Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές (6.297)
Φιλτράρισμα κριτικών
6.297 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
3.631
2.003
476
119
68
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
3.631
2.003
476
119
68
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
1 - 6 από 6.297 κριτικές
Η κριτική γράφτηκε 25 Αυγούστου 2017

Τι να πρωτοπώ. Το προσωπικο πολυ εξυπηρετικο ,επαγγελματιες.Οι εγκαταστασεις πληρουν ολες τις συνθηκες ενος πενταστερου ξενοδοχειου.Διακοσμημένο με πολυ γουστο.Τα δωματια μοντερνα ,πεντακαθαρα ,με υπεροχη θέα ,ευρύχωρα και δε του λειπει τιποτα.Εχει μια εσωτερικη πισινα και μπορεις να παρεχεις στον εαυτο σου spa ή massage μιας και ειναι το καλυτερο της πόλης(αν και λιγο τσουχτερο ).Το ξενοδοχειο βρισκεται διπλα στο μετρο (σταση ζωολογικου κηπου)οπου απο εκει με ενα ημερησιο εισητηριο των 6,30ευρω πας οπου θες και καλυπτει και τα τραμ και το ασανσερ.Δεν ειναι κοντα στο κέντρο ,χρειαζεται με το metro 30 ωρα.Το δυσαρεστο ειναι οτι δεν εχει καποιο οικονομικο μαγαζι εκει κοντα και δεν εχει να περπατησεις εξω απο το ξενοδοχειο και να δεις κατι το ιδιαιτερο.Εμεις φαγαμε σε ενα κινεζικο 5 λεπτα απο το ξενοδοχειο ,πολυ οικονομικο.Το πρωινο πλουσιοπάροχο μεχρι και βαφλες εχει.Το πιο πλουσιο πρωινο σε ολο το ταξιδι μας.Μπορεις να φας και μεσα και εξω και πραγματικα η στιγμη που πινεις τον καφε σου εξω απο την τραπεζαρια (στα εξω τραπεζια)ειναι οτι καλυτερο.Το μόνο δυσκολο κομματι του ξενοδοχειο ειναι το ασανσερ.Εχει περιπλοκη χρήση.

  • Διαμονή: Αύγουστος 2017, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Maria S
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Roderick M, Diretor-Geral του Corinthia Hotel Lisbon, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 1 Σεπτεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you for reviewing your stay at the Corinthia Hotel Lisbon.
I am delighted you enjoyed your experience with us. We do our best to go above and beyond for our guests.

We hope to have another opportunity of welcoming you again.

Kind regards,
Roderick Micallef
General Manager
CORINTHIA HOTEL LISBON
Hotel: +351 217 236 300
Direct: +351 217 236 340
Email: roderick.micallef@corinthia.com

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 25 Αυγούστου 2017

Καθαρο ξενοδοχειο με πολυ ευγενικο προσωπικο!!Ευρυχωρα δωματια με καλη συνδεση wi-fi.Το πρωινο ηταν για ολα τα γουστα και δεν του ελειπε τιποτα!!!Κοντα στη σταση μετρο Jardin Zoologico.Ο υπνος μας ηταν υπεροχος και το στρωμα κ τα μαξιλαρια.Αν υπηρχε και μπαλκονακι οπου θα μπορουσαμε να καπνισουμε θα ηταν ακομα πιο βολικα.

  • Διαμονή: Αύγουστος 2017, ταξίδι με φίλους
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, kounana
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Roderick M, Diretor-Geral του Corinthia Hotel Lisbon, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 1 Σεπτεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Guest,
I am always pleased to receive feedback such as yours.
My team and I are thrilled to hear that you enjoyed your time with us.
We look forward to welcoming you back at the Corinthia Hotel Lisbon.
Kind regards,
Roderick Micallef
General Manager
CORINTHIA HOTEL LISBON
Hotel: +351 217 236 300
Direct: +351 217 236 340
Email: roderick.micallef@corinthia.com

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 25 Αυγούστου 2016

Τέλειο ξενοδοχείο με πολύ καλή διακόσμηση που σε κάνει να νιώθεις άνετα και ξεκούραστα πηγαμε τον Ιουνιο που μας περασε, το εξαιρετικό αυτού του ξενοδοχείου είναι το πρωινό είναι τρομερό και αρκετό σε ποσότητα και σε ποικιλία, Ευγενικο προσωπικο τα δωματια ειναι πολυ μεγαλα και πεντακαθαρα.Το μετρο ειναι διπλα και βολευει να πας παντου.Θα ξαναπηγαιναμε σιγουρα

Διαμονή: Ιούνιος 2016
Ευχαριστούμε, Panagiotis K
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Roderick M, General Manager του Corinthia Hotel Lisbon, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 7 Σεπτεμβρίου 2016
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you for having taken the time to post a review on your recent stay in the Corinthia Hotel Lisbon.

I am very pleased to hear that you found our Hotel perfect with great decoration and an awesome breakfast.

We look forward to welcoming you back at the Corinthia Hotel Lisbon.

Kind regards,

Roderick Micallef

General Manager
CORINTHIA HOTEL LISBON
Hotel: +351 217 236 300
Direct: +351 217 236 340
Email: roderick.micallef@corinthia.com

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 16 Αυγούστου 2016

Τέλειο ξενοδοχείο με πολύ καλή διακόσμηση που σε κάνει να νιώθεις άνετα και ξεκούραστα, το εξαιρετικό αυτού του ξενοδοχείου είναι το πρωινό είναι τρομερό και αρκετό σε ποσότητα και σε ποικιλία, βάζω 4 και όχι 5 γιατί την μια ημέρα η πετσέτα μπάνιου δεν ήταν καθαρή

  • Διαμονή: Αύγουστος 2016, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Αξία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Eugenia X
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Roderick M, General Manager του Corinthia Hotel Lisbon, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 12 Σεπτεμβρίου 2016
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you very much for your review on your recent stay at the Corinthia Hotel Lisbon, which is so important for us.

Your comment regarding the towel have been shared with our Housekeeping Manager.

We are happy that you enjoyed your stay with us and we hope to have another opportunity of welcoming you again.

Kind regards,

Roderick Micallef
General Manager

CORINTHIA HOTEL LISBON
Hotel: +351 217 236 300
Direct: +351 217 236 340
Email: roderick.micallef@corinthia.com

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 17 Μαρτίου 2016

Εξαιρετικό ξενοδοχείο. Καθαρά, μεγάλα δωμάτια, άριστη εξυπηρέτηση από το προσωπικό, άριστο πρωινό. Η τοποθεσία αρκετά καλή, 5 στάσεις με το μετρό από το κέντρο της Λισαβόνας. Η στάση του μετρό είναι δίπλα στο ξενοδοχείο.

  • Διαμονή: Μάρτιος 2016, ταξίδι σόλο
    • Αξία
    • Τοποθεσία
    • Εξυπηρέτηση
1  Ευχαριστούμε, ΙΛΙΑ Μ
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές