Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Free tour”
Κριτική για: Lisbon Chill-Out Free Tour

Lisbon Chill-Out Free Tour
Περισσότερες λεπτομέρειες για το αξιοθέατο
Πληροφορίες για το αξιοθέατο
Προτεινόμενη διάρκεια επίσκεψης: Περισσότερες από 3 ώρες
Χρήσιμες πληροφορίες: Δραστηριότητες για μικρά παιδιά
Η κριτική γράφτηκε 8 Μαρτίου 2018

Πρώτη φορά που πήγα σε free tour και πραγματικά άξιζε. Ο Pedro ήταν φοβερός τύπος. Το προτείνω ανεπιφίλακτα.

The tour was excellent . Pedro was perfect with good sense of humour. I totally recommend it.

Ευχαριστούμε, nastynat13
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Pedro D, Gestor de Relações Públicas του Lisbon Chill-Out Free Tour, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 10 Μαρτίου 2018
Μετάφραση Google

Hello,

thank you for yur reply it was really nice to read it, I'm glad I was able to present the tour with sense of humor and that we matched your expectations, it's important to us that people keep on choosing the local companies.


Kind Regards

Pedro

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Γράψτε μια κριτικήΚριτικές (4.726)
Βαθμολογία ταξιδιωτών
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
Γλώσσα
Φιλτράρισμα

1 - 5 από 4.726 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 29 Ιανουαρίου 2018

Αποφασίσαμε να κάνουμε το free tour καθώς ο χρόνος μας στην πόλη ήταν περιορισμένος και μας ενδιέφερε να μάθουμε πράγματα και μυστικά που δεν γράφουν οι τουριστικοί οδηγοί. Επιλέξαμε τους locals, τους Chill-Out, αν και προβληματιστήκαμε πολύ... Καλοί και οι locals, καλή και η πιο οργανωμένη παρουσία όμως! Μας κέρδισαν οι locals και δε βγήκαμε χαμένες τελικα! Ξεναγός μας, ο Pedro! Τι παιδί! Πολύ γλυκός, ενημερωμένος, προσιτός, πρόθυμος να απαντήσει σε κάθε μας ερώτηση εμπεριστατωμένα, ακούραστος, με χιούμορ και ...ωραία φωνή! Νομίζει! χαχαχα! Όχι! Η αλήθεια είναι ότι έκανε φιλότιμες προσπάθεις να τραγουδήσει ωραία και τα κατάφερε! Στη διαδρομή πράγματι δεν έκανε προσπάθειες να μας πουλήσει προϊόντα ή υπηρεσίες και αυτό το εκτιμήσαμε πολύ. Έκανε τον καθένα απο εμάς να νιώσουμε μέρος της παρέας καθώς έκανε αναφορές στου καθένος μας τη χώρα. Μία μόνο συμβουλή: Δεν είναι απαραίτητο να συγκρίνει τη δουλειά του με άλλους! Είναι τόσο καλός, που δεν το χρειάζεται! Παρόλο που αμφισβητεί το αποτέλεσμα του EURO 2004 στο ποδόσφαιρο ακόμα και σήμερα, εμείς τον συγχωρούμε και του λέμε απλά "η αλήθεια πονάει" Περιμένουμε την επόμενη φορά, γιατί θα ξαναέρθουμε καθώς ερωτευτήκαμε την Λισαβόνα, να τον δούμε με rooster hat! Bravo, Chill-Out! Bravo, Pedro!

1  Ευχαριστούμε, Bataki
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Pedro D, Gestor de Relações Públicas του Lisbon Chill-Out Free Tour, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 5 Φεβρουαρίου 2018
Μετάφραση Google

Hello,

thank you for your positive comment, it was a pleasure to have your energy in the tour, always enthusiastic, indeed we try to separate ourselves from other companys that promote themselves as Free Tours to sell you other Tours along the way, we believe in delivering the full content, because we believe in the honesty of the people that join us.

Thank you for choosing a Local Company.

Kind Regards

Pedro

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεναγός μας ήταν η Ines. Πολύ συμπαθητική και αστεία, είχε μια απάντηση για ότι απορία είχαμε κι έκανε την ξενάγηση πολύ ευχάριστη και ξεκούραστη, δίνοντας μας βασικές πληροφορίες για τη Λισαβόνα, αλλά και μικρά μυστικά για να τη ζήσουμε ως ντόπιοι. Το καλύτερο free tour που έχω κάνει με διαφορά. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

1  Ευχαριστούμε, georgiakouk
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 28 Αυγούστου 2017

Ξεναγός μας ήταν ο Luis. Καλός με ευφράδεια λόγου και πολλές γνώσεις. Το tour ήταν η πρώτη μας επαφή με την πόλη και ενώ πήραμε αρκετές πληροφορίες γενικά, σε κάποια σημεία (αξιοθέατα, κτήρια ή αγάλματα) ένιωσα ότι τα προσπερνάμε πολύ γρήγορα. Βέβαια είχαμε να καλύψουμε αρκετή απόσταση. Συνολικά ήταν μια ενδιαφέρουσα ξενάγηση.

1  Ευχαριστούμε, Marinara86
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Luis_F_Coelho, Tour Guide του Lisbon Chill-Out Free Tour, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 31 Αυγούστου 2017
Μετάφραση Google

Hello Marinara,

I'm glad you liked the tour.

As to passing faster by some touristic points or monuments, as I said during the tour, I do that so we can spend more time in other genuine points, of the beaten track, that really need more time to be felt, like Alfama - by my experience, almost everybody recognizes that is a plus in our tours.
However, I always ask if people have some particular interest or some more questions about the places we are passing by. I do recall your group, and it was a very interactive one, many people asked me questions. It's a pity you didn't, that way you could not take the most of the tour.

It's nice to have your opinion as I can always learn something to keep improving.

Do come back... a little less shy :)

Até breve,

Luís

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές
Η κριτική γράφτηκε 22 Οκτωβρίου 2016

απογοητευτηκα πραγματικα!.εχω κανει και αλλα free walking tours και ολα ηταν αξιοπρεπεστατα..δυστυχως ομως αυτο με απογοητευσε..δεν πηραμε καθολου πληροφοριες σχετικα με το παρελθον και την ιστορια της χωρας, περνουσαμε απο σημαντικα αξιοθεατα διχως καν να αναφερεται το ονομα τους..και το μονο που σχολιαζε ο ξεναγος ειναι το ποσο χαρακτηριστικη ομορφια εχει η πολη. Τα μονα θεματα που αναλυθηκαν ηταν η οικονομικη κριση της πολης !!! και το πως εφτασε μεχρι εδω!! Βεβαια, θα ηθελα να ειμαι τυπικη και να αναφερω πως ηταν ξεκαθαρα θεμα του συγκεκριμενου ξεναγου ( Μικελ) ο οποιος οντας φωτογραφος στο επαγγελμα..μας πηγαινε σε μερη που τον ενεπνεαν για φωτογραφιες της καθημερινης ζωης ( πχ. μια λαμπα, ενας γκρεμισμενος τοιχος κτλ)..δεν υπηρχε δηλαδη ιστορικη προσεγγιση. Ο δευτερος ξεναγος παντως, που ειχε αναλαβει το δευτερο γκρουπ διοτι ημασταν πολλα ατομα και χωριστικαμε, εκανε καλυτερη δουλεια. Ο δικός μας αλλωστε ( Μικελ) μας ειχε τονισει πως ο καθενας τους ακολουθει αλλη διαδρομη. Δυστυχως, εμεις ημασταν ατυχοι

2  Ευχαριστούμε, vforvasia
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η MiguelEstevesPinto, Tour Guide του Lisbon Chill-Out Free Tour, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 3 Νοεμβρίου 2016
Μετάφραση Google

ello vforvasia

Concernig your review I would have point our things that make no sense or simple show that you were not on our tour, all this things are supported by more than 2000 reviews that confirm what I say is true and make your review look like very suspicious.

How can you say I gave no information "on the past and history of the country"
The tour starts with a general introduction to the whole history of Portugal and Lisbon. We start with the first human presence in Lisbon and end in the present day on a close to 20 minutes talk.
This includes:
First nomad tribes established in Lisbon;
First big important civilisations that passed by Lisbon and their influence
Our first National Portuguese Identity
The Romans
Middle ages period
Muslim Invasion
The Crusades
The birth of Portugal
The Age of Discovery
The Portuguese global empire
The Inquisition
The Great Lisbon Earthquake
The Enlightment
The French Revulution
The First Republic
The Fascism
The Overseas War
The Carnation Revolution
Entering the EU
The present days


This, as an intrudiction, It's a little bit hard to miss it and then all along the tour we talk about these subjects more in detail on special places.
Can you tell us what would be in your opinion to talk about "the past and history of the country" if after all this you still claiming we don't do it?

Then we entered Bairro Alto, a neighborhood that I identified before talking about its creation and its present life.
Chiado, the wealthiest neighborhood as we entered it.
The Church of Sant Roque, one of the wealthiest churches in the center of Lisbon
The Church of Carmo,
The National Guard Headquarters,
The remarkable visionary side of Marquês de Pombal while rebuilding the downtown crossing its streets;
The arquitectural style Manuelino in front of a specific Manuelino church for everybody to be able to see it and enjoy it;
Fado in Alfama (also about its life and about the history and beauty of this old jewish quarter)...
As well and many other things (I give only some few examples not to spoil the tour for other guests)

So again to help us to improve tell us which monuments we pass by without mentioning them, after all this you still complain "we were passing by major sights without anyone even mentioning their names" really?

Then you also mention that the second guided did a better job... now I must tell you are amazing, if the two tours start at the same time, doing different ways, how could you be in two different places atthe same time and ensure on a TripAdvisor review that the other tour guide was better, can you teach us all how to be in two places at the same time?

It is quite unfair the whole result of people spending time here writing such deliberant distorted tales as yours.

Yours truly,
Miguel Esteves Pinto

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.

Lisbon Chill-Out Free Tour: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Λισαβόνα, Περιφέρεια Λισαβόνας
Λισαβόνα, Περιφέρεια Λισαβόνας
 
Λισαβόνα, Περιφέρεια Λισαβόνας
Λισαβόνα, Περιφέρεια Λισαβόνας
 

Lisbon Chill-Out Free Tour: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας