Στις 24 Οκτωβρίου στις 3μμ περίπου, πήγαμε για φαγητό παρέα 4 ατόμων. Είχε πολύ καλό καιρό και καθίσαμε έξω, απέναντι από το μαγαζί. Είχε ήλιο και για αυτό είχαν στήσει μια μεγάλη τετράγωνη ομπρέλα σκίασης με μεταλλικό σκελετό. Ξαφνικά πέφτει η ομπρέλα και ο μεταλλικός σκελετός της με χτυπά στο κεφάλι και στον δεξί ώμο. Ακριβώς ένα μήνα πριν είχα χειρουργηθεί στον ώμο αυτό. Ζαλίστηκα από τον πόνο !!!!!!! Θυμάμαι ότι δεν ήξερα τι να κάνω. Έπιανα μία το κεφάλι μου και μια τον ώμο μου. Οι φίλες αμέσως σηκώθηκαν, σήκωσαν την ομπρέλα και φώναξαν να μου φέρουν πάγο. Μου έφεραν και έβαλα πάγο στο κεφάλι και πήρα ισχυρό παυσίπονο. Μετά από λίγο φύγαμε γιατί πονούσα πολύ. Στις 6.30μμ περίπου άρχισα να νιώθω ζαλάδες και ναυτία. Τηλεφώνησα στον γιατρό και με παρέπεμψε σε νοσοκομείο για να κάνω αξονική στο κεφάλι, γιατί ήταν επικίνδυνο μετά το χτύπημα. Από το 166 μου είπαν ότι για νευρολόγο εφημέρευε ο Ευαγγελισμός και το Αττικό. Πάμε με ταξί στον Ευαγγελισμό που είχε τόσο κόσμο, που χρειαζόταν πάνω από 2 ώρες, λόγω covid, για να μπούμε. Παίρνουμε πάλι ταξί και πάμε σε ιδιωτικό νοσοκομείο κοντά στην περιοχή μου. Μετά από αυτή την ταλαιπωρία τελικά με εξέτασε νευρολόγος και έκανα αξονική στις 11μμ. Το αποτέλεσμα ήταν καλό, αλλά με κράτησαν κάποιες ώρες γιατί συνέχιζαν οι ζαλάδες και οι αναγούλες. Στις 2 το πρωί περίπου φύγαμε πάλι με ταξί για το σπίτι. Έμεινε η κόρη μου μαζί μου γιατί έπρεπε να με παρακολουθεί κάποιος για 24 ώρες. Την Δευτέρα ήταν κλειστά το μαγαζί και έτσι το πρωί της Τρίτης τους τηλεφώνησε η μία φίλη που ήμασταν μαζί το Σάββατο και τους είπε το τι είχε συμβεί. Εγώ ζήτησα να μου δώσουν τα 200 ευρω που είχα ξοδέψει. Ο ιδιοκτήτης συμφώνησε να μου βάλει τα χρήματα στον λογαριασμό μου και του στείλαμε και τις αποδείξεις αυτών που είχα ξοδέψει. Από την Τρίτη, ήρθε η Πέμπτη και τα λεφτά δεν τα έβαλαν. Στείλαμε μήνυμα για το τι θα γίνει και δεν απάντησε. Το βράδυ πήραμε τηλέφωνο και ήταν η ιδιοκτήτρια. Όταν της ζητήσαμε τα χρήματα, είπε: ε καλά πως κάνετε έτσι; Ελάτε από εδώ αν θέλετε να σας τα δώσω. Αγγαρεύω την φίλη που μένει δίπλα και πάμε. Η ιδιοκτήτρια μόλις μας είδε, έδωσε τα λεφτά στον σερβιτόρο και του λέει: δώστης τα. Θυμώσαμε πολύ για την απαξιωτική συμπεριφορά της. Ούτε να ζητιανεύαμε δεν θα μας φερόταν έτσι! Ούτε μια καλησπέρα δεν μας είπε και ούτε καν να ρωτήσει πως είμαι !!!!! Τόση αδιαφορία από επαγγελματία που έχει δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα και ταλαιπωρία σε πελάτη, δεν έχω συναντήσει! Ντροπή τους για την συμπεριφορά τους. Είπε κιόλας ότι μας κέρασε τα ποτά το Σάββατο μετά το χτύπημα. Δηλαδή τη μία ρακή και τα 2 αναψυκτικά που είχαμε πάρει. Ξοδεύτηκαν !!!! Πολλοί μου είπαν να τους κάνω μήνυση και να ζητήσω και αποζημίωση για την ταλαιπωρία.