Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Petros N
Λευκωσία, Κύπρος

Electra metropolis Athens

Κριτική για: Electra Metropolis Αθηνών
4,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 28 Μαρ 2024μέσω κινητής συσκευής
Θεωρώ χρήζει βελτίωσης κυρίως στα δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους γενικά…😊 η προσβασιμότητα επίσης είναι ένα θέμα σοβαρό που πρέπει να κοιταχτεί καλύτερα (….δεν μπορεί να τρως πρωινό στο roof και η πλησιέστερη τουαλέτα να είναι στο δωμάτιο σου η στο -1) σε έναν χώρο 8:30- 11:00 πμ ,η ελάχιστη αναμονή για το lift είναι 10λεπτα.
Και όλα αυτά σε ένα 5στερο!
Με εΚτιμιση πάντα😊
Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2024
Συμβουλή: Η περιοχή είναι γενικά πολυσύχναστη.
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με φίλους
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 28 Μαρ 2024
Αγαπητέ Πέτρο,
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το ξενοδοχείο μας, Electra Metropolis Athens, για τη διαμονή σας αλλά και το χρόνο που διαθέσατε να μοιραστείτε μαζί μας την εποικοδομητική κριτική σας. Λαμβάνουμε υπόψη όλα τα σχόλια και τις προτάσεις σας και λυπούμαστε για την όποια ταλαιπωρία ίσως προκλήθηκε. Ελπίζουμε, όμως, να έχουμε ξανά την ευκαιρία να σας υποδεχτούμε κοντά μας, στο άμεσο μέλλον.
Guest Relations Manager
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
368 €
1.368
1.368
1 - 6 από 1.901 κριτικές
Η κριτική έγινε: 2 Ιανουαρίου 2024

από τις καλύτερες επιλογές για φαγητό και ποτό. απίστευτη θέα, άνετος και προσεγμένος χώρος, υψηλές υπηρεσίες από το προσωπικό. πήραμε ποτό και burger για τα παιδιά. τα burger ήταν ψημένα υπερβολικά και στεγνά. Ενημερώσαμε το προσωπικό και η υπεύθυνη που ήρθε άμεσα όχι μόνο μας ζήτησε συγνώμη αλλά μας κέρασε και δύο καταπληκτικά γλυκά. αυτή η συμπεριφορά κάνει την επιχείρηση να αποτελεί ένα στολίδι στην Αθήνα και να την συνιστούμε σε φίλους. όσες φορές και αν έχουμε επισκεφτεί το χώρο το προσωπικό άξιζε ένα μεγάλο 10 με τόνο.

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
Ευχαριστούμε, Sofi N
Ο/η ATHINA BALATSOU, Guest Services / Front Office του Electra Metropolis Αθηνών, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2024

Αγαπητή Σοφία,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επίσκεψη σας στο εστιατόριο μας, Electra Metropolis Roof Garden και για τον χρόνο που διαθέσατε να μοιραστείτε μαζί μας την βαθμολογία σας και τα εποικοδομητικά σχόλια σας σχετικά με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τον επαγγελματισμό των συναδέλφων μας! Ελπίζουμε να έχουμε την χαρά, να σας υποδεχτούμε ξανά σύντομα στον χώρο μας.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 17 Ιουνίου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Μοναδικός χώρος, υπέροχη θέα την Ακρόπολη και μαγικές φωνές που γεμίζουν το roof garden του ξενοδοχείου με μελωδίες και «χρώμα», είναι ένας φανταστικός συνδυασμός για να απολαύσεις με τη παρέα σου μια Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, nathalielabidonis
Ο/η ATHINA BALATSOU, Guest Services / Front Office του Electra Metropolis Αθηνών, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 17 Ιουνίου 2023

Αγαπητή Ναταλί,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την επιλογή σας να επισκεφτείτε το ξενοδοχείο μας Electra Metropolis Athens και για την υπέροχη κριτική και βαθμολογία που μοιράζεστε μαζί μας! Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά το συντομότερο δυνατόν και να απολαύσετε περισσοτέρες όμορφες στιγμές, κοντά μας.

