Ζεστό, κυριακάτικο μεσημέρι και κατηφορίζουμε οικογενειακώς στου Ψυρρή. Οι δρόμοι γύρω απ' τον προορισμό μας γεμάτοι ζωή, χρώματα και κίνηση. Φτάνουμε στο εστιατόριο, και καθώς διασχίζουμε την όμορφη σάλα, νιώθω ήδη το pause να έχει ενεργοποιηθεί...Το τραπέζι στον δροσερό κήπο μας περιμένει. Το προσωπικό μας υποδέχεται ευγενικά, χωρίς καμία επιτήδευση. Παραγγέλνουμε. Το φαγητό έρχεται στην ώρα του και όπως πρέπει. Νιώθω στον ουρανίσκο μου το δυόσμο να συνομιλεί ευχάριστα με την ελαφρώς καυτερή και πικάντικη σαλτσουλα ντομάτας, καθώς ένα ζεστό, μαύρο φρυγανισμενο ψωμάκι προσπαθεί να μπει ανάμεσα τους..Οι σαλάτες δροσερές αρέσουν σε όλους, ο μουσακάς αλλιώς έκανε τα παιδιά να φάνε μελιτζανα, χωρίς ωστόσο, να το καταλάβουν..το κοτόπουλο με το κους κους.. η επιτομή ενός καλοκαιρινού πιάτου. Τα Berger's με τις πατατουλες βαθμολογήθηκαν από αυστηρούς κριτές και πέρασαν με καλό βαθμό μάλιστα. Η κουβέντα κυλά χαλαρά, ο χώρος υποβάλει μια ηρεμία σαν αυτή που νιώθεις κοντά στη φύση κι όταν έρχεται το επιδόρπιο με την κρέμα λεμονιού και τις φράουλες παρέα, είμαι σίγουρη πια, πως σήμερα είχα τη τύχη να απολαύσω ένα υπέροχο οικογενειακό γεύμα. Πρέπει να φύγουμε. Το κουμπί start ενεργοποιηται..Επιστρέφουμε στην πολύβουη πόλη. Θα σας ξανάρθουμε. Ευχαριστούμε.