα και πρόθυμα να εξυπηρετήσουν και πάντα με το χαμόγελο και τους ευχαριστούμε πολύ!!
Αλλά σίγουρα το προσωπικό χρειάζεται εκπαίδευση γιατί σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων περιμένεις και την ανάλογη εξυπηρέτηση.
Πήγαμε στο εξωτερικό γυμναστήριο, έχει απίστευτη θέα, αξίζει να πάει κάποιος, έχει αρκετά πράγματα να κάνεις, απλά καποια απο τα μηχανήματα θέλουν συντήρηση καθώς έτριζαν αρκετά.
Το προτελευταίο μας βράδυ ήταν απογοητευτικό! Πήγαμε στο Core, είχε κρητική βραδιά, πριν καθίσουμε μας λένε πως υπάρχει ένα set menu με ορεκτικά, κυρίως και επιδόρπιο. Καθόμαστε και μετά μας ενημερώνουν πως το άτομο για τους ενήλικες είναι 90€ και για τα παιδιά 45€ ( το set menu περιλάμβανε τζατζίκι, τυροκαυτερή, μπουγιουρντί, μια ατομική χωριάτικη σαλάτα, μια ατομική μεσογειακή, τηγανιά σουβλάκι κοτόπουλο και λουκουμάδες) συνολικά πληρώσαμε 180€ δυο άτομα για αυτά! Που οπουδήποτε αλλού να πας, τόσο δεν πληρώνεις. Περιμέναμε να είναι πιο τσιμπημένες οι τιμές αλλά αυτό ήταν κοροϊδία!
Σαν τελική εμπειρία που μου έχει αφήσει είναι πως βρίσκεται σε φοβερή τοποθεσία οι εγκαταστάσεις είναι καλές, αλλά κάποια πράγματα χρήζουν βελτίωσης.