-AMNESIA- Το δωμάτιο εντάσσεται στα top 3 μου ( και τα 3 ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες) καθώς... διαβάστε περισσότερα
Ευχαριστο κλιμα , σιγουρα value for money , εξαιρετικη ηθοποιος .Περασαμε σουπερ , τρομαξαμε φουυυυυυυυυυλ και θα ξαναπηγαινα σιγουρα . Συστηνω ανεπιφυλακτα . Μοναδικη εμπειρια !!!!!!!
-AMNESIA-
Το δωμάτιο εντάσσεται στα top 3 μου ( και τα 3 ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες) καθώς στην κατηγορία του είναι τοπ και πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να το συναγωνιστεί οσο τα παιδιά συνεχίζουν με την ίδια όρεξη να προσέχουν το δωμάτιο.
Ιδανικό για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τρόμο-φόβο-τρέξιμο!!
Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Ήταν η πρώτη φορά που επισκεφτήκαμε με τις φίλες μου escape room.Διαλέξαμε το Mister-e γιατί διαβάσαμε ότι ήταν απο τα καλύτερα και όντως ήταν.Περάσαμε φανταστικά,γελάσαμε,φοβηθήκαμε,τρέξαμε,η αδρεναλίνη στα υψη.Το συστήνω ανεπιφύλακτα και ανυπομωνω να πάμε να παίξουμε και το δεύτερο τους δωμάτιο.
Τρομερός χώρος, ειδικά το mood είναι πολύ scary, ειδικά στο amnesia room, όπου συναντιεσαι με ενδιαφέροντα όντα!
Δυσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να δραπετεύσεις. Εάν σε ακουμπήσει ένα από αυτά τα όντα, δυστυχώς πεθαίνεις!! Δοκιμάστε το, αξιζει!!
Συστήνουμε ανεπιφύλακτα!!! Τρέξιμο, αγωνία, αδυνάτισμα και καλοί γρίφοι. Αρκετά δύσκολο βέβαια!! Αλλά πολύ καλό!!! Απίστευτη ηθοποιός και τα παιδιά που δουλεύουν εκεί το ίδιο!! Κατά προτίμηση να πάτε με λίγα άτομα 3-5 !!
παίξαμε με την παρέα μου στο "Amnesia", προ καιρού.
Η πλοκή φανταστική, οι γρίφοι δυνατοί, αλλά επιλύσιμοι, το δωμάτιο μαγικό και ο gamemaster και λοιποί "παράγοντες" εξαιρετικοί. Είναι το μοναδικό δωμάτιο-εταιρία, το οποίο συζητάμε και γελάμε με κάθε ευκαιρία, από τα πολλά άλλα που έχουμε επισκεφτεί!
Μπράβο σας παιδιά!! Αναμένουμε τα νέα σας δωμάτια!!