3 άτομα βλέπουν αυτό το ξενοδοχείο
Expedia.com134 $
Hotels.com134 $
Agoda.com132 $
Προβολή και των 16 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Η κριτική έγινε: 29 Σεπτεμβρίου 2020

Είμαι maitre σε ξενοδοχείο του Αμβούργου. Ειλικρινά από την εμπειρία μου σας λέω ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν. Σε όλα τα επίπεδα. Απίστευτα δωμάτια, εκπληκτικό προσωπικό, αλλά οι δύο άσσοι είναι ο 8ος με την θέα και ο Παναγιώτης. Ο τρόπος που πήρε παραγγελία, που μας σέρβιρε, ενώ ήταν μόνος του με λίγα άτομα ξαφνικά μερικές μεγάλες παρέες ήρθαν και τα 'έκανε όλα. Δεν έχω ξανά δει κάτι τέτοιο από ένα άτομο. Κανένας δεν έμεινε παραπονεμένος. Για τις γνώσεις του και τις ιδέες του αλήθεια είναι το κάτι άλλο. Ήξερε τα πάντα σε ότι τον ρωτούσα ευγενικός και πάντα να κάνει τον κόσμο να νιώθει σαν στο σπίτι του. Θα γίνει από τους καλύτερους Restaurant Manager ή Maitre. Σίγουρα θα ξανά έρθουμε στο ξενοδοχείο και ελπίζω να καταφέρω να ''κλέψω'' τον Παναγιώτη. Ένα τέτοιο ξενοδοχείο το χρειαζότανε η Αθήνα και εγώ έναν τέτοιο Captain σαν τον Παναγιώτη.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2020
    • Δωμάτια
2  Ευχαριστούμε, Nipo15
Η κριτική έγινε: 26 Ιουνίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Ολοκαινουριο ξενοδοχειο στην αφετηρια της Λεωφορου Συγγρου, 3 λεπτα απο σταση Μετρο. Διαθετει ομορφα δωματια, με αναπαυτικα κρεβατια και καποιες διευκολυνσεις. Το προγευμα τους ειναι πολυ καλο, γευστικο και καλης ποιοτητας. Το προσωπικο του, το αφησα τελευταιο, διοτι ειναι ισως το πιο μεγαλυτερο ασσος του ξενοδοχειου: εξυπηρετικοτατο και ευγενεστατο. Λογω νεας αφιξης, προσφερει χαμηλες τιμες δωματιων.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, yialos11
Ο/η Stefania Markopoulou, Innkeeper του Niche Hotel Athens, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 5 Μαρτίου 2020

Αγαπητέ επισκέπτη,

σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το niche hotel Athens για τη διαμονή σας!

Ευχαριστούμε για το χρόνο σας να μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας!

Το προσωπικό μας δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό για να κάνει τη διαμονή των επισκεπτών μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Είναι μεγάλη μας χαρά να διαπιστώνουμε πως αυτό εισπράττουν και οι επισκέπτες μας.

θα είναι χαρά μας να σας καλωσορίσουμε στο ξενοδοχείο μας την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε την Αθήνα!

Με εκτίμηση,

Νίκος
η ομάδα του niche hotel Athens

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 26 Φεβρουαρίου 2020

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2020