Μου πρότειναν να παρακολουθήσω ένα οδοιπορικό στα Αξιοθέατα της Αθήνας με διαδικτυακό τρόπο... διαβάστε περισσότερα
Εξαιρετική η ξενάγηση! Περιεκτικότητα, με συνεχή ροή στην αφήγηση και στην περιήγηση. Πολύ προσεγμένη η επιλογή των ιστορικών στοιχείων δεν με κούρασε καθόλου. Η ξεναγός μας έδειξε όχι μόνο ότι κάθε γωνιά της Αθήνας έχει μία ιστορία αλλά πολλές παραπάνω! Η αναφορά στη σύγχρονη πέρα από την αρχαία ιστορία την έκανε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα!
Πολύ ωραία και πρωτόγνωρη εμπειρία η online ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Περιεκτική και κατατοπιστική η ξεναγός μας κα. Ελένη Γκίκα και την ευχαριστώ πολύ για αυτό. Απέκτησα γνώσεις γαι σημεία της πόλης που κατοικώ και δεν τα γνώριζα. Ευχαριστώ και πάλι για την εμπειρία. Σίγουρα θα το ξανακάνω. Συνεχίστε έτσι. Καλή συνέχεια.
Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς που συμμετείχε το τμήμα της σχολή σας στην online εμπειρία.
Χαιρόμαστε που σας άρεσε.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις σπουδές σας!
Πολύ καλή εμπειρία!!! έξοχος ο ξεναγός!Το προτείνω σε όλους!είδαμε πράγματα στην αθήνα που δεν τα ξέραμε!
Τhank you so much for your good words.
It was an honour for us that a group of students from a tourism course join us with their teacher.
We are so glad that we met your expectations
Οι πολύ καταρτισμένοι ξεναγοί με τους οποίους περιηγηθήκαμε γύρω και μέσα στην Ακρόπολη,μας αποκάλυψαν μερικά απο τα μυστικά της.Τις πολλές σπηλιές της,τις μυστικές εισόδους της και λεπτομέρειες για την ιστορία της.
We thank you so much! It was a pleasure to have you in our group!
Εξαιρετική επιλογή διαδρομής.
Οι πληροφορίες για τα μνημεία, πολύ ενδιαφέρουσες αλλά κυρίως με τρόπο παρουσίασης που δεν σε άφηνε να χάσεις το ενδιαφέρον σου.
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!
Είναι σημαντικό για εμάς να μπορούμε να μπορούμε να δείξουμε την Αθήνα με μια διαφορετική ματιά ακόμα και στους κατοίκους της και μαζί να ανακαλύψουμε τα κρυμμένα μυστικά της και την πλούσια ιστορία της
Ένας συναρπαστικός τρόπος να ανακαλύψεις την Αθήνα του παρελθόντος αλλά και του παρόντος. Οι ξεναγοί είναι άψογοι και έτοιμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις.
Thank you so much for your good words and to join us! Please spread the world about Urban Athens Collective emotional tours! We hope to see you again in our beautiful city!