Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
47 άτομα βλέπουν αυτό το ξενοδοχείο
Booking.com
475 $
Προβολή προσφοράς
Ακύρωση χωρίς χρέωση έως: 19/08/22
Κάντε κράτηση τώρα και πληρώστε όταν φτάσετε
Expedia.com
474 $
Προβολή προσφοράς
Ακύρωση χωρίς χρέωση έως: 20/08/22
Κάντε κράτηση τώρα και πληρώστε όταν φτάσετε
Agoda.com
318 $
Προβολή προσφοράς
Ακύρωση χωρίς χρέωση έως: 19/08/22
Hotels.com474 $
Priceline371 $
ZenHotels.com1.347 $
Προβολή και των 18 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές (3.671)
Φιλτράρισμα κριτικών
3.671 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
2.532
728
283
77
51
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
Βαθμολογία ταξιδιωτών
2.532
728
283
77
51
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Επιλεγμένα φίλτρα
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
3 - 8 από 3.671 κριτικές
Η κριτική έγινε: 13 Σεπτεμβρίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Στις 21 Αυγούστου έφτασα στο Laguna με την οικογένειά μου.Πανεμορφο ξενοδοχείο, το δωμάτιο μας family bangalow με υπαίθριο υδρομασάζ, πεντακάθαρο με πολύ ωραία διακοσμηση. Ότι κι αν χρειαστήκαμε το προσωπικό ήταν εκεί πάντα για να μας εξυπηρετήσει. Πάμε τώρα στο φαγητό. Είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε all Inclusive ξενοδοχείο . Τα 5 θεματικά εστιατορια ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας. Πολλά συγχαρητήρια στους σεφ, κύριο Στειακακη και Βιλανάκη και σε όλους τους στο σέρβις για την ευγένεια και την άψογη εξυπηρέτηση. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδια στη reception στα μπαρ για τον επαγγελματισμό και το ήθος τους.Χίλια μπράβο για τα cocktail και τη ποιότητα γενικότερα των ποτών. Τελος, να ευχαριστήσω το κύριο Παύλο Δόση και το κύριο Καπετανάκη Παναγιώτη που έκαναν τα πάντα για να περάσουμε καταπληκτικά και να μη μας λείψει τίποτα. Είναι η δεύτερη φορά που επιλέξαμε το ξενοδοχείο για τις διακοπές μας και σίγουρά θα ξαναρθουμε.!!!!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Magaraki
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Ο/η MitsisLaguna M, Υπεύθυνος του Mitsis Laguna Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2021

Αγαπητή κα. Μαγαράκη,

θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την πολύ ευγενική σας κριτική.
Χαιρόμαστε που περάσατε εκπληκτικά κατά την διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας!

Θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε ξανά, σύντομα!

Με εκτίμηση,

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 12 Αυγούστου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Notre séjour était exceptionnel et inoubliable. Merci à tout le personnel qui met tout en œuvre pour que chaque client se sente unique et satisfait. L’hôtel est splendide, les chambres propres, spacieuses et hyper équipées, les piscines nombreuses et très agréables, et que dire de la gastronomie. Un délice à chaque repas. Tout est frais, varié et bien préparé. Allez-y sans hésiter!

Σας ευχαριστούμε για της υπέροχες στιγμές που ζήσαμε κοντά σας και συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό που παρόλο της δύσκολες συνθήκες, το καύσωνα κτλ. δουλεύουν με μεράκι και χαμόγελο. Η Μίνα (Barbie), ο Γιάννης, ο Δημήτρης, ο Γεώργιος στο main Restaurant, ο Γιάννης, ο Γιάννης, η Ελένη και η Εύα στο pool theater, o Γιώργος και ο συνεργάτης του από το Fish Restaurant είναι πολύ καλοί επαγγελματίες και μεγάλα πλεονεκτήματα για το ξενοδοχείο σας. Μαζί τους, σίγουρα όσοι έρθουν θα περάσουν όμορφα!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, chrissandreas
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Ο/η MitsisLaguna M, Υπεύθυνος του Mitsis Laguna Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 16 Αυγούστου 2021
Μετάφραση Google

Dear Guest,

we would like to thank you so much for taking the time to review Mitsis Laguna Resort & Spa and your kind words!
It was truly our pleasure to take care of you!
We can't wait to share your review with all our hotel team.

