10 άτομα βλέπουν αυτό το ξενοδοχείο
149 $
Go to your Happy Price
Agoda.com
126 $
Όχι χρεώσεις, μόνο εξαιρετικές προσφορές
Expedia.com171 $
Hotels.com171 $
Algotels144 $
Προβολή και των 18 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Κριτικές (4.214)
4.214 αποτελέσματα
2.526
1.217
2.526
1.217
2 - 7 από 4.214 κριτικές
Η κριτική έγινε: 16 Οκτωβρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Ένα πολύ σοβαρό και ακριβό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, πίσω από την πλατεία Μητροπόλεως. Ο χώρος είναι πάρα πολύ καθαρός και όμορφος. Το προσωπικό είναι ευγενεστατο και πρόσχαρο.
Όσον αφορά τον καφέ που ήπιαμε, θα έλεγα πως ήταν ποιοτικός, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.
Στα του φαγητού, δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα.
Φάγαμε ένα φιλέτο Μόσχου και σολωμό αλλά γευστικά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο.
Παρόλα αυτά για καφέ σε συνδυασμό με την θέα της ακρόπολης ή τον κήπο του αποτελεί πολύ καλή επιλογή

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2022
Ευχαριστούμε, Ioannisktst
Ο/η Sofia Kipouropoulou, Guest Services / Front Office του Ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλάς - Αθήνα, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2022

Αγαπητέ κύριε Ιωάννη,

σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την βαθμολόγηση και την κριτική σας! Χαιρόμαστε όλοι που είχατε μια ωραία διαμονή μαζί μας. Τα σχόλιά σας θα μας βοηθήσουν αρκετά ώστε να βελτιωθούμε. Ευχόμαστε να σας έχουμε σύντομα και πάλι κοντά μας!

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 12 Οκτωβρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μαγική τοποθεσία με τέλεια θέα . Είναι πεντακάθαρο και πολύ φιλόξενο. Το προσωπικό εξυπηρετικό και ευγενικό! Υπάρχει πισίνα και οι χώροι μέσα στο ξενοδοχείο είναι πολύ προσεγμένοι και όμορφοι. Θα ξανά πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2022
Ευχαριστούμε, 913nikosg
Ο/η Sofia Kipouropoulou, Guest Services / Front Office του Ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλάς - Αθήνα, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2022

Αγαπητέ κύριε Νίκο,

σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον χρόνο σας να βαθμολογήσετε το ξενοδοχείο μας! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ευχαριστηθήκατε τη διαμονή σας μαζί μας! Ευχόμαστε να σας έχουμε σύντομα και πάλι κοντά μας!

Η κριτική έγινε: 12 Οκτωβρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Αρκετά καλό ξενοδοχείο. Τα δωμάτια είναι πεντακάθαρα και άνετα, επίσης το προσωπικό είναι αρκετά καλό. Από την πισίνα μπορείς να δεις την Ακρόπολη και ειναι εξαιρετικό σαν θέαμα. Όσο για το φαγητό ειναι αρκετά καλό. Επίσης υπάρχει και σπα το οποίο αξίζει να δοκιμάσετε

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, mantzouranis_nikos

Αγαπητέ κύριε Νίκο,

σας ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο σας να βαθμολογήσετε το ξενοδοχείο μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σας άρεσε η θέα από την πισίνα μας καθώς και το φαγητό στο εστιατόριό μας!
Ευχόμαστε να σας έχουμε σύντομα και πάλι κοντά μας!

Η κριτική έγινε: 12 Ιουλίου 2022

Επισκεφτήκαμε το Electra palace για ένα διήμερο και όλα ήταν υπέροχα! Το ξενοδοχείο ήταν πολύ καθαρό και όλο το προσωπικό του ήταν πολύ ευγενικό! Η θέα απ το την εξωτερική πισίνα στην Ακρόπολη ήταν εκπληκτική!
Αποφασίσαμε να κάνουμε και ένα couples massage στο σπα του ξενοδοχείου και μπορώ να πω ότι ήταν ένα απ τα καλύτερα μασάζ που έχω κάνει εδώ και χρόνια! Όλα τα κορίτσια ήταν εξαιρετικά! Ευχαριστούμε πολυ θα το προτιμήσουμε ξανά σίγουρα!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, MarilenaKar
Ο/η Sofia Kipouropoulou, Guest Services / Front Office του Ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλάς - Αθήνα, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Ιουλίου 2022

Αγαπητή MarilenaKar,

σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας να γράψετε μια κριτική για το ξενοδοχείο μας! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που απολαύσατε τη διαμονή σας και τη φιλοξενία μας! Θα χαρούμε να σας έχουμε σύντομα και πάλι κοντά μας!

Η κριτική έγινε: 14 Μαΐου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Υπέροχο σε όλα. Καταρχήν πολύ ευγενικό προσωπικό! Υπέροχη θέα απ το roof top του ξενοδοχείου και πολύ πλούσιο πρωινό. Πολύ κεντρικά και όμως πολύ ήσυχα. Υπέροχη εξωτερική πισίνα και υπέροχο σπα με πολλες επιλογές για να χαλαρωσεις μετα απο μια γεματη ημέρα. Ολα ήταν πεντακάθαρα και είχε ένα ιδιαίτερα κλασικό στυλ.

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2022
Ευχαριστούμε, nikoser
Ο/η Sofia Kipouropoulou, Guest Services / Front Office του Ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλάς - Αθήνα, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 21 Μαΐου 2022

Αγαπητέ Nikoser,

σας ευχαριστούμε θερμά για τα υπέροχα λόγια σας! Ευχόμαστε να σας έχουμε σύντομα ξανά κοντά μας!