Καλησπέρα σας!
Αρχικά θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για το γεγονός οτι δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας καθώς και να σας ευχαριστήσουμε για τον χρόνο που αφιερώσατε για να επικοινωνήσετε τις εντυπώσεις σας.
Ως νέοι άνθρωποι αλλά και νέοι επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε διαρκώς, να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να γινόμαστε καλύτεροι επαγγελματίες μέρα με τη μέρα. Σε αυτήν την διαδικασία η άποψη σας είναι πολύτιμη για εμάς και για αυτό θα θέλαμε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το τι πήγε στραβά. Θα ήταν χρήσιμο για εμάς να μας επικοινωνήσετε όσες περισσότερες λεπτομέρειες είναι δυνατόν, όπως πχ τι καφέ ήπιατε, τι ακριβώς δεν σας άρεσε κλπ.
Η φιλοσοφία και το διαρκές μέλημα μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες και ιδιαίτερα στο θέμα του καφέ έχουμε επενδύσει σε μια συνεργασία με μια ελληνική εταιρεία ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας καφέ.
Ο καφές μας είναι της εταιρείας KUDU και συγκεκριμένα το specialty blend Habit, το οποίο διαθέτει πλούσιο σώμα, παχιά κρέμα, διακριτική οξύτητα, αρώματα σοκολάτας, καραμέλας, και ξηρών καρπών και κατατάσσεται ανάμεσα στους ποιοτικότερους καφέδες της ελληνικής αγοράς. Προέρχεται από επιλεγμένους κόκκους από την Βραζιλία, την Κολομβία και το Ελ Σαλβαδόρ (3 χώρες με βαθιά ιστορία και παράδοση στον καφέ).
Αντιλαμβανόμαστε βέβαια, οτι ο καφές είναι μια ιδιαίτερα υποκειμενική υπόθεση και τα προσωπικά γούστα μπορούν να διαφέρουν, αλλά το συγκεκριμένο blend είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους λάτρεις του 3ου κύματος καφέ και ιδιαίτερα χωρίς την προσθήκη ζάχαρης καθώς αλλοιώνει πολλά χαρακτηριστικά του.
Ωστόσο, ο καφές είναι ένας "ζωντανός οργανισμός" που επηρεάζεται διαρκώς και έντονα από πολλούς εξωτερικούς παράγοντες, όπως η ζέστη, η υγρασία, ο αέρας κ.ο.κ, οπότε δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να συνέπεσε η επίσκεψη σας στο κατάστημα μας με μια ατυχή συγκυρία κατά την οποία η εκχύλιση μας να μην προσέδωσε τα μέγιστα στον καφέ σας.
Θα θέλαμε λοιπόν να σας προσκαλέσουμε να επισκεφθείτε ξανά το κατάστημα μας, ώστε να έχουμε την ευκαιρεία να ανασκευάσουμε τις πρώτες σας εντυπώσεις, οι οποίες κατά την άποψη μας δεν αντιπροσωπεύουν ούτε τις προθέσεις, αλλά ούτε και τις πρακτικές μας.