Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Οι χαμηλότερες τιμές για τη διαμονή σας
Booking.com
151 $
Προβολή προσφοράς
Ακύρωση χωρίς χρέωση έως: 12/03/21
Κάντε κράτηση τώρα και πληρώστε όταν φτάσετε
Official Hotel
130 $
Προβολή προσφοράς
Κάντε κράτηση τώρα και πληρώστε όταν φτάσετε
Agoda.com
151 $
114 $
Προβολή προσφοράς
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ 37 $
Ακύρωση χωρίς χρέωση έως: 11/03/21
travelup.com
eDreams151 $
Prestigia.com
Προβολή και των 13 προσφορών
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές (3.049)
Φιλτράρισμα κριτικών
3.049 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1.159
1.012
506
255
117
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1.159
1.012
506
255
117
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Επιλεγμένα φίλτρα
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
2 - 7 από 3.049 κριτικές
Η κριτική έγινε: 23 Σεπτεμβρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ ωραίο δωμάτιο πεντακάθαρο και πολύ καλό πρωινό ! Άριστη συμπεριφορά προσωπικού ! Η κατάσταση της πισίνας στην ταράτσα δεν ήταν καλή όπως και τα spa ,όμως η θέα μαγικη ! πολύ καλή επιλογή αν το βρείτε σε προσφορά ειδικά να πάτε!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
2  Ευχαριστούμε, alexioann83
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Panos Vasilopoulos, General Manager του Ξενοδοχείο Άγιος Γεώργιος Λυκαβηττού, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2020
Μετάφραση Google

Dear Guest,
Thank you for your kind words and rating. We are delighted to know that you enjoyed your recent stay. Please may we assure you that all areas of the hotel are carefully maintained to ensure our valued guests’ comfort. Our team is a your service, and we hope to have the pleasure of seeing you again in the near future,
Kindest regards,
The Management Team

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 21 Σεπτεμβρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Καθαρο δωματιο, τέλεια θέα σε ενα απο τα πιο ησυχα μερη της Αθηνας. Το πρωινο εξαιρετικο και χορταστικο, το προσωπικο ευγενικο. Η πισινα κ ο χωρος της θα μπορουσαν να ειναι πιο βολικα κατα την γνωμη μου.

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
2  Ευχαριστούμε, odysseas_rou
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Panos Vasilopoulos, General Manager του Ξενοδοχείο Άγιος Γεώργιος Λυκαβηττού, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2020
Μετάφραση Google

Dear Guest,
Thank you for your kind words and rating. We are delighted to know that you enjoyed your recent stay, and we hope to have the pleasure of seeing you again in the near future,
Kindest regards,
The Management Team

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 24 Ιουνίου 2020

Ολα ηταν υπεροχα αλλα το λαθος σας ηταν οτι δεν ενημερωσατε ποτε για τη μη λειτουργια του εστιατοριου και την έλλειψη του μενου σας!πολυ μετριο πρωινο.Σιγουρα λογω της καταστασης αλλα θα μπορουσε να υπαρξει μια ενημερωση απτη πλευρα σας μιας και ειχαμε μιλησει μαζι 3 φορες 20 μερες πριν!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2020
    • Αξία
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με αυτό το ξενοδοχείο
Ευχαριστούμε, nosmaail
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Panos Vasilopoulos, General Manager του Ξενοδοχείο Άγιος Γεώργιος Λυκαβηττού, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 29 Ιουνίου 2020
Μετάφραση Google

Dear Guest,
Thank you for your feedback. We are glad to know that you liked our rooms and wonderful views. Please may we assure you that our team is at your service during your stay, and it is always our pleasure to ensure your comfort.
After the covid-19 quarantine, the hotel has recently re-opened featuring new stringent health and safety protocols. During this challenging period, some services may require extra time while hygiene and safety measures are followed. We do
hope to have the pleasure of seeing you again in the near future,
Kindest regards,
The Management Team

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 13 Ιουνίου 2020

Το καλυτερο 5στερο ξενοδοχειο της Αθηνας καταπληκτικη θεα,αψογο service,πεντακαθαρο,ευγενεστατο προσωπικο..το προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους
Δε το αλλαζω με τιποτα κ συντομα ελπιζω αυτο το μηνα να το επισκεφτω ξανα.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2020
    • Αξία
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με αυτό το ξενοδοχείο
Ευχαριστούμε, nousiastavroula
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Panos Vasilopoulos, General Manager του Ξενοδοχείο Άγιος Γεώργιος Λυκαβηττού, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 29 Ιουνίου 2020
Μετάφραση Google

Dear Guest,
Thank you for your kind review and 5 star rating. We hope to have the pleasure of seeing you again this month,
Kindest regards,
The Management Team

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 10 Μαρτίου 2020

Επισκέπτομαι τον χώρο του ξενοδοχείου διότι κάνω μαθήματα work out. Επέλεξα ένα συνδυαστικό πακέτο γυμναστικής και χαλάρωσης στο χώρο του σπα και ένιωσα πραγματικά αναζωογονημένη. Τα κορίτσια ήταν πολύ ευχάριστα και εξυπηρετικά. Προτείνω ανεπιφύλαχτα να δοκιμάσετε το κρητικό ή το αρχαιοελληνικό μασάζ.

Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
Ευχαριστούμε, freedomitsa
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Panos Vasilopoulos, General Manager του Ξενοδοχείο Άγιος Γεώργιος Λυκαβηττού, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 16 Μαρτίου 2020
Μετάφραση Google

Dear Guest,
Thank you for your kind words and rating. We are delighted to know that you enjoyed your recent spa visit, and we hope to have the pleasure of seeing you again in the near future.
Kindest regards,
The Management Team

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές