Οι χαμηλότερες τιμές για τη διαμονή σας
Booking.com
Επιβραβεύσεις με το One Key
Agoda.com
95 $
Με πλήρη επιστροφή χρημάτων πριν τις Πέμ 14 Δεκ
Όχι χρεώσεις, μόνο εξαιρετικές προσφορές
Expedia.com137 $
Algotels122 $
StayForLong123 $
Προβολή και των 15 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Κριτικές (2.394)
2.394 αποτελέσματα
1.739
1.739
1 - 6 από 2.394 κριτικές
Η κριτική έγινε: 5 Φεβρουαρίου 2020

Σε μία πολύ όμορφη περιοχή, ειδικά αν έχεις δουλειές στο κέντρο. Το Μετρό ακριβώς δίπλα. Το πρωινό σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ το δωμάτιο ήταν πεντακάθαρο. Στα (+) ότι υπάρχει NOVA στην τηλεόραση. Το προσωπικό σε όλα τα επίπεδα ήταν ευγενέστατο και πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει.
Θα το ξανά επισκεφθώ.

Συμβουλή για το δωμάτιο: το δωμάτιο με μπαλκόνι σου δίνει μία πολύ όμορφη θέα στην Ακρόπολη.
Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2020
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
    • Τοποθεσία
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
2  Ευχαριστούμε, GVoul
Η κριτική έγινε: 29 Ιουλίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Μείναμε 5 ημέρες στο ξενοδοχείο και ήταν όλα τέλεια!!Από την στιγμή που μπήκαμε στο ξενοδοχείο το προσωπικό ήταν φιλικό, ευγενικό και πρόθυμο να μας βοηθήσει σε ότι ζητήσαμε, μέχρι και πάρκινγκ δωρεάν μας κανόνισαν παρόλο που δεν έχει δικό του το ξενοδοχείο. Το πρωινό του διέθετε όλα όσα χρειάζεται κάποιος για να φάει και τα κέικ σπιτικά. Μπράβο στα παιδιά του ξενοδοχείου !!Η περιοχή τέλεια και παρόλο που είναι στο κέντρο 5 λεπτά από την Ακρόπολη και τα καταστήματα, ήταν πολύ ήσυχο!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
2  Ευχαριστούμε, 602elizap
Η κριτική έγινε: 29 Ιουλίου 2019

Είναι η δεύτερη φορά που επιλέγω το συγκεκριμένο ξενοδοχείο με την παρέα μου και για άλλη μια φορά μείναμε όλοι πάρα πολύ ευχαριστημένοι!! Το προσωπικό ήταν ευγενέστατο,τα παιδιά στην reception όπως και ο διευθυντής καταπληκτικοί!! Με διάθεση και όρεξη να σε εξυπηρετήσουν!!Το πρωινό απλα υπέροχο υπήρχαν επιλογές για όλα τα γούστα δεν έλειπε τίποτα!!!Μας εξυπηρέτησαν για τα πάντα ακόμη μια φορά και φυσικά μας υπόδειξαν τα καλύτερά εστιατόρια και αξιοθέατα για βόλτα και ξεκούραση!!First choice in Athens!!Thank you all!!!🙂😀

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
2  Ευχαριστούμε, Navigator738335
Η κριτική έγινε: 19 Φεβρουαρίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Η περιοχή ιδανική για πρόσβαση στο Κέντρο της Αθήνας με πολλαπλές επιλογές διασκέδασης.
Μοντέρνοι χώροι με υψηλή αισθητική και ιδιαίτερα καθαροί.
Το προσωπικό ευγενέστατο!!!
Το πρωινό αξιοπρεπέστατα.
Η ιδανική επιλογή!!!
Αξίζουν συγχαρητήρια στους δημιουργούς!!!

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, GRReisender
Η κριτική έγινε: 5 Νοεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Υπεροχο ξενοδοχειο σε πολυ βολικη τοποθεσια. Ευγενέστατο προσωπικο ( ειδικά το προσωπικο της reception ), εξυπηρετικοι πάντα. Πεντακάθαρα δωμάτια και προσεγμένοι χώροι.Απλώς απίστευτη η junior suite με θέα την Ακρόπολη...

Ημερομηνία διαμονής: Νοέμβριος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι