Διαλέξαμε το ξενοδοχείο αυτο απο τις πολυ καλες κριτικές που διαβάζαμε.
Εν τελη διαπιστώσαμε οτι δεν είναι ακριβώς τοσο τελεια όσο τα περιέγραψαν οι προηγούμενοι επισκέπτες.
Αρχικά φτασαμε νωριτερα την 1η μερα, έχοντας φυσικά ενημερώσει από την προηγούμενη μέρα οτι το καραβι φτάνει νωριτερα.
Μας ειπαν λοιπόν οτι το δωμάτιο είναι έτοιμο και οτι ωρα φτάσουμε να παμε στο ξενοδοχειο.
Φτάνοντας λοιπόν το πρωι η κοπελα στη ρεσεψιόν ήταν απότομη και ειρωνικη και μας υποδέχτηκε με τη φράση "αρχικά ήρθατε πολυ νωριτερα απο την ωρα που πρεπει".
Της εξηγήσαμε οτι τους είχαμε ενημερώσει μια μερα πριν και εν τελη μας έδωσε το κλειδί για τα δωμάτια.
Υποτιθεται ειχαμε κλείσει 2 ιδια δωμάτια στον ιδιο οροφο και εν τελη ήταν σε διαφορετικούς ορόφους και το ένα εκ των 2 ήταν τραγικο μικρο για τα χρηματα που πληρώσαμε.
Το πρωινό ηταν ωραιο αλλα κάθε μερα το ίδιο.
Το προσωπικό ηταν πολυ ευγενικο αλλα με το αγχος ζωγραφισμένο στο προσωπο διότι ετρεχαν απο την πολλή δουλειά.
Λόγω κορονοιου σου έβαζαν οι ίδιοι φαγητο στο πρωινό, τα ιδια ατομα λοιπον έβγαιναν και εξω απο τον μπουφέ και σερβιραν, μάζευαν τραπέζια και εξυπηρετούσαν και κοσμο στον μπουφέ.
Με αποτέλεσμα να καθυστερούν απο την πολλή δουλειά και να τρέχουν.
Επιπλέον ευγενικές οι κυρίες του καθαρισμού αλλα μου εκανε εντύπωση που 7 μερες δεν άλλαξαν μια φορα σεντόνια και δεν σφουγγάρισαν !
Η άμμος απο τη θαλασσα ηταν στο πάτωμα και γλιστρούσαμε.
Επίσης αυτό που μας κούρασε αρκετά ειναι οτι τα δωματια δεν είχαν ηχομόνωση.
Το πρωι άκουγες τις κοπέλες του καθαρισμού μεσα στα αφτια σου , τους γείτονες που μιλούσαν, το μεσημερι δε δεν μπορούσες να ξεκουραστεις απο τη φασαρια.
Κατά τ αλλα, ωραια θεα απο τον εξωτερικό χώρο,ωραια και καθαρή πισίνα, καλό φαγητό και γλυκα.
ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΌ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.