Ανοικτά σήμερα: 12:00 μ.μ. - 12:00 π.μ.
Αποθήκευση
Δείτε τα καλύτερα
Όλα τέλεια.!

Όλα ήταν υπέροχα ένα όμορφο μέρος για να περάσεις διασκεδαστικά με όλη την οικογένεια. Οι γρίφοι... διαβάστε περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε πριν από 3 ημέρες
eirinaki_lilaki
Άμστερνταμ, Ολλανδία
Κατάφεραμε και αποδράσαμε

Διασκέδασαμε πάρα πολύ με τους συναδέλφους από την δουλειά. Είχαμε κλείσει δύο δωμάτια καθώς... διαβάστε περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε πριν από 1 εβδομάδα
Mary B
μέσω κινητής συσκευής
Διαβάστε και τις 174 κριτικές

Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.
Κριτικές (174)
174 αποτελέσματα
37 - 42 από 174 κριτικές
Η κριτική έγινε: 14 Δεκεμβρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Περάσαμε πολύ ωραία! Είχε πλάκα και οι γρίφοι μας άρεσαν, διαδραστικό με όσο προχωρούσαμε από χώρο σε χώρο ήταν πολύ καλοφτιαγμένα

Ημερομηνία εμπειρίας: Δεκέμβριος 2022
Ευχαριστούμε, Destination446956
Η κριτική έγινε: 11 Δεκεμβρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Bluewater, εξαιρετικό, πολλοί γρίφοι.
Και για δύο άτομα μια χαρά.Ο master game Ιωνας εξαιρετικός,μας εξήγησε όσα έπρεπε και μας βοηθησε τόσο όσο όταν χρειάστηκε.

Ημερομηνία εμπειρίας: Δεκέμβριος 2022
Ευχαριστούμε, D8109EP_
Η κριτική έγινε: 24 Νοεμβρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Παίξαμε το δωμάτιο sin City... Εξαιρετικό για να ξεκινήσεις με τα escape rooms! Το προσωπικο υπέροχο, το story και η διαδικασία επιλύσης των γριφων πολυ ευφάνταστη. Ο χώρος ατμοσφαιρικός που σε έβαζε κατευθείαν στο κλίμα και οι γρίφοι με ροή και μέτριας δυσκολίας, εξαίρεση ο τελευταίος που είναι κυριολεκτικά σπαζοκεφαλιά φάγαμε 20λ και ακόμα εκεί θα ήμασταν αν δεν ήταν ο καλουλης m.g να μας ξεκολλήσει... Το συστήνω ανεπιφύλακτα για 2-3 άτομα ήταν μια πολυ ωραια εμπειρία!

Ευχαριστούμε, nikakik
Η κριτική έγινε: 21 Νοεμβρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Οργάνωση, ευγένεια κ χαμόγελα! Ωραίο περιβάλλον για παιδιά!!Κάποια από τα παιδιά είχανε λίγο αγχος για το τι θα αντιμετωπίσουν.Μείνανε 1ώρα περίπου με τη κοπέλα που τους βοηθούσε και βγήκανε όλα με τεράστια χαρά και ζητήσανε να ξαναπάμε!!! Αυτός ο ενθουσιασμός τους τα λέει όλα νομίζω!!!

Ευχαριστούμε, Evangeliapap0
Η κριτική έγινε: 19 Νοεμβρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Από τα λεγόμενα των παιδιών μας το κατά-ευχαριστήθηκαν αφού ζήτησαν να ξανά πάμε και αύριο Το προσωπικό πολύ ευχάριστο ☺️

Ευχαριστούμε, 619lizai