Η κριτική έγινε: 12 Μαΐου 2023

Εξαιρετικά τα live κάθε Παρασκευή με την Γιόλα και τον Απόλλωνα με ελληνικές και ξένες επιτυχιες! Εξαιρετικές φωνές και οι δυο συνδυάζουν ένα αχτύπητο δίδυμο.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα συνεχίστε έτσι! Κορυφαία επιλογή για ποτο και για φαγητό με τέλεια θέα. Εξαιρετικό προσωπικό με ευγένεια.

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Zoe V
Ο/η ATHINA BALATSOU, Guest Services / Front Office του Electra Metropolis Αθηνών, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 14 Μαΐου 2023

Αγαπητή Ζωή,
Με ιδιαίτερη χαρά διαβάζουμε την υπέροχη βαθμολογία και τα σχόλια που μοιράζεστε μαζί μας σχετικά με τα live που λαμβάνουν χώρα στο Electra Metropolis Roof Garden Restaurant. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά σύντομα κοντά μας, να απολαύσετε το αχτύπητο αυτό μουσικό δίδυμο, την υψηλη γαστρονομική ποιότητα και την προσφερόμενη εξυπηρέτηση!

Η κριτική έγινε: 7 Απριλίου 2023

Ένας χώρος κορεσμός για τις αισθήσεις. Θέα στην Ακρόπολη, φωτισμός και διακόσμηση αρμονικά δεμένα, μουσική live που σε ταξιδεύει και φωνές που σε εκπλήσσουν ευχάριστα σε συνδιασμό με γεύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, αλλά και προσιτές τιμές! Πολλά συγχαρητήρια επίσης για το ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό! Πήγα με φίλους την τελευταία Παρασκευή του Μαρτίου για ποτό. Εγώ δεν είχα ξαναπάει στον χώρο και εντυπωσιάστηκα. Θα ξαναπάω σύντομα!

Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
Ευχαριστούμε, Crysovalantis K
Ο/η ATHINA BALATSOU, Guest Services / Front Office του Electra Metropolis Αθηνών, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 9 Απριλίου 2023

Αγαπητέ Χρυσοβαλάντη,
Σας ευχαριστούμε θερμά για την επιλογή σας να επισκεφτείτε το ξενοδοχείο μας, Electra Metropolis Athens και να μοιραστείτε μαζί μας την υπέροχη βαθμολογία και κριτική σας. Με χαρά σημειώνουμε ότι απολαύσατε μια θετική εμπειρία στο χώρο μας και πιο συγκεριμένα την προσφερόμενη θέα και το φαγητό αλλά και τη γενικότερη ατμόσφαιρα στο εστιατόριο μας. Ελπίζουμε να σας υποδεχτούμε ξανά σύντομα κοντά μας.

Η κριτική έγινε: 15 Φεβρουαρίου 2023

Εξαιρετικές εγκαταστάσεις, το φαγητό άψογο, ευγενέστατο προσωπικό, καταπληκτική τοποθεσία. Το τραγουδιστικο δίδυμο με τις μελωδίες του ομορφαίνει περισσότερο την βραδιά! Ο,τι πρέπει για βραδινή έξοδο!

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, 953evangeliak
Ο/η ATHINA BALATSOU, Guest Services / Front Office του Electra Metropolis Αθηνών, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2023

Αγαπητή Ευαγγελία,
Με ιδιαίτερη χαρά σημειώνουμε την υπέροχη βαθμολογία και τα σχόλια σας σχετικά με την πρόσφατη εμπειρία σας στο ξενοδοχείο μας, Electra Metropolis Athens και το άψογο φαγητό που απολάυσατε. Ελπίζουμε να σας υποδεχτούμε ξανά κοντά μας, στο άμεσο μέλλον!