We look forward to welcoming you back at Mitsis Laguna Resort & Spa!

With kind regards,
Mitsis Laguna Resort & Spa team

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 13 Ιουλίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

After many hours of research (several days I can say) to decide which place and which hotel is the one that would provide me the most but with high quality and at a reasonable price, what I found from the countless reviews I read was that the Mitsis hotel chain had the most positives and in fact in a difficult period like the one we are going through a year and a half now.

KOS, Rhodes, Crete or even if I did not choose an island there was an area near Athens in Kamena Vourla.

So I chose the hotel Laguna Resort & Spa in Heraklion, Crete, which is the pride of the group from what I learned and read.

What can I say about this hotel !!! I have traveled to several countries and I have stayed in different hotels from rental rooms up to 5 stars that you are just amazed by the luxury.

Laguna Resort is a miracle, a hotel which apart from being dazzled by its architecture and decoration is a hotel that embraces you from the first moment leaving all the worries behind in your normal life.

From the moment we landed (I was traveling with my 9 year old son) at the airport of Heraklion and going out to take the hotel bus everything changes. The courtesy and hospitality of the staff is unique. Mr. Marinos, our driver, was waiting for us and offered us cold bottles of water as we entered the bus. Incidentally it was a luxurious spotless bus that had antiseptic for its passengers, very basic for the COVID era. Pleasant and short drive to the hotel in less than 20 minutes.

Arriving at the hotel the entrance and the interior of the reception are magical. It's like I was in a movie of those you know the blockbusters. Before you even entered, the take your temperature, which for some will seem strange, but if you want to be sure about your vacation, prevention is better. Disposable gloves and masks were available in case you did not have your own as of course antiseptic.

At the reception they welcomed us with a cold and really tasty homemade lemonade and after we finished checking in they informed us that the room will be ready in about two hours since our flight was in the morning and before the time of our check in. However, they gave us a room next to the reception to rest and change so that we could go and enjoy our swimming. I do not hide from you that these utility rooms have nothing to envy from the normal hotel rooms and are much better than other hotels. The only thing they do not have is the wonderful view but anyway it is only for a short time until our room is ready.

We put on our swimsuits and left immediately for the hotel pools. Of course because of my son we went straight to the pool with the water slide! Swimming pool with fresh and crystal clear water. My little one did not stop going up and down the water slide, always under the supervision of the lifeguards who were vigilant for the safety of everyone and especially the children.
At the pool bar there were all the necessities of an enjoyable stay. Coffee soft drinks, granitas drinks and cocktails but also a difference of snacks.

There were two other seawater pools. An irregularly shaped huge size something like a river that ended in a lake between the houses and rooms. With bridges to go from side to side and countless sunbeds with umbrellas that you always found an empty one to lie down. The second was the central one. A huge pool next to a hotel bar and creperie. There were many events such as Aqua aerobics, barbecue and music events there. In the creperie they prepared wonderful crepes with various recipes but also content of your choice. Sweets, ice creams and fresh fruits were also available. The ladies there always polite and with a smile put their taste to thank us.

All the hotel staff honestly was so kind and smiling that you felt like you had gone to a relative's house and that had long time to see you.

Next to the main pool, apart from some rooms, there are also themed restaurants. Italian, Mexican, Cretan, Asian and fish restaurant. It is next to each other in front of a canal with water that you think you are outside the hotel as if you are on a date. Great food and lots of choices. You should book a table early in the morning as it is very popular and if you go at the last minute you may have to wait for a while.

Mr. Giannis will welcome you to the main restaurant which has an amazing buffet. Gentle man and professional in his work as a Maitr. He will take you to your table and explain all the protection measures for COVID so that there is maximum protection for the buffet and the hotel guests. There you will find a huge variety of food, different every day but also some constant for the "difficult ones". There is also a thematic corner every day as well as a children's corner for our little ones. Again I was very impressed by the staff whether they were the waiters or the chefs behind the buffet who were always smiling and polite. Everything was spotless and I never found anything that was finished even at the closing time of the restaurant. Which just closes for short period to clean up and prepare the next meal. Drinks and soft drinks always there for you and everything was coming very fast.

The rooms were something else. Combination of modern with classic. Spacious and spotless. The minibar is rich and with daily renewal. The beds are great for the ultimate in relaxation. What impressed me was how big they were and that created the feeling that you did not just go on vacation but that you have been hosted in a house.

You have access to the sea through various gates, as a result of which you will find different beaches . Some with sand and in another place with rocks, where the hotel has made sure that there is the right access without getting hurt. Umbrellas and sunbeds everywhere with the right distance from each other for your peace and protection from COVID.

As closure I did not find anything negative as well my 9 year old son. We both thought we were staying there for a whole week when in fact it was 4 days. This alone says a lot about the fact that we rested and had a wonderful time !!!

Once again to thank the staff for the warm and pleasant reception and treatment every day.

I think the management of the hotel has done its best to offer the visitor a heavenly and at the same time safe place for holidays.

Μετά από πολύωρη έρευνα (αρκετές ημέρες μπορώ να πω) για να καταλήξω σε ποιο μέρος αλλά και ποιο ξενοδοχείο είναι αυτό το οποίο θα μου παρείχε τα περισσότερα αλλά με υψηλή ποιότητα και σε λογική τιμή, αυτό που διαπίστωσα από τα αμέτρητα reviews που διάβασα ήταν ότι η αλυσίδα ξενοδοχείων Mitsis είχε τα περισσότερα θετικά και μάλιστα σε περίοδο δύσκολη όπως είναι αυτή που περνάμε ενάμισυ χρόνο τώρα.

ΚΩΣ, Ρόδος, Κρήτη ή ακόμα και εάν δεν επέλεγα κάποιο νησί υπήρχε και στα Καμένα Βούρλα μια περιοχή κοντά στην Αθήνα.

Επέλεξα λοιπόν το ξενοδοχείο Laguna Resort & Spa στο Ηράκλειο Κρητης που είναι και το καμάρι του ομίλου από ότι έμαθα και διάβασα.

Τι να πω για αυτό το ξενοδοχείο!!! Έχω ταξιδέψει σε αρκετές χώρες και έχω μείνει σε διαφορά ξενοδοχεία από πανσιόν έως και 5 αστέρων που απλά μένεις έκπληκτος από την πολυτέλεια.

Το Laguna Resort είναι ένα θαύμα, ένα ξενοδοχείο το οποίο εκτός ότι μένεις έκθαμβος από την αρχιτεκτονική και την διακόσμηση του είναι ένα ξενοδοχείο το οποίο σε αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή αφήνοντας όλες τις έγνοιες πίσω στην κανονική σου ζωή.

Από την στιγμή που προσγειωθήκαμε (ταξίδευα με τον 9 χρόνο γιο μου) στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και βγαίνοντας έξω για να πάρουμε το λεωφορείο του ξενοδοχείου όλα αλλάζουν. Οι ευγένεια και η φιλοξενία του προσωπικού είναι μοναδική. Ο κύριος Μαρίνος, ο οδηγός μας, μας περίμενε και μας προσέφερε κρύα μπουκαλάκια νερό κατά την είσοδο μας στο λεωφορείο. Παρεπιπτόντως ήταν ένα πολυτελές πεντακάθαρο λεωφορείο που είχε αντισηπτικό για του επιβάτες, πολύ βασικό για την COVID εποχή. Η διαδρομή ευχάριστη και σύντομη μέχρι το ξενοδοχείο κάτι λιγότερο από 20 λεπτά.

Φτάνοντας στο ξενοδοχείο η είσοδος αλλά και το εσωτερικό της ρεσεψιόν μαγεία. Λες και ήμουν σε κάποια ταινία από εκείνες ξέρετε τις υπερπαραγωγές. Πριν μπεις μάλιστα σου έκαναν και θερμό μέτρηση που για μερικούς θα φανεί περίεργο αλλά άμα θέλεις να είσαι σίγουρος για τις διακοπές σου καλύτερα η πρόληψη. Υπήρχαν διαθεσιμα γάντια και μάσκες μιας χρήσεις σε περίπτωση που δεν είχες δικά σου όπως φυσικά και αντισηπτικό.

Στην ρεσεψιόν μας καλωσόρισαν με μια κρύα και πραγματικά γευστική σπιτική λεμονάδα και αφού τελειώσαμε με το check in μας ενημέρωσαν ότι το δωμάτιο θα είναι έτοιμο σε δυο ώρες περίπου μιας και η πτήση μας ήταν πρωινή και πριν από την ώρα που μας είχαν ενημερώσει για το δωμάτιο. Παρόλα αυτά μας έδωσαν ένα δωμάτιο δίπλα από την ρεσεψιόν για να ξεκουραστούμε και να αλλάξουμε ώστε να πάμε να απολαύσουμε το μπάνιο μας. Δεν σας κρύβω ότι αυτά τα βοηθητικά δωμάτια δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα κανονικά του ξενοδοχείου και είναι πολύ καλύτερα από άλλων ξενοδοχείων. Το μόνο που δεν έχουν είναι η υπέροχη θέα αλλα έτσι και αλλιώς είναι μόνο για λίγη ώρα μέχρι να ετοιμαστεί το δωμάτιο μας.

Βάλαμε τα μαγιό μας και φύγαμε αμέσως για τις πισίνες του ξενοδοχείου. Φυσικά λόγω του γιου μου πήγαμε απευθείας στην πισίνα με την νεροτσουλήθρα! Πισίνα με γλυκό και πεντακάθαρο νερό. Ο μικρός μου δεν σταμάτησε να ανεβοκατεβαίνει την νεροτσουλήθρα πάντα υπό την επίβλεψη των ναυαγοσωστών που αγρυπνούσαν για την ασφάλεια όλων και ειδικά των παιδιών.
Στο μπαρ της πισίνας υπήρχαν όλα τα απαραίτητα μιας απολαυστικής διαμονής. Καφέδες αναψυκτικά γρανίτες ποτά και κοκτέιλ αλλά και διαφορά σνακ.

Υπήρχαν άλλες δυο πισίνες με θαλασσινό νερό. Μια ακανόνιστου σχήματος τεράστιων διαστάσεων κάτι σαν ποτάμι που κατέληγε σε λίμνη ανάμεσα από τα διαφορά σπιτάκια με τα δωμάτια. Με γέφυρες ώστε να περνάς από την μια πλευρά στην άλλη και αμέτρητες ξαπλώστρες με ομπρέλες που πάντα έβρισκες μια κενή για να ξαπλώσεις. Η δεύτερη ήταν και η κεντρική. Μια τεράστια πισίνα δίπλα σε ένα μπαρ και την κρεπερί του ξενοδοχείου. Εκεί γινόντουσαν πολλά events όπως Aqua aerobics, barbecue και μουσικά events. Στην κρεπερί σου ετοίμαζαν υπέροχες κρέπες με διάφορες συνταγές αλλά και δικής σου επιλογής περιεχόμενο. Γλυκά παγωτά και φρέσκα φρούτα ήταν επίσης διαθεσιμα. Οι κύριες εκεί πάντα ευγενικές και με χαμόγελο έβαζαν το μεράκι τους για να μας ευχαριστήσουν.

Όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου μα όλο ειλικρινά ήταν τόσο ευγενικό και χαμογελαστό που ένιωθες σαν να είχες πάει σε συγγενικό σπίτι και είχαν καιρό να σε ανταμώσουν.

Δίπλα από την κεντρική πισίνα εκτός από κάποια δωμάτια βρίσκονται και τα θεματικά εστιατόρια. Το ιταλικό, το μεξικανικό, το κρητικό, το ασιατικό και το εστιατόριο με τα ψάρια. Είναι το ένα δίπλα στο άλλο μπροστά από ένα κανάλι με νερό που νομίζεις ότι είσαι εκτός ξενοδοχείου σαν να πηγές την βραδινή σου βόλτα. Υπέροχα φαγητά και πολλές επιλογές. Θα πρέπει να κλείσεις νωρίς το πρωί τραπέζι μιας και είναι πολύ δημοφιλές και εάν πας τελευταία στιγμή ίσως χρειαστεί να περιμένεις ώρα.

Στο κύριο εστιατόριο που έχει ένα καταπληκτικό μπουφέ θα σε καλωσορίσει ο κύριος Γιάννης. Ευγενέστατος άνθρωπος και επαγγελματίας στην δουλειά του ως μαιτρ. Θα σε οδηγήσει στο τραπέζι σου και θα σου εξηγήσει όλα τα μέτρα προστασίας για τον COVID ώστε να υπάρχει η μέγιστη προστασία για τον μπουφέ και τους ενοίκους του ξενοδοχείου. Εκεί θα βρεις τεράστια ποικιλία από φαγητά, διαφορετικά κάθε ημέρα αλλά και κάποια σταθερά για τους «περίεργους». Επίσης θεματική γωνία υπάρχει κάθε ημέρα όπως επίσης και παιδική γωνιά με για τα μικρά μας. Πάλι μεγάλη εντύπωση μου έκανε το προσωπικό είτε ήταν οι σερβιτόροι είτε οι σεφ πίσω από τον μπουφέ που ήταν πάντα χαμογελαστοί και με ευγένεια. Όλα ήταν πεντακάθαρα και ποτέ δεν βρήκα κάτι που να έχει τελειώσει ακόμα και στο κλείσιμο του εστιατορίου. Το οποίο απλά κλείνει για πολύ λόγο ώστε να καθαριστεί και να ετοιμαστεί το επόμενο γεύμα. Ποτά και αναψυκτικά σε αφθονία και όλα ερχόντουσαν πολύ γρήγορα.

Τα δωμάτια ήταν το κάτι άλλο. Συνδυασμός μοντέρνου με κλασικό. Ευρύχωρα και πεντακάθαρα. Το μίνι μπαρ πλούσιο και με καθημερινή ανανέωση του. Τα κρεβάτια υπέροχα με απόλυτο σκοπό την ξεκούραση σου. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο μεγάλα είναι και αυτό δημιουργούσε το συναίσθημα ότι δεν έχεις πάει απλά διακοπές αλλά το ότι φιλοξένησε σε κάποιο σπίτι.

Στην θάλασσα έχεις πρόσβαση από διάφορες πύλες με αποτέλεσμα να βρίσκεις διαφορετική παραλία. Σε κάποια με άμμο μπαίνοντας και σε κάποιο άλλο σημείο με βράχια όπου όμως και εκεί έχει φροντίσει το ξενοδοχείο να υπάρχει η σωστή πρόσβαση. Παντού ομπρέλες και ξαπλώστρες με σωστή απόσταση μεταξύ τους για την ηρεμία σου αλλά και την προστασία από τον COVID.

Για να κλείσω δεν βρήκα κάτι αρνητικό όπως επίσης και ο 9 χρόνος γιος μου. Και οι δυο νομίζαμε ότι μέναμε εκεί μια ολόκληρη εβδομάδα ενώ στην πραγματικότητα ήταν 4 ημέρες. Αυτό και μόνο λέει πολλά για το ότι ξεκουραστήκαμε και περάσαμε υπέροχα!!!

Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω το προσωπικό για την θερμή και ευχάριστη υποδοχή και περιποίηση όλες τις ημέρες.

Νομίζω ότι η διεύθυνση του ξενοδοχείο έχει κάνει ότι καλύτερο για να προσφέρει στον επισκέπτη έναν παραδεισένιο και ταυτόχρονα ασφαλή μέρος για διακοπές.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Pilotgr2021
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Ο/η MitsisLaguna M, Υπεύθυνος του Mitsis Laguna Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 13 Ιουλίου 2021
Μετάφραση Google

Dear Guest,

thank you so much for your kind and detailed review.
We are all delighted that enjoyed your visit so much!
Your feedback makes us proud … and motivates us at the same time!

We look forward to welcoming you back in Mitsis Laguna Resort & Spa.

Kind Regards,
Mitsis Laguna Resort & Spa team

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 11 Ιουλίου 2021

Κάθε χρόνο επιλέγουμε το Mitsis Laguna Resort & Spa για να περάσουμε όμορφα. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους και ιδιαίτερα στην υποδοχή την Αγγελική, στις κρατήσεις την Έφη και τον Γιάννη και επίσης τον Μέτρ Παναγιώτη, πάντα ευγενικοί, χαρούμενοι, θετικοί και εξυπηρετικοί .Επίσης νοιώσαμε ασφαλείς με τα μέτρα που υπήρχαν εκεί.
Εύχομαι να τα πούμε σύντομα!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!
Αριστοτέλης και Αγάπη

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2021
    • Αξία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, telpar
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Ο/η MitsisLaguna M, Υπεύθυνος του Mitsis Laguna Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2021

Αγαπητέ telpar,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπέροχη κριτική σας και ιδιαίτερα για την αναφορά σας στο προσωπικό του ξενοδοχείου μας.
Η κριτική σας μας κάνει υπερήφανους και μας δίνει ταυτόχρονα κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να παρέχουμε ξεχωριστές υπηρεσίες για όλους τους φιλοξενούμενούς μας.

Ελπίζουμε να σας φιλοξενήσουμε σύντομα, για ακόμα μια φορά.

Με εκτίμηση,
Mitsis Laguna Resort & Spa team

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 23 Ιουνίου 2021

Από τις καλύτερες διακοπές που έχω κάνει.. Το ξενοδοχειο είναι πραγματικά πολυ καλο! Ξεκινωντας απο την υποδοχη, την καθαριοτητα και την εξυπηρετικοτητα του προσωπικου στα μπαρ και τα εστιατόρια. Αξιζει να το επισκευτειτε καθως εχει και πολυ ωραια θεματικάεστιατορια απο διαφορετικες κουζινε Το συστήνω ανεπιφύλακτα..

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2021
    • Αξία
    • Εξυπηρέτηση
1  Ευχαριστούμε, JFOUND1
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Ο/η MitsisLaguna M, Υπεύθυνος του Mitsis Laguna Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Ιουνίου 2021

Αγαπητέ JFOUND1,

Σας ευχαριστούμε πολύ που αφιερώσατε το χρόνο σας για να μοιραστείτε την εμπειρία σας απο τη διαμονή σας στο Mitsis Laguna Resort & Spa .

Χαίρομαστε ιδιαίτερα που βρήκατε το ξενοδοχείο μας πραγματικά πολύ καλό, ξεχωρίζοντας το εξυπηρετικό μας προσωπικό καθώς και τα εστιατόρια ή τα μπαρ μας!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Με εκτίμηση,

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές