3 άτομα βλέπουν αυτό το ξενοδοχείο
Priceline148 $
Trip.com138 $
Agoda.com148 $
Προβολή και των 12 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Κριτικές (1.904)
1.904 αποτελέσματα
1.561
1.561
3 - 8 από 1.904 κριτικές
Η κριτική έγινε: 17 Ιουλίου 2023

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο παλιό λιμάνι. Έχει φανταστική θέα και εύκολη πρόσβαση στην παλιά πόλη. Καθαρό δωματιο αλλά το δίκλινο μικρό. Πολύ φιλοξενο προσωπικό που κουμπώνει με την κρητική Γη. Θα ξαναπήγαινα για να μείνω στην πόλη!!

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ευχαριστούμε, nikolaosk623
Ο/η Yannis Platsidakis, Γενικός Διευθυντής του Porto Veneziano Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 7 Αυγούστου 2023

Αγαπητέ κύριε nikolaosk623,
Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια καθώς και για την προτίμηση που δείξατε στο ξενοδοχείο μας! Η διεύθυνση και όλο το προσωπικό του ξενοδοχείο μας σας εύχονται τα καλύτερα.
Ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον!
Με εκτίμηση,
Γιάννης Πλατσιδάκης
Ιδιοκτήτης-Διευθυντής

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 13 Ιουλίου 2023

Εξαιρετικό το πρωινό κ το προσωπικο
Εξαιρετική τοποθεσία ειδικά τα δωμάτια που κοιτάνε μπροστά
Το μονόκλινο πολύ μικρό δυστυχώς
Κρίμα κάποια δωμάτια να κοίτανε πίσω με τέτοια θέα μπροστά
Γενικά καλή εμπειρία

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
Ευχαριστούμε, Alexa_kar_li

Αγαπητή κυρία Alexa_kar_li,
Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας! Χαιρόμαστε που είχατε μια καλή εμπειρία από τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας!
Όσον αφορά τις επισημάνσεις σας για το μέγεθος και τη θέα των δωματίων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ξενοδοχείο μας διαθέτει τύπους δωματίων ποικίλων μεγεθών με θέα τόσο στη θάλασσα, όσο και στον κήπο και την πόλη. Οι επισκέπτες μας με μια ματιά στον ιστότοπο του ξενοδοχείου μπορούν να διαβάσουν τις λεπτομέρειες κάθε τύπου και να διαλέξουν το δωμάτιο που επιθυμούν. Σε κάθε περίπτωση όμως όλοι οι επισκέπτες απολαμβάνουν την ομορφιά του Ενετικού λιμανιού και εκτός δωματίου, λόγω της ειδυλλιακής τοποθεσίας του ξενοδοχείου ακριβώς πάνω στην ακτογραμμή του Ενετικού λιμανιού, που προσφέρει πράγματι εντυπωσιακή θέα στον φάρο και τη θάλασσα.
Θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε ξανά σύντομα στο Porto Veneziano και να μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις έπειτα από μια επιλογή διαμονής προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας!
Με εκτίμηση,
Γιάννης Πλατσιδάκης
Ιδιοκτήτης-Διευθυντής

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Η κριτική έγινε: 15 Ιουνίου 2023

Καταπληκτική εμπειρία .Ήταν από τα πολύ ομορφα ξενοδοχεία που έχω επισκεφθεί. Τα πάντα ήταν τέλεια οργανωμένα. Εντυπωσιάστηκα από τη καλούς τρόπους του προσωπικού. Προσπαθούσαν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να κάνουν ευχάριστη παραμονή εκεί.Εξαιρετικό ξενοδοχείο-δωμάτιο-προσωπικο-φαγητο-θεα. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ευχαριστούμε, evalina_9
Η κριτική έγινε: 5 Ιουνίου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Απλά τέλειο!!!
Όλα ήταν όπως τα περιμέναμε καθως μας το είχαν προτείνει...
Εξαιρετική θέα ευγενέστατο προσωπικό και ασφαλώς την επόμενη φορά που θα πάμε Χανιά θα το προτιμήσουμε!
Όλα ήταν άψογα...τα πολλά σχόκια είναι περιττά για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, manos l
Η κριτική έγινε: 14 Μαΐου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Αστραφτερή καθαριότητα (σερβίτσια κλπ), ωραίο φαγητό με φρέσκα υλικά, ευγένεια και πραγματική φιλοξενία. Και όλα αυτά με την ωραιότερη θέα στο Ενετικό λιμάνι της όμορφης πόλης.
Τι άλλο να επιθυμήσει κανείς για να νιώσει ευτυχής στις διακοπές του;

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα