Εξασφαλίστε τη χαμηλότερη τιμή από αυτούς τους ιστότοπους
StayForLong
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Προβολή και των 14 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Η κριτική έγινε: 19 Αυγούστου 2016

Πήγαμε με τα παιδιά για ένα διήμερο κοντινό στην Βαρκιζα. Είχαμε κλείσει ένα στούντιο για 4 άτομα . Όταν μπήκαμε μέσα είχαμε μια ευχάριστη έκπληξη σε ένα ωραίο , καθαρό και άνετο διαμέρισμα με θέα στην πισίνα . Βόλτα στην Βαρκιζα που βρίσκετε σε 5 λεπτά με τα πόδια και μπάνιο στην πισίνα , η οποία είναι ιδανική για βουτιές . Το προσωπικό ευγενικό έτοιμο να σε εξυπηρετήσει σε ότι ζητήσεις . Η τιμή πολύ καλή εάν σκεφτείς ότι πήγαμε 14 Αυγούστου και φυσικά χωρίς πρωινό μιας που χρεώνετε 10 ευρώ το άτομο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα , θα ξανά πάμε με την πρώτη ευκαιρία .

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2016
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Αξία
    • Ποιότητα ύπνου
Ευχαριστούμε, Nalmp2003
Η κριτική έγινε: 27 Σεπτεμβρίου 2015 μέσω κινητής συσκευής

Διαβάζοντας τις κριτικές φοβήθηκα να μείνω αλλα επειδή ήθελα να μείνω στην βαρη γιατι στον γάμο που πήγα το γλέντι ήταν στην βάρη αποφάσισα να μείνω εκεί ! Απρόσμενα αντίκρισα ένα μεγάλο καθαρό δωμάτιο με δυο χώρους , με κουζίνα , φούρνο μικροκυμάτων , ψυγείο , και ένα ωραιο μεγάλο κρεβάτι ! Και ολα αυτά μόνο με 55€ !!!! Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι η τηλεόραση δεν είναι σε καλο σημείο !!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2015
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Soppat
Η κριτική έγινε: 19 Μαΐου 2015 μέσω κινητής συσκευής

Δυστυχως δεν υπαρχει χειροτερο απο αθλιο! Βρωμαει με το που μπαινεις μουχλα.Σκονη παντου! Δεν σκουπιζουν ποτε! Δεν πλαινουν ΤΙΠΟΤΑ! Φωναζουν τα αφεντικα και ακουει ο κοσμος. Τριχες στο μπανιο. Ισως το χειροτερο που εχω μεινει! Το σερβις καθαρισμου ειναι 4' μαξιμουμ! Και αλλα πολλα που δεν θυμαμαι!

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2015
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ευχαριστούμε, gia v
Η κριτική έγινε: 26 Αυγούστου 2014

Είναι ντροπη καλοκαιρι του 2014 να υπαρχει τετοιο ξενοδοχειο.Απαραδεκτο το δωματιο,τρυπιες πετσετες ,η διακοσμηση αισχος Κριμα για την Βαρκιζα ......Απορω με τις άλλες κριτικες που το παρουσιαζουν καλο.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Να μην πανε σε αυτό το ξενοδοχειο
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2014
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Τοποθεσία
    • Καθαριότητα
1  Ευχαριστούμε, Ιφιγενεια Μ
Η κριτική έγινε: 21 Αυγούστου 2013 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ οικονομικό! Ανετο κ ωραίο δωμάτιο! Μας έκαναν απο μόνοι τους αναβάθμιση σε μεγαλύτερο δωμάτιο! Είχαμε κράτηση για δίκλινο κ μας έβαλαν σε δίχωρο 4κλινο. Ησυχη τοποθεσία! Το αρνητικό ήταν ότι το design του ξενοδοχείου ήταν απο την εποχή που φτιάχτηκε

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2013
    • Αξία