πολύ καλο γαλλικο εστιατοριο στο Λυκαβηττό. Λιγο ακριβο βεβαια...αλλα όταν εχεις σερβιτόρους καραστημενους , ατομα κουζινας γνωστες , μετρ κτλ καταλαβαίνεις ότι θα πληρωσεις παραπανω και τερμα το παραμυθι.
σωστα στημενο το τραπεζι..κλασσικη γαλλικη σχολη στα σερβίτσια και στο στρώσιμο
Οσοι θελετε γκουρμε και τους πανόμοιους μοντερνισμούς μη πατησετε καν το ποδι σας. Το Abrevoire παταει καλα πανω στη παραδοσιακη γαλλικη σχολη , ανοιγει τα πανια του με σοβαροτητα στην εκτελεση και στη παρουσιασητων πιατων , χωρις να θελει να σας εντυπωσιασει , αλλα να σας κερδισει απλα και σωστα.
Βατραχάκια σε τεμπουρα τηγανιτα με σκορδο , μιλφειγ γαριδας (το μονο αδιαφορο πιατο της επισκεψης) , παπια που "εσπαγε κοκκαλα" (μαγικο πιατο) , και δυο μοσχαράκια (το ένα πιπερατο το άλλο με τρουφιτσα) , 4 ποτήρια κρασι , 1 ουσικυ , ένα επιδορπιακο κρασι και ένα remy martin (ακριβο στα 13 euro , ουτε καν δοση) συνολικα 202,00 εuro...
Πληρωνεις βεβαια και το ονομα...το πρωτο γαλικο εστιατοριο στην Ελλαδα...το ποιοι εχουνε δειπνησει στο παρελθον...κτλ...
: ) θελει να εισαι και λιγο ψωνακι ...
σε γενικες γραμμες...πολύ καλη εμπειρια...μερικοι σερβιτόροι να προέχουνε λιγο το χαμογελο...δεν κοστιζει τιποτα αλλα σε υποχρεωνει...Εμενα δεν με ένοιαξε και πολύ...η γυναικα μου το εκανε λιγο θεμα...
υ.γ δοκιμαστε τις τηγανιτες του πατατες . ΜΑ Γ Ι Κ Ε Σ
Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.