“Όλα ήταν άψογα , παρά τον παρά πολύ κόσμο”

Εστιατόριο Σχολαρχείον
Καλό για: Μεγάλες παρέες, Τοπική κουζίνα, Οικογένειες με παιδιά
Επιλογές δείπνου: Μεσημεριανό, Αργά τη νύχτα, Δείπνο, Πρωινό, Κρατήσεις
Γειτονιά: Πλάκα
Η κριτική γράφτηκε πριν από 2 εβδομάδες μέσω κινητής συσκευής

Φάγαμε με την σύζυγο την Κυριακή 26/2 της Τυρινής . Είχε πολύ κόσμο και μας βόλεψαν έξω όπως ζητήσαμε στο μπαλκόνι επάνω . Υπήρξε καθυστέρηση λόγω της πολυκοσμίας αλλά δεν μας πείραξε καθόλου , γιατί μας αποζημίωσε το πολύ καλό φαγητό . Ζητήσαμε μπακαλιάρο χωρίς σκορδαλιά και μας τον σέρβιραν με φάβα , μπράβο στον μάγειρα , ήταν υπέροχη . Κολοκυθάκια τηγανητά must , τυροκαυτερή ευχάριστη έκπληξη και δυο μπακαλιάρους . Πηγαίνω σταθερά και δεν με απογοήτευσε ποτέ

Ημερομηνία επίσκεψης: Φεβρουάριος 2023
Ευχαριστούμε, kosmasmykonos
Κριτικές (1.605)
Γλώσσα

1 - 5 από 1.605 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 18 Φεβρουαρίου 2023 μέσω κινητής συσκευής

έχει φαγητά με υπέροχες γεύσεις, πολύ καλή εμπειρία. ευχαριστώ περιβάλλον με πολύ καλή εξυπηρέτηση. τα πιάτα είναι σχετικά μικρά αλλά νόστιμα

Ημερομηνία επίσκεψης: Φεβρουάριος 2023
Ευχαριστούμε, Trek42171849820
Η κριτική γράφτηκε 3 Ιανουαρίου 2023

πηραμε μια τηγανια στεγνη και ξεροκαμενη
ενα σαγανακι το τυρι τελειως φλατ απο γευση ενα τζατζικι που χρειαστηκε να συμπλυρωσβω αλατι πιπερι και λεμονι για να το κανω υποφερτο
οι κολοκυθοκεθτες ομως τουσ πετηχαν

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούνιος 2022
    • Αξία
    • Φαγητό
Ευχαριστούμε, duckzx130cc
Η κριτική γράφτηκε 5 Δεκεμβρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Παρά πολύ καλό ταβερνάκι με νόστιμα φαγητά και καλές τιμές για πλάκα και όχι μόνο.
Το προσωπικό φιλικό και σου προσφέρει και γλυκό (χαλβά σιμιγδάλι ) στο τέλος .
Σίγουρα όταν βρεθούμε ξανά στην Αθήνα θα το επισκεφτούμε.

Ημερομηνία επίσκεψης: Δεκέμβριος 2022
Ευχαριστούμε, Apostolos K
Η κριτική γράφτηκε 2 Δεκεμβρίου 2022

Χτες το βράδυ πήγα να φαω, με την γυναίκα μου .
Επειδή απαγορεύεται το κάπνισμα στους εσωτερικούς χώρους, μας βάλανε να κάτσουμε στην είσοδο του μαγαζιού. Στο τραπέζι αυτό , είχε έναν τεράστιο Αγ. Βασίλη. Ο σερβιτόρος, με περίσσιο θράσος, μας είπε ότι θα κάτσουμε με τον Αγ. Βασίλη, λες και ήθελε να μας διώξει. Μετά απο λίγο, ήρθε ένας άλλος ο οποίος φιλοτιμήθηκε να τον μαζέψει. Αφού κάτσαμε, περιμέναμε να παραγγείλουμε, τουλάχιστον 15 λεπτά. Κάθε φορά που τους κάναμε νόημα κάνανε ότι δεν μας βλέπανε. Όταν, με το καλό, παραγγείλαμε περιμέναμε 30 λεπτά ,να μας φέρουν ένα φαγητό μικρό σε ποσότητα και μέτριο σε ποιότητα . Κρίμα γιατί αυτό το εστιατόριο ,έχει μια μακρά ιστορία στο χώρο . Πήγαινα με την μητέρα και τον πατέρα μου απο τότε που ήμουνα παιδί.

Ημερομηνία επίσκεψης: Δεκέμβριος 2022
    • Αξία
    • Φαγητό
Ευχαριστούμε, marmarask66

Εστιατόριο Σχολαρχείον: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Αθήνα, Αττική
Αθήνα, Αττική

Εστιατόριο Σχολαρχείον: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.