Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές (3.035)
Φιλτράρισμα κριτικών
3.035 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1.078
1.533
334
60
30
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
1.078
1.533
334
60
30
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
1 - 6 από 3.035 κριτικές
Η κριτική γράφτηκε 6 Μαρτίου 2018

Το ξενοδοχείο βρίσκεται πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια.
τα δωμάτια είναι ικανοποιητικά σε μέγεθος και απλά σε διακόσμηση.το πρωινό του ήταν καλό με αρκετή ποικιλία ζεστών και κρύων πιάτων, γλυκών κ.τ.λ. , αν και δεν έχω άποψη για το κόστος του καθώς η τιμή του δωματίου περιείχε και το πρωινό. το πάρκινγκ ήταν ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο και σχετικά οικονομικό (8,90€ το 24 ώρο), ειδικά αν συγκρίνουμε τις τιμές με τις υπόλοιπες πόλεις του Βελγίου.

  • Διαμονή: Ιανουάριος 2018, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Αξία
    • Τοποθεσία
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, noula04
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η patrick m, General Manager του Novotel Brugge Centrum Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 12 Μαρτίου 2018
Μετάφραση Google

Beste Klant,
Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in NOVOTEL BRUGGE CENTRUM erg op prijs en zijn blij dat u tevreden was over uw verblijf in ons hotel. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen.
Met vriendelijke groeten

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 3 Νοεμβρίου 2017

Μια καλή επιλογή ιδιαίτερα αν έχετε αμάξι επειδή διαθέτει parking το οποίο κοστίζει 12€ την ημέρα ,τιμή λογική για τη πόλη.(Ο λόγος που το επέλεξα).Σε άλλα ξενοδοχεία είναι πολύ ακριβότερο.
Από τη κεντρική πλατεία απέχει περίπου 10-15 λεπτά με τα πόδια, αλλά η διαδρομή είναι ευχάριστη. Τέλη Ιουλίου που μείναμε ήταν ακριβό ( 124€ το δίκλινο χωρίς πρωινό ). Δεν ξέρω αν τότε είναι η high season, αλλά σαν πόλη είναι ακριβή.Μόνο τις μπύρες έχουν σε λογικές τιμές και όχι παντού.
Το ξενοδοχείο καθαρό με αυτά που βρίσκεις σε ξενοδοχείο της κατηγορίας του, όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο. Στον ίδιο χώρο ,αλλά απέναντι ,είναι το Ibis hotel - της μητρικής εταιρείας Accor- το οποίο είναι φτηνότερο. Διαλέγεις και πας.
Για το πρωινό δεν ξέρω ,αλλά μου φάνηκε υπερβολικά ακριβό.Νομίζω δεν αξίζει.

Διαμονή: Ιούλιος 2017, ταξίδι με τον/την σύντροφο
Ευχαριστούμε, Joytraveljoy
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η patrick m, Owner του Novotel Brugge Centrum Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 20 Νοεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Beste Klant,

Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in NOVOTEL BRUGGE CENTRUM erg op prijs en zijn blij dat u tevreden was over uw verblijf in ons hotel.

Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen
Met vriendelijke groeten

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 3 Απριλίου 2017

Πολυ καλη τοποθεσια ησυχο με ευγενικο προσωπικο..κοντα σε παρκινκ πολυ σημαντικο θεωρω για την συγκεκριμενη πολη..περπατωντας σε 5 λεπτα εισαι ηδη στο κεντρο με τα γεφυρακια και τα μαγαζια,οτι ζητας κοντα σου..

  • Διαμονή: Δεκέμβριος 2016, ταξίδι με οικογένεια
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, panos p
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Αυτή η κριτική μεταφράστηκε από: Αγγλικά. Προβολή πρωτότυπου
Η κριτική γράφτηκε 26 Νοεμβρίου 2014

Περάσαμε 2 νύχτες ένα Σαββατοκύριακο σε αυτό το ξενοδοχείο. Κατά την άφιξη μας μας χαιρέτησε μια ένα γοητευτική ρεσεψιονίστ - πολύ φιλική και φιλόξενη. Κατά την κράτησή μου είχα ζητήσει ένα ήσυχο δωμάτιο σε ψηλό όροφο και το αίτημα αυτό εκπληρώθηκε. Το υπνοδωμάτιο ήταν μεγάλο και καθαρό, με ένα πολύ άνετο κρεβάτι. Το μπάνιο ήταν επαρκές. Το πρωινό ήταν καταπληκτικό, με όλα όσα θα μπορούσατε ενδεχομένως να θέλετε να φάτε. Το προσωπικό του εστιατορίου ήταν πολύ ευχάριστο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική θέση για να επισκεφθείτε το Bruges. Κυριολεκτικά δέκα λεπτά με τα πόδια από την πλατεία. Σίγουρα θα συνιστούσα αυτό το ξενοδοχείο.

Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με το Accorhotels.com
Ευχαριστούμε, JESSICA1959
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή πρωτότυπου
Ο/η Petra-De-Meyere, General Manager του Novotel Brugge Centrum Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 30 Νοεμβρίου 2014
Μετάφραση Google

Dear guest,


We would like to start by thanking you for taking the time to write a review of your stay
at our hotel. We are most concerned with your satisfaction and your feedback is of
great value to us.

We are delighted to read that you had an excellent stay and enjoyed your visit at our hotel. It is always encouraging to learn that guests are satisfied with our service. Our team has been informed with your kind comments.

May we end by saying that it was a pleasure to serve you and we hope to welcome you again very soon in Novotel Brugge Centrum.


Sincerely yours,

Felix Fournier
for
Petra De Meyere
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε 23 Ιουλίου 2018

  • Διαμονή: Ιούλιος 2018, ταξίδι με οικογένεια
    • Αξία
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με το Accorhotels.com
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές