Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Karalis Tilemachos
Άγιος Ιωάννης, Ελλάδα

Καταπληκτικη εμπειρια

Κριτική για: Monastery Estate Venetian Harbor
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 28 Σεπ 2020μέσω κινητής συσκευής
Απο τα καλυτερα ξενοδοχεια που μπορεις να μεινεις. Ιστορικο κτηριο αναπαλαιωμενο σε απιστευτο βαθμο διατηρωντας την ιστορια του και προσθετοντας πινελιες πολυτελειας. Ο χωρος ειναι στο κεντρο του πεζοδρομου των Χανιων. Κοινοχρηστοι χωροι και δωματια ειναι επιβλητικα καλογουστα και πεντακαθαρα. Τα ατομα του προσωπικου ειναι ευγενικοτατοι και επαγγελματιες. Και τελος, το εστιατοριο του ξενοδοχειου ειναι απλα απιαστο, πρεπει οπωσδηποτε να φατε εκει, λογικα το καλυτερο μερος που μπορεις να φας στα Χανια. Η επιλογη και μονο του να μεινεις σε αυτο το ξενοδοχειο αναβαθμιζει τις διακοπες σου, συστηνεται ανεπιφυλακτα!
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
1.0 χλμ. από Monastery Estate Venetian Harbor
Εξωτερική πισίνα
6.8 χλμ. από Monastery Estate Venetian Harbor
Χανιά: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 14 Ιουλίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Ωραίο στήσιμο, όμορφα καθαρά και προσεγμένα δωμάτια, ευγενέστατο προσωπικό, νόστιμο πρωινό, εξαιρετικό εστιατόριο (δοκιμάστε οπωσδήποτε κριθαρώτο χταποδιού) και κυρίως πολύ θετική αύρα σε όλο το κτίριο! Ιδανικό για ζευγάρια αλλά και για επαγγελματικό σκοπό, οπως ο δικός μας σε αυτό το ταξίδι. Ευχαριστούμε Monastery Estate!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ευχαριστούμε, geogarantzioti
Η κριτική έγινε: 16 Μαρτίου 2019

Υπέροχο ξενοδοχείο, καταπληκτικό, ένα μέρος που προσφέρει πολλές ανέσεις, με άριστη συμπεριφορά από το προσωπικό, με έναν τέλειο συνδυασμό της τεχνολογίας με το ιστορικό κτίριο. Η τοποθεσία του είναι πάρα πολύ βολική για βόλτα, φαγητό, ξεκούραση, διασκέδαση ή περιήγηση στην πόλη. Το συστήνω σε όλους.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Τα δωμάτια του δευτέρου ορόφου προσφέρουν ιδιωτικό τζακούζι και πολύ καλή θέα
Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2019
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
Ευχαριστούμε, zohfyseka
Η κριτική έγινε: 25 Νοεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Μείναμε ένα βράδυ και πραγματικά χαλαρωσαμε!Ενα δωμάτιο με όλες τις ανέσεις.Η βεράντα με το υπαίθριο τζακούζι ήταν εξαιρετική!Πλούσιο πρωινό οπως και το φαγητό που αξίζει να το δοκιμασετε.Το προσωπικό ευγενέστατο κ πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει.

Ημερομηνία διαμονής: Νοέμβριος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Maria M
Η κριτική έγινε: 30 Οκτωβρίου 2018

Απο τη στιγμή που φτάσαμε στο ξενοδοχείο η πρώτη εντύπωση ήταν άριστη!! Ο χώρος είναι μοναδικός !! Το προσωπικό ήταν ευγενέστατο , εξυπηρετικό και πάντα χαμογελαστό . Το δωμάτιο ήταν ευρύχωρο με άνετους χώρους και πολύ καλή καθαριότητα . Το πρωινό ήταν εξαιρετικό καθώς επίσης και το σέρβις . Το πρωινό δεν έχει μπούφε άλλα μπορείτε να παραγγείλετε ότι θέλετε απο το μενού . Το εστιατόριο του ξενοδοχείου έχει επίσης πολύ καλή κουζίνα με γεύσεις που έχουν συγγένεια με την παραδοσιακή κουζίνα της Κρήτης . Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παλιά πολύ των Χανίων κοντά στο ενετικό λιμάνι .Το ξενοδοχείο δεν έχει πάρκινγκ . Εντούτοις έχει αρκετά πάρκινγκ σε απόσταση 500 μέτρων .

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2018
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
Ευχαριστούμε, sarantos80
Η κριτική έγινε: 12 Σεπτεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Ταξιδέψαμε πρόσφατα στη Κρήτη για το γαμήλιο ταξίδι μας και μείναμε παρά πολύ ευχαριστημένοι ! Δεν ξέρω τι να πρώτο πω γιαυτο το ξενοδοχείο! Άριστο!!! Μείναμε σε δωμάτιο με ιδιωτικό τζακούζι και το προτείνω σε όλους... οι παροχές του παρα πολύ καλές... πεντακάθαροι χώροι ... υπέροχη κουζίνα ... πρωινό αλλά και εστιατόριο! Ειδικά όταν μας εξυπηρετούσε η αγαπημένη μας Μαρία όλα ήταν ακόμη πιο όμορφα... τα παιδιά στη reception ευγενέστατα ... ευχαριστουμε παρά πολύ για όλα και ελπίζουμε να σας ξανά δούμε συντομαααα! ❤️

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι