Οι χαμηλότερες τιμές για τη διαμονή σας
Booking.com
Hotels.com82 $
Priceline79 $
StayForLong105 $
Προβολή και των 12 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Η κριτική έγινε: 5 Ιουλίου 2022

Μείναμε στο ξενοδοχείο hyperion city hotel για δύο βράδια και η διαμονή μας ήταν αξέχαστη. Το προσωπικό χαμογελαστό, ευδιάθετο και πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει. Το κτήριο μοντέρνο, καινούργιο και πολύ εντυπωσιακό. Το ξενοδοχείο διαθέτει εσωτερικό πάρκινγκ γεγονός που διευκολύνει τις μετακινήσεις. Μόλις φτάσαμε μας υποδέχτηκαν με ένα ποτό καλωσορισματος!
Τα δωμάτια πεντακάθαρα, καινούργια, με όλες τις ανέσεις μεσα
Το πρωινό πλούσιο, για όλα τα γούστα
Η πισίνα πολύ καλή όπως και το γυμναστήριο
Προτείνω το ξενοδοχείο ανεπιφυλακτα και θα το επισκεφτώ ξανά σίγουρα!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Mariaat_20
Ο/η George Lagonikakis, Owner του Ξενοδοχείο Hyperion City, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 5 Ιουλίου 2022

Αγαπητή Mariaat_20 ,
Πρώτα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επιλέξατε το Hyperion City Hotel για τη διαμονή σας. Είναι πάντα μεγάλη χαρά να λαμβάνουμε τέτοιες καταπληκτικές, ευγενικές κριτικές και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον χρόνο σας . Αυτή είναι μια υπέροχη επικύρωση της ποιότητας που παρέχουμε. Είμαστε περήφανοι που γνωρίζουμε ότι απολαύσατε το επαγγελματικό μας προσωπικό, την εμπειρία άνετου δωματίου, το μοντέρνο
σχέδιο, πάρκινγκ , πλούσιο πρωινό και την εξωτερική πισίνα τόσο ιδανική για τις ζεστές μέρες και βράδιές . Είμαστε βέβαιοι ότι όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου μας απολάμβανε την κάλυψη των αναγκών σας, όπως απολαύσατε τη διαμονή σας. Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στο εγγύς μέλλον στο Hyperion city Hotel για περισσότερη φιλοξενία και φροντίδα που αγαπάμε να παρέχουμε. Η διαμονή σας στο Hyperion θα μας μείνει σίγουρα αξέχαστη - οι επισκέπτες όπως εσείς φέρνουν πάντα ένα χαμόγελο και μια ωραία ατμόσφαιρα στο ξενοδοχείο μας και αυτό είναι μια πραγματική αξία!
Μέχρι τότε μείνετε ασφαλείς, Με Θερμούς Χαιρετισμούς- Ομάδα Διαχείρισης

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 8 Μαρτίου 2022

Μειναμε,δυο ενηλικες,τεσσερα βραδυα.Κατ`αρχην ειναι ευκολο να το βρεις αν εχεις αυτοκινητο και χρησιμοποιησεις το GPS αλλα η εισοδος του υπογειου,κλειστου παρκινγκ ειναι απο την πισω μερια του ξενοδοχειου.Το κτιριο ειναι μοντερνο οπως και ολοι οι εσωτερικοι χωροι,υπαρχει μια μικρη,θερμαινομενη πισινα,μαλλον ιδανικη για νεα,κυριως,ατομα,δυο ανελκυστηρες,ομορφο μπαρ και αιθουσα πρωινου.Το δωματιο αν και στον πρωτο οροφο ειχε πολυ ωραια θεα στη θαλασσα,ηταν ιδιαιτερα ευρυχωρο και ειχε κυριολεκτικα τα παντα που μπορει να χρειαστει καποιοςΗ καθαριοτητα ηταν αψογη οπως και το προσωπικο,το πρωινο πλουσιο αν και ο χωρος μικρος.Περιπου 10-15 λεπτα με τα ποδια απο το παλιο λιμανι και πολλα εστιατορια μπαρακια και καφε πολυ κοντα.Αν και δεν εχω μεινει σε καποιο αλλο ξενοδοχειο των Χανιων,νομιζω οτι το Υπεριον ανηκει στις τοπ προτασεις διαμονης.

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2022
Ευχαριστούμε, nyds
Ο/η George Lagonikakis, Owner του Ξενοδοχείο Hyperion City, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 9 Μαρτίου 2022

Αγαπητέ μας πελάτη ,
Σας ευχαριστούμε πολύ που αφιερώσατε χρόνο για να μοιραστείτε την εμπειρία σας στο ξενοδοχείο μας . Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την επιλογή σας να μείνετε στο HYPERION City Hotel , για την θετική και ευγενική σας βαθμολόγηση , για λόγια που ζεσταίνουν τις καρδιές μας και πάνω απ' όλα για την ευχάριστη παρουσία σας στο ξενοδοχείο μας. Είναι ιδιαίτερη χαρά μας ότι καταφέραμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και θέλουμε να σας επιβεβαιώσουμε, ότι εκτιμούμε τους πελάτες που παραμένουν πιστοί στο HYPERION City Hotel και προσπαθούμε να δείχνουμε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας για την προτίμησή τους . Η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή για σας και σας ευχόμαστε όλοι από την ομάδα μας ότι καλύτερο και ευελπιστούμε να έχουμε τη χαρά να σας καλωσορίσουμε και πάλι σύντομα στο HYPERION City Hotel.
Καλή σας μέρα , με σεβασμό και εκτίμηση - Management Team.

Η κριτική έγινε: 8 Σεπτεμβρίου 2021

Τέλεια τοποθεσία για να πας με τα πόδια στην παλιά πόλη αλλά και να βγαίνεις από την πόλη με αυτοκίνητο. Πολύ καινούριο ξενοδοχείο με ευρύχωρα δωμάτια, τέλειο κλιματισμό, πεντακάθαρα και με πάρα πολύ κλαό πρωινό.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
    • Αξία
Ευχαριστούμε, nikost539
Ο/η George Lagonikakis, Owner του Ξενοδοχείο Hyperion City, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2021

Αγαπητέ Κύριε Νίκο ,
Σας ευχαριστούμε πολύ που αφιερώσατε χρόνο για να μοιραστείτε την εμπειρία σας στο ξενοδοχείο μας. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την επιλογή σας να μείνετε στο ξενοδοχείο μας , αλλά και για την θετική σας βαθμολόγηση. Είναι ιδιαίτερη χαρά μας ότι καταφέραμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και ιδιαίτερα αναφορικά με την διακόσμηση και εγκαταστάσεις και πλούσιο πρωινό. Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας, να διαβάζουμε τα σχόλια όπως το δικό σας . Σας ευχόμαστε ότι καλύτερο και ευελπιστούμε να έχουμε τη χαρά να σας καλωσορίσουμε και πάλι σύντομα στο Hyperion City Hotel.
Να είστε πάντα καλά , με εκτίμηση Management team .

Η κριτική έγινε: 8 Ιουνίου 2021

Πολύ όμορφο δωμάτιο , άνετο , πεντακάθαρο , με όλες τις παροχές ενός πεντάστερου ξενοδοχείου. Το προσωπικό πολύ ευγενικό με το χαμόγελο απαντούσαν σε κάθε ερώτηση. Το φαγητό πάρα πολύ ωραίο. Έχουν εξαιρετική κουζίνα. Η θέα της δύσης του ηλίου φανταστική!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2021
    • Ποιότητα ύπνου
Ευχαριστούμε, anastasiosz153
Ο/η George Lagonikakis, Owner του Ξενοδοχείο Hyperion City, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 9 Ιουνίου 2021

Αγαπητέ κύριε Αναστάσιε .  Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική κριτική σας και για την επιλογή του ξενοδοχείου μας . Χαιρόμαστε που απολαύσατε τη διαμονή σας και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στο Hyperion City Hotel.
Mε εκτίμηση, Management Team.

Η κριτική έγινε: 27 Μαΐου 2021

Πολυτελή δωμάτια που παρέχουν όλες τις ανέσεις, φιλικό προσωπικό και άριστη εξυπηρέτηση!!!
Η τοποθεσία ιδανική για να γνωρίσεις την πόλη, να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις!
Value for money! Θα ξανάρθω σύντομα!!! Είναι προορισμός!

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2021
Ευχαριστούμε, Efrosyni_Liakopoulou
Ο/η George Lagonikakis, Owner του Ξενοδοχείο Hyperion City, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 28 Μαΐου 2021

Αγαπητή κα. Efi ,
Σας ευχαριστούμε θερμά για τα όμορφα σχόλια σας . Ευχαριστημένος πελάτης είναι η προτεραιότητα μας. Σας ευχόμαστε ότι καλύτερο και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε την τιμή να σας ξανά φιλοξενήσουμε στο Hyperion City Hotel.

Management team