4 άτομα βλέπουν αυτό το ξενοδοχείο
Expedia.com185 $
Hotels.com185 $
StayForLong177 $
Προβολή και των 18 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Κριτικές (1.238)
1.238 αποτελέσματα
1.076
1.076
1 - 6 από 1.238 κριτικές
Η κριτική έγινε: 14 Ιουνίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Εμένα στα Χανια 5 χρόνια καθώς σπούδαζα εκεί. Το casa delfino είναι ένα ξενοδοχείο που δεν περνούσε ποτέ απαρατήρητο λόγω της εντυπωσιακής αυλής του που είναι πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς από το στενό δρομάκι που περνά δίπλα του. Επέστρεψα Χανιά ένα διήμερο με τη μητέρα μου ως επισκέπτρια πλεον σε αυτή την πόλη. Το ξενοδοχείο ήταν όπως το περίμενα, πολυτελές αλλά όχι υπερφίαλο, σεβόταν και τόνιζε την ιστορία του μέσω της αρχιτεκτονικής του. Εκεί ξαφνιάστηκα ελάχιστα λοιπον. Αυτό που με ξαφνιασε ευχαριστα ήταν η φροντίδα του προσωπικού. Ήταν όλοι ευγενεστατοι και άκρως επαγγελματικοί χωρίς αυτό να στερεί από την οικειότητα και τη ζεστασιά που μας έκαναν να αισθανθούμε από την πρώτη κιόλας μέρα. Μαργαρίτα και Χρυσούλα σας έβαλα μέσα στην καρδιά μου. Ευχαριστούμε πολύ. Θα επιστρέψουμε σίγουρα.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Δύσκολο πάρκινγκ, Κυρίως κατά τις μεσημεριανές και βραδυνές ώρες. Πάρκινγκ σε απόσταση από το ξενοδοχείο. Όμως τη μεταφορά προς στο ξενοδοχείο την φροντίζουν.
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
1  Ευχαριστούμε, Ευτυχία Μ
Η κριτική έγινε: 22 Σεπτεμβρίου 2020

Εξαιρετική διαμονή και εξαιρετική επιλογή από κάθε άποψη.
Ευγενέστατο προσωπικό , καθαριότητα και υπηρεσίες που ικανοποιούν θεωρώ και τον πιο δύσκολο πελάτη
Ιδανική επιλογή για ζευγάρια αλλά και για οικογένειες

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2020
    • Ποιότητα ύπνου
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
2  Ευχαριστούμε, 660nikoss
Η κριτική έγινε: 12 Σεπτεμβρίου 2020

Η βολικη και ομορφη τοποθεσια του
Οι ιδιαιτερης αισθητικης χωροι και η αυλη
Το εξυπηρετικο κ ευγενικο προσωπικο
Τα ανετα και πολυτελη δωματια
Το πλουσιο κ απολαυστικο πρωινο
Το εξαιρετικο σπα κ μασαζ
Μας προσεφεραν μια αξεχαστη εμπειρια και διαμονη που θα θυμομαστε για παντα!!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2020
2  Ευχαριστούμε, alikiz
Η κριτική έγινε: 26 Αυγούστου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Επισκέφτηκα το ξενοδοχείο για ένα Spa, η εμπειρία που είχα ήταν εξαιρετική. Το προσωπικό στην υποδοχή και στο SPA είναι πολύ ευγενικό, πρόθυμο για οτιδήποτε πληροφορία θέλεις. Όσο για τον χώρο του SPA είναι θαυμάσιος, η κοπέλα που μου έκανε το μασάζ ήταν εξαιρετική, πολύ καλή γνώση του μασάζ, επίσης είναι πολύ ευγενική και χαμογελαστή. Συγχαρητήρια για τόσο για το SPA όσο και για το υπόλοιπο προσωπικό του ξενοδοχείου. Αξίζει να το επισκεφτείτε οπωσδήποτε για ένα χαλαρωτικό SPA, σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2020
3  Ευχαριστούμε, ValanisGr
Η κριτική έγινε: 1 Νοεμβρίου 2019

Υπέροχο νεοκλασικό κτίριο στην καρδιά της παλιάς πόλης του ομορφότερου σημείου των Χανίων.... Πολυτέλεια στην απλότητα του, πεντακάθαρα δωμάτια, άψογο προσωπικό και ένα πρωινό που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Το συνιστώ σε όλους ανεπιφύλακτα...

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2019
2  Ευχαριστούμε, Minaela L