Orbitz.com
StayForLong
Expedia.com
Booking.com
Προβολή και των 14 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Κριτικές (96)
96 αποτελέσματα
1 - 6 από 96 κριτικές
Η κριτική έγινε: 1 Δεκεμβρίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Ωραίο ξενοδοχείο, πολύ άνετο,καθαρό. Το προσωπικό ευγενικό και εξυπηρετικό. Είναι κατάλληλο για ζευγάρια και οικογένειες ακόμα και για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι. Κάποια δωμάτια διαθέτουν και κουζίνα για να μεγαλουργήσετε. Βέβαια απο σκεύη είχε τα βασικά μην περιμένετε την κουζίνα του Jamie Oliver.

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2016
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Stavros666
Η κριτική έγινε: 30 Αυγούστου 2016

Στα θετικά:

Σχέση τιμής, ποιότητας. Καθώς η τιμή του (για 2 ενήλικες συν 2 παιδιά) είναι καλή παραβλέπεις εύκολα κάποια προβλήματα.

Ευρύχωρο, Άνετοι χώροι, από την κουζίνα, έως το μπαλκόνι με δυνατότητα να φιλοξενήσουν οικογένεια με παιδιά όταν τα περισσότερα άλλα καταλύματα σου προτείνουν σουίτα ή δωμάτια με εσωτερική πόρτα.

Καθαρό.

Όταν βρεις κάποιον στη ρεσεψιόν (συνήθως εκτελεί 2-3 ρόλους και σε δυσκολεύει η εύρεση του) είναι εξυπηρετικότατος.

Πισίνα ιδανική για βουτιές!

Ικανοποίησαν την επιθυμία μας για δωμάτιο σε ψηλό όροφο.

Στα αρνητικά.

Αν και ως οικογένεια με μικρά παιδιά προτιμούσαμε να έχουμε άνετα πρωινό στο δωμάτιο με αυτά που θέλαμε η τιμή για να τρώγαμε πρωινό στο ξενοδοχείο είναι αποτρεπτική (4 άτομα 40 ευρώ)

Στην πισίνα δε πατάς παρά μονάχα αν το ύψος σου είναι άνω των 2 μέτρων και παρά την σύσταση για χρήση συγκεκριμένες ώρες υπάρχει έντονος θόρυβος στα δωμάτια χαμηλών ορόφων.

Η ρεσεψιόν λειτουργεί 9 το πρωί με 11 το βράδυ.. μετά ουδείς!

Το χειρότερο: Αν υπήρχε λιγάκι μεράκι και διάθεση με ελάχιστο κόστος θα επισκευαζόταν προβλήματα -τουλάχιστον- του δικού μας δωματίου. Η πόρτα του μπάνιου ήθελε να ανασηκωθεί ελαφρά για να κλείσει, το καζανάκι ήθελε τον τρόπο του, η ντουλάπα είχε τη χαραμάδα της στην πλευρά από τους μεντεσέδες, το φως του απορροφητήρα άναβε και μετά έκλεινε μόνο αν ξεβίδωνες ελαφρά τη λάμπα..

Όπως και να ακούγονται τα παραπάνω το ισοζύγιο είναι θετικό, είναι πάντως ένα μέρος που αν το δεις σχολαστικά σε στεναχωρεί, αν είσαι με καλή διάθεση τα μειονεκτήματα του βλέπεις πως δεν είναι και τόσο μεγάλα..

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2016
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Ποιότητα ύπνου
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
2  Ευχαριστούμε, Panagiotis H
Η κριτική έγινε: 19 Αυγούστου 2016

Πήγαμε με τα παιδιά για ένα διήμερο κοντινό στην Βαρκιζα. Είχαμε κλείσει ένα στούντιο για 4 άτομα . Όταν μπήκαμε μέσα είχαμε μια ευχάριστη έκπληξη σε ένα ωραίο , καθαρό και άνετο διαμέρισμα με θέα στην πισίνα . Βόλτα στην Βαρκιζα που βρίσκετε σε 5 λεπτά με τα πόδια και μπάνιο στην πισίνα , η οποία είναι ιδανική για βουτιές . Το προσωπικό ευγενικό έτοιμο να σε εξυπηρετήσει σε ότι ζητήσεις . Η τιμή πολύ καλή εάν σκεφτείς ότι πήγαμε 14 Αυγούστου και φυσικά χωρίς πρωινό μιας που χρεώνετε 10 ευρώ το άτομο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα , θα ξανά πάμε με την πρώτη ευκαιρία .

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2016
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Αξία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Nalmp2003
Η κριτική έγινε: 27 Σεπτεμβρίου 2015 μέσω κινητής συσκευής

Διαβάζοντας τις κριτικές φοβήθηκα να μείνω αλλα επειδή ήθελα να μείνω στην βαρη γιατι στον γάμο που πήγα το γλέντι ήταν στην βάρη αποφάσισα να μείνω εκεί ! Απρόσμενα αντίκρισα ένα μεγάλο καθαρό δωμάτιο με δυο χώρους , με κουζίνα , φούρνο μικροκυμάτων , ψυγείο , και ένα ωραιο μεγάλο κρεβάτι ! Και ολα αυτά μόνο με 55€ !!!! Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι η τηλεόραση δεν είναι σε καλο σημείο !!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2015
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Soppat
Η κριτική έγινε: 19 Μαΐου 2015 μέσω κινητής συσκευής

Δυστυχως δεν υπαρχει χειροτερο απο αθλιο! Βρωμαει με το που μπαινεις μουχλα.Σκονη παντου! Δεν σκουπιζουν ποτε! Δεν πλαινουν ΤΙΠΟΤΑ! Φωναζουν τα αφεντικα και ακουει ο κοσμος. Τριχες στο μπανιο. Ισως το χειροτερο που εχω μεινει! Το σερβις καθαρισμου ειναι 4' μαξιμουμ! Και αλλα πολλα που δεν θυμαμαι!

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2015
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ευχαριστούμε, gia v