Η επιλογή να πάμε στο συγκεκριμένο μέρος έγινε απο το tripadvisor έιδαμε φωτογραφίες, διαβάσε και τις κριτικές και σκεφτήκαμε "γιατί όχι". Ο χώρος είναι πραγματικά πολύ ωραίος και ο γιος μου (10 ετών) αλλά όχι μόνο, ξετρελάθηκε με της κατασκευές απο χαρτόνι. Πήγαμε Σαββατο βράδυ για φαγητό.Ήταν γεμάτο, αλλοι για ποτό, αλλοι για καφέ και κάποιοι για φαγητό. Πήραμε, ριζότο με μανιτάρια, χοιρινά φιλετάκια με μέλι και σουσάμι και πένες με σολομό, αλλά λόγω λάθους του σερβιτόρου μας έφεραν ψητό σολομό με λαχανικά. Ήταν πολύ ευγενικός και προσφέρθηκε να μας αλλάξει το πιάτο, αλλά φαινόταν νόστιμο οπότε το κρατήσαμε. Το φαγητό ήταν αρκετά καλό. Η σαλάτα του καίσαρα ήταν εξαιρετική αν και τα κρουτόν έπρεπε να είναι κάπως πιο τραγανά. Τα φιλετάκια κατα τη δική μας γνώμη θα ήθελαν κάτι εξτρα να τραβάει την τόση γλύκα απο το μέλι, αλλά κατα τ' αλλα νοστιμότατα και τρυφερά. Οι μερίδες ικανοποιητικές και οι τιμές επίσης. Δεν είναι απο τα μέρη που είπα wow θέλω να ξαναπάω οπωσδήποτε, αλλά ηταν αρκετά καλό γι αυτό που προσφέρει. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη.