Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Ioanna K

καθαρο και πολυ ωραιο ξενοδοχειο

4,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 22 Φεβ 2020
Προτιμηστε δωματια με θεα στην πολη και στη δυτικη πτερυγα...τα δωματια ειναι ανετα, ευρυχωρα...ισως το μπανιο να ηθελε ανακαινιση..το πρωινο εξαιρετικο με μεγαλη ποικιλια. καλο ειναι να πατε μιση ωρα μετα απο την εναρξη γιατι τοτε οι παγκοι ειναι ολοι γεματοι...εξαιρετικο το ρυζογαλα και το ραβανι
4,0 από 5 κύκλουςΔωμάτια
4,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
4,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 26 Αυγ 2020
Αγαπητή Ioanna K ,
Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Nidimos Ηotel καθώς και για το χρόνο που αφιερώσατε για να μοιραστείτε μαζί μας τα ευγενικά σας σχόλια. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που η διαμονή σας ήταν ευχάριστη. Εν αναμονή της επόμενης επίσκεψής σας!
Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
0.2 χλμ. από Ξενοδοχείο Νήδυμος
  • ZenHotels.com
14.6 χλμ. από Ξενοδοχείο Νήδυμος
Δελφοί: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 12 Φεβρουαρίου 2020

Το δωμάτιο ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες μας. Το προσωπικό ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικό, το πρωινό ήταν πλούσιο και η καθαριότητα του δωματίου ήταν πολύ καλή. Θα σύστηνα το ξενοδοχείο ανεπιφύλακτα και θα το επέλεγα ξανά.

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με αυτό το ξενοδοχείο
Ευχαριστούμε, gi0taa12
Ο/η Ioannis Vassilias, Ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείο Νήδυμος, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 26 Αυγούστου 2020

Aγαπητή gi0taa12 ,
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώσατε για να μοιραστείτε μαζί μας τα ευγενικά σας σχόλια σχετικά με τη πρόσφατη διαμονή σας στο Ξενοδοχείο μας. Με μεγάλη χαρά βλέπουμε ότι μείνατε απόλυτα ικανοποιημένοι από όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας. Για άλλη μία φορά σας ευχαριστούμε, και ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να σας καλωσορίσουμε και πάλι στο Ξενοδοχείο μας.
Με εκτίμηση,
Εκ της Διευθύνσεως του Ξενοδοχείου Νήδυμος.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 6 Φεβρουαρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Ευγενικό και φιλόξενο προσωπικό, πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει και να σου δώσει πληροφορίες.
Πεντακάθαρα δωμάτια με γούστο.
Πρωινό με πολλές επιλογές και για τους πιο απαιτητικούς με φρέσκα προϊόντα!!!!!!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2020
Ευχαριστούμε, argirisv2014

Αγαπητέ argirisv2014,
Ευχαριστούμε για τα πολύ θετικά σχόλιά σας, καθώς και για το χρόνο που διαθέσατε για να μας πείτε τις εντυπώσεις σας για το προσωπικό,τα δωμάτια μας και τον πρωινό μπουφέ μας. Ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε και πάλι στο Nidimos Hotel σύντομα.
Με εκτίμηση, Ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου

Η κριτική έγινε: 2 Φεβρουαρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ καθαρό και προσεγμένο με πολύ καλό γούστο στη διακόσμηση! Ήταν υπέροχα στολισμένο λόγω των γιορτών την πρώτη φορά που πήγαμε, κ το πρωινό του ήταν αξιόλογο,με υγηινες επιλογές κ μαρμελάδες σπιτικές κ μέλι όνειρο!!! Το μόνο μείον που βρήκα ήταν ότι επειδή έχει καταπληκτικό ριζογαλο δεν προλαβαίνεις αν δεν κατέβεις νωρίς να βρεις!!! Έχει κ πάρκινγκ με φόρτιση για ηλεκτρονικό αυτοκινητο!!!!!

7  Ευχαριστούμε, 932sofiar

Αγαπητή 932sofiar ,
Σας ευχαριστούμε για τα θετικά σχόλια και εντυπώσεις σας σχετικά με τη διαμονή σας κοντά μας. Με μεγάλη χαρά βλέπουμε ότι μείνατε απόλυτα ικανοποιημένοι από όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τον πλούσιο πρωινό μπουφέ μας. Εν αναμονή της επόμενης επίσκεψής σας!
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Εκ της Διευθύνσεως του Ξενοδοχείο Νήδυμος.

Η κριτική έγινε: 19 Ιανουαρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ ευχάριστος ανακαινησμενος χώρος καθαρά δωμάτιο κ μπάνιο πεντακάθαρες πετσέτες..το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Πολύ φιλικό προσωπικό που μας έφεραν και welcome drinks!! Είναι πολύ κοντά στην Αράχωβα οπότε μπορείτε να έχετε μια πιο οικονομική διαμονή σε πολύ καλό χώρο!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2020
Ευχαριστούμε, Mitsaros

Αγαπητέ Passenger14694230061, Ευχαριστούμε για τα πολύ θετικά σχόλιά σας, καθώς και για το χρόνο που διαθέσατε για να μας πείτε τις εντυπώσεις σας για το δωμάτιο και το προσωπικό μας. Ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε και πάλι στο Nidimos Hotel σύντομα. Με εκτίμηση, Ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου

Η κριτική έγινε: 10 Ιανουαρίου 2020

Εξαιρετικό ξενοδοχείο, πολύ φιλόξενο προσωπικό, με όλα τα amenities, σε πολύ καλή τιμή το δωμάτιο και πολύ καλό πρωινό! Είχε και parking που μας εξυπηρέτησε ιδιαίτερα! Εξαιρετική η θέση του ξενοδοχείου στην περιοχή. Βρίσκεται έναντι μιας πολύ όμορφης καφετέριας στους Δελφούς! Θα ήθελα ελάχιστα πιο καθαρό το μπάνιο να είναι καθώς και ο διάδρομος ο κοινόχρηστος. Όλα τα άλλα τέλεια!!!

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2019
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με αυτό το ξενοδοχείο
Ευχαριστούμε, maria k

Αγαπητή maria k, Ευχαριστούμε για τα πολύ θετικά σχόλιά σας, καθώς και για το χρόνο που διαθέσατε για να μας πείτε τις εντυπώσεις σας. Ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε και πάλι στο Nidimos Hotel σύντομα. Με εκτίμηση, Ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου