“Συστήνεται!”

Στοιχεία εστιατορίου
Επιλογές δείπνου: Αργά τη νύχτα, Διανομή κατ’ οίκον, Κρατήσεις
Γειτονιά: Κουκάκι
Η κριτική γράφτηκε 1 Αυγούστου 2024 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετική επιλογή! Συστήνεται ανεπιφύλακτα! Κατά την επίσκεψη μας βρήκαμε πρόθυμη εξυπηρέτηση, καθαριότητα και καλό φαγητό σε λογικές τιμές...

Ημερομηνία επίσκεψης: Φεβρουάριος 2024
Ευχαριστούμε, 164eliask
Γλώσσα

Η κριτική γράφτηκε 12 Ιουλίου 2023

Το φαγητο εξαιρετικο.η εξυπηρετηση και ιδιαιτερως η συμπεριφορα του delivery ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.αρχικα μας μαλωσε γιατι αργησαμε να κατεβουμε να παραλαβουμε την παραγγελια !!! Επειτα μας ανεφερε οτι ειναι σκασιλα του εαν δεν παραγγειλουμε ξανα απο εκει. Να σας αναφερω οτι απο το εν λογω μαγαζι πσραγγελνουμε 80 ατομα απο την επιχειρηση στην οποια εργαζομαστε. Μετα μην αναφερουμε ΑΝΕΡΓΙΑ !!!

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούλιος 2023
Ευχαριστούμε, Scenic06268774573
Ο/η Αντώνης Ιωακειμίδης, Ιδιοκτήτης του Kalamaki Bar, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 24 Ιουλίου 2023

Καλησπέρα και ευχαριστούμε για το θετικό feedback αναφορικά με το φαγητό μας - το εκτιμούμε ιδιαίτερα που μας επιλέγετε εσείς και η εταιρία σας. Σε σχέση με το συγκεκριμένο περιστατικό, επειδή δεν μας έχει ΠΟΤΕ ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο και καθώς πραγματικά μας ακούγεται ανήκουστο κάποιος δικός μας υπάλληλος να συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον χυδαίο τρόπο, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε θερμά να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μπορέσουμε να διευθετήσουμε το ζήτημα όσο πιο σύντομα γίνεται. Παρακαλούμε καλέστε στον χώρο ή ακόμα καλύτερα στο κινητό 6971702730 για να μιλήσετε απευθείας με τον υπεύθυνο. Και πάλι ευχαριστούμε και λυπούμαστε ειλικρινά για την όποια αναστάτωση.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 2 Δεκεμβρίου 2022

Μια πολυ καλη ταβερνα στο πεζοδρομο στο Κουκακι πόυ τα εχει ολα!, καταπληκτικες σαλατες, σουβλακια, με πολυ καλη εξυπηρετηση!!

Ημερομηνία επίσκεψης: Νοέμβριος 2022
Ευχαριστούμε, chiotis2
Η κριτική γράφτηκε 14 Σεπτεμβρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Απίστευτα γρήγορη εξυπηρέτηση και τα πιο ζουμερα και καλοψημενα κρέατα που θα φάτε ποτέ ! Καθαρό κρέας χωρίς λίπη, γευστικές μερίδες και λογικές τιμές

Ημερομηνία επίσκεψης: Σεπτέμβριος 2022
Ευχαριστούμε, dooraki
Η κριτική γράφτηκε 17 Αυγούστου 2022

Εχω ερθει με παρεα πολλες φορες, 6 ατομα. Αλλα αυτη τη φορα ημουν μονη. Το φαγητο τιποτα σπουδαιο. Αλλα χειροτερα απο αυτο ειναι ο υπευθυνος που καθεται στο ταμειο. Το υφος του και η συμπεριφορα του πολυ κακη, και στους πελατες και στο προσωπικο του. Ενιωσα αβολα. Το προσωπικο ειναι μονο αντρες και αισθανομαι οτι δεν ειναι τυχαιο. Δεν μου αρεσε και δεν θα ξαναπαμε.

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούλιος 2022
1  Ευχαριστούμε, stylk2022
Ο/η Pathfinder786639, Ιδιοκτήτης του Kalamaki Bar, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 20 Αυγούστου 2022

Αγαπητή stylk2022,
Μπορώ να δεχτώ ότι ενώ έχετε επισκεφτεί όπως λέτε το μαγαζί πολλές φορές ξαφνικά δεν σας αρέσει το φαγητό….; Μπορώ να δεχτώ ότι ίσως να υπήρξε κάποια στιγμή έντασης από τον ταμεία πάνω στην πίεση της δουλειάς. Είναι απαράδεκτο όμως από μέρους σας και ψευδές να μας χαρακτηρίζετε σεξιστές και ρατσιστές του γυναικείου φύλου. Στο προσωπικό του μαγαζιού εννοείτε ότι υπάρχουν και γυναίκες και είναι όλοι στο σύνολο τους πολύ χαρούμενοι με τις συνθήκες εργασίας. Είναι πολύ λάθος και προσβλητικό το συγκεκριμένο κομμάτι της κριτική σας και θα ήθελα παρακαλώ να το ανακαλέσετε.
Με εκτίμηση,
Kalamakibar

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης

Kalamaki Bar: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Αθήνα, Αττική

Kalamaki Bar: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.