Πολύ όμορφα δωμάτια με όλα τα κομφορ. Φανταστικό πρωινό ένα από τα καλύτερα και πιο πλούσια που έχω γευτεί. Φανταστική φιλοξενία. Το χωριό φανταστικό και φυσικά αν πάτε αξίζει να δοκιμάσετε προβατίνα ή ζυγουρι.
- Δωρεάν WiFi
- Δωρεάν πάρκινγκ
Πηγα το περασμενο Σ.Κ. με την κοπελα μου και κατσαμε δυο μερες... Ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι τοσο απο την επιλογη μας στο χωριο οσο και στο ξενοδοχειο!!! Η Κα Γαρυφαλλια (ιδιοκτητρια) ειναι μια πολυ φιλοξενη γυναικα και απλος ανθρωπος... Μας υποδεχτηκε ζεστα απο την αρχη και νοιωσαμε πολυ ανετα μαζι της. Το ξενοδοχειο ειναι ολο πετροχτιστο, με πολυ λεπτομερεια στα δωματια και φυσικα τζακαρα που την καταβρισκεις! Το συστηνω!!!
Επίσκεψη για ένα Σαββατοκύριακο μέσα σε μεγάλη κακοκαιρία (βροχή, ομίχλη κλπ). Ο ξενώνας είναι στην είσοδο του χωριού το οποίο είναι αρκετά ήσυχο και γραφικό. Βρίσκεται σχετικά κοντά σε βασικά σημεία επίσκεψης όπως η Αρβανίτσα, ο Όσιος Λουκάς, η Αράχωβα και οι Δελφοί. Το ίδιο το κατάλυμα είναι αρκετά όμορφο και ζεστό με όλες τις αναμενόμενες παροχές ενός διαμερίσματος. Η κουζίνα κάπως ελαττωματική (άλλο μάτι άναβε ο διακόπτης) οπότε θέλει λίγη προσοχή. Το πρωινό απίστευτο: ποικιλία τοπικών εδεσμάτων με ιδιαίτερη αναφορά στις πίτες (τυρόπιτα, σπανακόπιτα, πίτα λαχανικών, κολοκυθόπιτα, καρυδόπιτα). Σε επόμενη επίσκεψη αναμένω να λειτουργεί το μηχάνημα POS.
το συστήνω ανεπιφύλακτα!! υπέροχο περιβάλλον.. καθαρό δωμάτιο,άνετο,ζεστό με τζακι και θέρμανση..!Η οικοδέσποινα πολύ φιλική,έύγένίκή..κοντά στην Αράχωβα ..!!για ζευγάρια και οικογένεια είναι κατάλληλο!!
Υπέροχος ξενώνας, δωμάτια πεντακάθαρα και καινούρια, σπιτικό πρωινό απο τα χέρια της οικοδέσποινας. Ό,τι καλύτερο, το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους.
Ιδανικό για ζευγάρια και οικογένειες, μόλις μισή ώρα από την Αράχωβα.
Μείναμε σε δίκλινο δωμάτιο, το οποίο ήταν πολύ άνετο και μεγάλο. Υπάρχει ξεχωριστός χώρος σαλονιού με τζάκι, ενιαία με την επαρκώς εξοπλισμένη κουζίνα. Η κρεβατοκάμαρα κλείνει με πόρτα από το υπόλοιπο δωμάτιο. Ήταν πολύ καθαρό και άριστα διατηρημένο. Το πολύ καλό πρωινό ήταν σπιτικό με αρκετές πίτες, κέικ, μαρμελάδες κ.α., τα οποία τα ετοιμάζει η πολύ φιλική ιδιοκτήτρια. Το wifi ήταν καλό και η τιμή λογική. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.