Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Εμεινα 1η φορα στο ξενοδοχειο αυτο και μπορω να πω οτι ειναι πραγματικα σε παρα πολυ καλη τοποθεσια, διπλα σε συγκοινωνια και ακριβως 1 στενο πισω απο το Δημοτικο θεατρο Πειραια.. τα δωματια καθαρα και ανακαινισμενα! Το μονο μειον οτι δεν εχει καλη ηχομονωση ενω το wifi ηταν ανυπαρκτο! Θα το ξαναπροτιμουσα παρολα αυτα για καποια μικρη διαμονη μου π.χ. 1-2 ημερων γτ βολευει ως τοποθεσια
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε μόνος/-η
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Ένα πάρα πολύ καλό ξενοδοχείο για διαμονή. Η εξυπηρέτηση άψογη, το δωμάτιο παρα πολύ καθαρό , πολύ κοντά στο κέντρο του Πειραιά.Παρα πολύ καλό σημείο με όλα τα ΜΜΜ κοντά και την αγορά!! Αξίζει να μείνει κάποιος εκεί , σίγουρα θα ξαναπάω!!!!!
Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
Ρωτήστε το χρήστη Iris M για το Αργω Ανίτα
Ευχαριστούμε, Iris M
Πολύ ευγενικό προσωπικό ειδικά η κοπέλα που είναι το πρωί στη ρεσεψιόν γλυκύτατη και εξυπηρετηκοτατη. Το δωμάτιο Πολύ όμορφο και πολύ καθαρό με καθαρές πετσέτες για τα χρήματα του ότι καλύτερο στο Πειραιά! Θα είναι η μόνη μου επιλογή από εδώ και πέρα
Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2023
Ρωτήστε το χρήστη Gewrgia V για το Αργω Ανίτα
Ευχαριστούμε, Gewrgia V
Το μόνο καλό σε αυτό το ξενοδοχείο ήταν η περιοχή ότι είσαι κοντά στο λιμάνι. Ιόνιο μήνα δεν είχε ψυγείο μέσα και αν ήθελες έπρεπε να το πληρώσεις παραπάνω! Επίσης στην τουαλέτα δεν είχε ένα σαπουνακι κάτι να κάνεις ένα μπάνιο τα οποία τα έχουν όλα τα ξενοδοχεία. Δεν ήταν καλή επιλογή. Δε θα το ξαναεπισκεφτουμε!
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2022
Ρωτήστε το χρήστη _C1359OF για το Αργω Ανίτα
Ευχαριστούμε, _C1359OF
Ζητήσαμε τα ποιο απλά δωμάτια όπου στη τιμή των 40 € τα μπάνια ήταν πολύ μικρά , το διπλό κρεβάτι , όπως και το ασανσέρ μόνο ένας άνθρωπος χωρούσε . Ψυγειάκι και πιστολάκι μαλλιών ούτε για δείγμα δεν υπήρχε . Τέλος το παράθυρο μας άνοιγε και η πρώτη θέα ήταν δίπλα μας ο μουχλιασμένος τείχος στον οποίο ακουμπούσε το χέρι μας άνετα . Μόνο το πάρκινγκ δίπλα άξιζε !
Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ρωτήστε το χρήστη W1766BP_ για το Αργω Ανίτα
Ευχαριστούμε, W1766BP_
Έχω μείνει σε αυτό το ξενοδοχείο αρκετές φορές λόγο που μένω σε νησί και πηγαίνω στην Αθήνα για δουλειές.Ποτε δεν ήμουν ικανοποιημένη αλλά επειδή ήταν δίπλα στο λιμάνι του Πειραιά με βολευε η τοποθεσία.Την τελευταία φορά όμως ήταν απαράδεκτη η διαμονή μου, επελεξαμε δωμάτιο μεσαίας κατηγορίας δηλαδή στα 40 εύρο το οποίο ήταν σαν μπουντρουμι σπασμένοι τοιχοι άθλιο μπάνιο με κουρτίνα που όσο και αν προσπαθούσες να κάνεις μπάνιο δεν μπορούσες να την αποφύγεις αφρολουτρο δεν υπήρχε παρά μόνο ένα σαπούνι για να πλένεις τα χέρια και όταν ρώτησα μου είπαν αυτό είναι για όλες τις χρήσεις.και το αποκορύφωμα όταν έβγαλα τα καλλυντικά μου στην τουαλέτα του δωματίου αντίκρυσα πάνω στο τραπεζάκι ένα τεράστιο κομμένο νύχι άρα δεν είχε καθαριστεί το δωμάτιο.Ζητησα να αλλάξω δωμάτιο και το έκαναν με το ζόρι μας έδωσαν ένα λίγο καλύτερης κατάστασης.Μειναμε 3 βραδιά και δεν μπήκε καμαριέρα ούτε μια μέρα.Οταν αναχωρήσαμε για το λιμάνι του Πειραιά είχε απαγορευτικό και μείναμε άλλες δύο νύχτες.και επειδή εκεί δεν ξαναγύρνουσα πήγαμε σε ένα άλλο ξενοδοχείο 200 μέτρα παρακάτω με τα ίδια χρήματα και ναι έπαθα πλάκα! Ολοκάθαρο με καινούργια δωμάτια μπάνιο με καμπίνα και η καμαριέρα έμπαινε κάθε μέρα στο δωμάτιο και άλλαζαν ακόμα και τα σεντόνια καθημερινά.
Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2020
Ρωτήστε το χρήστη 631vasos για το Αργω Ανίτα