Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ας παει το υγειονομικο μια βολτα”
Κριτική για: Diporto

Diporto
Πιστοποιητικό διάκρισης
Κουζίνες: Ελληνική
Γειτονιά: Ομόνοια
Στοιχεία εστιατορίου
Γειτονιά: Ομόνοια
Η κριτική γράφτηκε 6 Μαρτίου 2018

Το φαγητο ητανε ωραιο, οχι εξεραιτικο, απλα ωραιο, αλλα ρε παιδια ητανε πολυ ακριβο, 2 ρεβιθια και1χορτα 16 ευρω! απο καθαριοτητα μην το συζηταμε, ειπαμε να ειναι παραδοσιακο αλλα βαλε μια τουαλετα, καθαρισε λιγο, βαλε ενα σαπουνι, ενα καδο για τα χαρτια, κοψε καμια αποδειξη...

    • Αξία
    • Εξυπηρέτηση
    • Φαγητό
5  Ευχαριστούμε, yoeml
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Βαθμολογία ταξιδιωτών
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
Γλώσσα

8 - 12 από 227 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 22 Φεβρουαρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Μετριότατο φαγητό δέν αντέχει κριτική ,αμφίβολη η καθαριότητα δεδομένου του αριθμού επισκεπτών καλό το σέρβις, όλα στο προφορικό καθόλου φτηνό γί αυτά που προσφέρει

3  Ευχαριστούμε, Alexmjt
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 9 Δεκεμβρίου 2017

εαν είστε άνθρωπος που σας αρέσουν τα ακριβά ρούχα,τα ακριβά εστιατόρια με κλιματισμό και εξαερισμό εαν παραγγέλνετε φαί με εμαιλ από σούπερ μάρκετ,εαν σας αρέσουν οι κατεψυγμένες προκατ πατατες τηγανισμένες σε ηλιέλαιο που αλλάζει την επόμενη μέρα με θέα το τουκολίμανο..εάν δεν σας αρέσει να ψωνίζετε από την λαική τής γειτωνιάς..... μην πάτε δεν σας κάνει αυτό το μαγαζί....Αυτό το εστιατόριο είναι κατάληλο για ανθρώπους που ψάχνουν κάτι αυθεντικό πούχει σχεδόν χαθεί στην αθήνα .η ρετσίνα είναι γνήσια αττική ςκαι δυνατή και δεν υπάρχει άλλο κρασί.3 πιάτα με το ζόρι από τον μήτσο που δουλεύει από παιδί και που παλιά έφτιαχνε σουπιες σούπα και χταπόδι με μακαρονι καταπληκτικά.τώρα λίγο τα χρόνια λίγο η τσιγκουνιά δεν προσλαμβάνει τρίτο υπάλληλο,παζαρίτης γνήσιος.τον αγαπάω και ας είναι λίγο παράξενος.μοναδικό μαγαζί και ατμόσφαιρα μιας εποχής πούφυγε .θα πάω και θα ξαναπάω και ας μυρίζει λίγο η κάπνα από τα φαγητά...έχω φάει τα καλύτερα ρεβύθια .μην πάτε σάββατο διότι δενθα βρείτε να κάτσετε,πηγέντε καθημερινά όσο το δυνατόν νωρίτερα.η καλύτερη ωρα είναι 1300.μην ψάχνετε για ταμπέλα .δεν υπάρχει.ρωτήστε που είναι το δίπορτο.όλοι το ξέρουνκαι ας είναι σχεδόν εντελώς υπόγειο.....και προσοχή λίγο στην περιοχή έχει πολλούς πορτοφολάδες ......και ποτέ μετά τις 1800.το μαγαζί ανοίγει το πρωί και κλείνει το απόγευμα.είναι δε κλειστό την κυριακή.

    • Αξία
    • Εξυπηρέτηση
    • Φαγητό
6  Ευχαριστούμε, realestathens
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 20 Απριλίου 2017

Σαν να πας στο σπιτι της γιαγιας σου πραγματικα!οτι δοκιμασαμε ηταν καλομαγηρεμενο ζουμερο και χωρις δηθενιες!Συγχαρητηρια σε ολους σας!

    • Αξία
    • Εξυπηρέτηση
    • Φαγητό
1  Ευχαριστούμε, elena p
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 15 Μαρτίου 2017

Σάββατο 14/01/2017. Υπέρλαμπρος ήλιος και αρκετά ζεστή η ατμόσφαιρα σχετικά με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες λόγω χιονιά, τις προηγούμενες ημέρες.
Ευκαιρία βρήκαμε να βγούμε με τον φίλο μου για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας.
Η ώρα πέρασε ευχάριστα και κατά τις 13:00 μ.μ. πεινασμένοι αναρωτιόμασταν που θα καταλήξουμε για φαγητό να κορέσουμε την πείνα μας.

Σκεφτήκαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας σε μια υπόγεια ταβέρνα (κυριολεκτικά κάτω από την γη), που βρίσκεται πίσω από την λαχαναγορά της Βαρβακείου και
στην οποία όσες φορές βρεθήκαμε στην περιοχή και προσπαθήσαμε να βρούμε τραπέζι στάθηκε αδύνατον.

Δεν λένε ο επιμένων νικά; Ε, αυτή την φορά ένα και μοναδικό τραπέζι φλερτάριζε μαζί μας ακριβώς δίπλα στο τελείωμα των σκαλοπατιών. Κοιταζόμασταν και δεν το πιστεύαμε. Δεν το σκεφτήκαμε δεύτερη φορά. Κατεβήκαμε τα μπόλικα σκαλοπάτια (καμιά δεκαριά) της καταπακτής-πόρτας προσέχοντας μην τσακίσουμε τα κρανία μας στο πολύ χαμηλό ταβάνι και αράξαμε φτύνοντας στον κόρφο μας για την τύχη μας γιατί οι τρεις παρέες που κατέβηκαν ακριβώς μετά από εμάς, ξανανέβηκαν εντελώς δυσαρεστημένες τον ανήφορο μιας και όλα τα τραπέζια ήταν ασφυκτικά κατειλημμένα.

Ο χώρος, ειδυλλιακός, σαν να έχει ξεπηδήσει μέσα από ελληνική ταινία της δεκαετίας του ’50 με τον Ορέστη Μακρή.
Μια μακρόστενη σάλα, παστρικιά και τακτοποιημένη, με φθαρμένο πάτωμα, ασβεστωμένους τοίχους, τραπέζια που δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα δέκα.
Δίπλα από τις σκάλες, μια λιλιπούτεια κουζίνα όπου ετοιμάζονται τα φαγητά. Μπροστά της, ένα τσιμεντένιο ασβεστωμένο ορθογώνιο αυτοσχέδιο τραπέζι, το οποίο επάνω του φιλοξενεί μια γυάλινη βιτρίνα μέσα στην οποία υπάρχουν στοίβες με πιάτα. Σύρριζα ένα ξύλινο ντουλάπι με μαρμάρινη βάση, όπου μάλλον κόβεται το ψωμί. Στο βάθος ένα δωματιάκι που κατά το ήμισυ κρύβεται από μια κουρτίνα με ένα ψυγείο, ένα νεροχύτη με ντουλάπια πάνω και κάτω από αυτόν. Δεξιά από αυτό μια διπλή σειρά από τεράστια βαρέλια (13) κατά μήκος όλου του τοίχου.

Μια δεύτερη είσοδος – έξοδος, στο τέλος και δεξιά αυτών των βαρελιών, με ένα παμπάλαιο δίπορτο ψυγείο και έναν μαρμάρινο νεροχύτη στα ριζά των σκαλοπατιών.
Σε λίγα λεπτά ένας νεαρός σερβιτόρος πλησίασε στο τραπέζι μας. Δύο λαδόκολλες ενωμένες στρώθηκαν γρήγορα και έπαιξαν το ρόλο του τραπεζομάνδηλου με αντίστοιχα μικρά ορθογώνια κομμάτια από το ίδιο υλικό, τις χαρτοπετσέτες.
Στην συνέχεια δύο ποτήρια και ένα κατρούτσο με λευκό κρασί (κατευθείαν από το βαρέλι), πριν προλάβουμε να ανοίξουμε το στόμα μας (για την επιλογή χρώματος) και η αναγγελία των πιάτων της ημέρας. Ρεβίθια, φασολάδα, φάβα, ψάρια, χόρτα, σαλάτα.

Παραγγείλαμε:
1 ρεβίθια 5€
1 χόρτα (φύλλα και βλαστάρια παντζαριού) 5€,
1 ψάρια (σαρδέλες ψητές) 7€,
ψωμί (τρεις φέτες) 2€,
1 κατρούτσο με λευκό κρασί 3€ (προηγήθηκε της παραγγελίας).
Σε ελάχιστο χρόνο κατέφθασαν τα φαγητά μαζί με την απόδειξη 22€.
Τα ρεβίθια πολύ νόστιμα, χυλωμένα Τα χόρτα τίποτα το εξαιρετικό, πανάκριβα τα παντζαρόφυλλα. Τα ψαράκια αρκετά συμπαθητικά. Το κρασί άριστο. Το ψωμί λίγο, αλλά φρέσκο και τραγανό.

Αν και μας φάνηκε εξωφρενικό το ποσό στη απόδειξη, επειδή δεν είχαμε χορτάσει αρκετά παραγγείλαμε επιπλέον:
1 φασολάδα,
1 κρασί,
ψωμί.
Άλλωστε ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται.
Η φασολάδα για μένα αδιάφορη (νερουλή), στον φίλο μου άρεσε πολύ.
Όταν ζητήσαμε να πληρώσουμε αντί του σερβιτόρου εμφανίστηκε ένας ασπρομάλλης, καλοσυνάτος, ευγενέστατος κύριος με μουστάκι και κάτασπρη ρόμπα εργασίας. Μας ρώτησε τι πήραμε και του έδειξα την απόδειξη, να την συμβουλευτεί ως αρχή και στην συνέχεια να αναφέρω και την υπόλοιπη παραγγελία.
Που να βλέπω κυρία μου είπε, πες τα μου εσύ. Του απαρίθμησα τα πιάτα και κάθε τόσο αναφωνούσε πες, πες εσύ με συμφέρει εμένα και στην συνέχεια, αμάν ρε παιδιά πόσο φάγατε, την υγειά σας να έχετε.
Η κατακλείδα; 30€

Μόνο για την εμπειρία, την εμμονή να καταφέρουμε να παρεισφρήσουμε στο χώρο, την ευγένεια και την γρήγορη εξυπηρέτηση θα δικαιολογήσω την τιμή.
Αντικειμενικά, για δυο πιάτα με ταπεινά όσπρια, μια παντζαρόφυλλα με υπόλευκη υδαρή ουσία που τα περιέβαλε και μια σαρδέλες, άντε και το κρασί 30€;
Νομίζω κατά την ταπεινή μου άποψη, αφύσικα ακριβά.

    • Αξία
    • Εξυπηρέτηση
    • Φαγητό
4  Ευχαριστούμε, astrind814
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.

Diporto: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

 
Αθήνα, Αττική
 

Diporto: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας