Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Da Vinci
Κοντινά ξενοδοχεία
206 $
190 $
NH Hotels
Δείτε την προσφορά
Πιστοποιητικό διάκρισης
  • Δωρεάν WiFi
  • Περιλαμβάνεται πρωινό
288 $
274 $
NH Hotels
Δείτε την προσφορά
Πιστοποιητικό διάκρισης
  • Δωρεάν WiFi
  • Εστιατόριο
203 $
166 $
Agoda.com
Δείτε την προσφορά
  • Δωρεάν WiFi
  • Περιλαμβάνεται πρωινό
160 $
155 $
NH Hotels
Δείτε την προσφορά
Πιστοποιητικό διάκρισης
  • Δωρεάν WiFi
  • Περιλαμβάνεται πρωινό
225 $
220 $
NH Hotels
Δείτε την προσφορά
Πιστοποιητικό διάκρισης
  • Δωρεάν WiFi
  • Περιλαμβάνεται πρωινό
Radisson Blu Hotel, Milan(Μιλάνο)(Ιδανικός συνδυασμός τιμής/ποιότητας!)
132 $
Expedia.com
Δείτε την προσφορά
Πιστοποιητικό διάκρισης
  • Δωρεάν WiFi
  • Πισίνα
Grand Visconti Palace(Μιλάνο)
165 $
134 $
Priceline
Δείτε την προσφορά
Πιστοποιητικό διάκρισης
  • Δωρεάν WiFi
  • Περιλαμβάνεται πρωινό
Meliá Milano(Μιλάνο)
132 $
114 $
Melia.com
Δείτε την προσφορά
Πιστοποιητικό διάκρισης
  • Δωρεάν WiFi
  • Εστιατόριο
Ibis Milano Centro(Μιλάνο)
116 $
86 $
Agoda.com
Δείτε την προσφορά
  • Δωρεάν WiFi
  • Εστιατόριο
Starhotels Business Palace(Μιλάνο)(Ιδανικός συνδυασμός τιμής/ποιότητας!)
104 $
90 $
Priceline
Δείτε την προσφορά
  • Δωρεάν WiFi
  • Περιλαμβάνεται πρωινό
Κριτικές (2.020)
Φιλτράρισμα κριτικών
2.020 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
556
822
337
150
155
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
556
822
337
150
155
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
1 - 6 από 2.020 κριτικές
Η κριτική γράφτηκε 28 Ιανουαρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Εμεινα με ανηλικο παιδι. Δικλινο 118 ευρω για 2 μερες συν 10 το ιταλικο χαρατσι. Αν ηταν και το δευτερο ατομο ενηλικο, άλλα 10 ευρω φορος. Συνολικα δηλαδη κοντα στα 70 την μερα για 2 ενηλικες. Με καλο πρωινο, επαρκες αλλα με παντελη απουσια πιτων οπως τυροπιτες ή κρεατοπιτες ή μπουγατσες με κρεμα.
Δίπλα ακριβως στον προαστιακο (αλλα με πολυ αραια δρομολογια) και 1200 μετρα απο το μετρό της Κομασινα, 11 στασεις απ το κεντρο του Μιλανου (Duomo). Δηλαδη θελετε τουλαχιστον 40 λεπτα συνολικα για κεντρο.
Εκεινο ωστοσο που δεν μου αρεσε περισσοτερο ηταν η ελλειψη ασφαλειας. Ενας μονο φυλακας στην εισοδο που εναλλασεται ανα 8ωρο δεν ειναι δυνατον να ξεχωρισει πελατες απο κλεφτες.
Επιπλεον, το παρκινκ ειναι εκτος οριων ξενοδοχειου, απο πισω, επειδη ο κεντρικος χωρος εχει κλεισει λογω εργων ανακαινισης μεγαλου μερους των εγκαταστασεων, μαλλον.
Ακομη ενα ασχημο θεμα ειναι οτι υπογραφεις οτι θα χρεωθεις 5 ευρω αν δεν επιστρεψεις το κλειδι-καρτα που σου δινουν και το οποιο στοιχιζει ελαχιστα. Ντροπη.
Κατα τα λοιπα, τα δωματια ειναι αρκετα μεγαλα και περιποιημενα αλλα η καθημερινη καθαριοτητα ειναι επιδερμικη. Και οπως λεω παντα, οι τελευταιες που φταινε γι αυτο ειναι οι καθαριστριες. Αμα σε ζοριζουν οι διευθυνταδες να καθαρισεις 10 δωματια ανα μισαωρο, ειναι φυσικο να βιαστεις και να κανεις τσαπατσουλιες.
Το μπανιο ειχε τριχες και αλατα. Δεν ειχαν βατονετες για τα αυτια. Ενας σπασμενος καθρεφτης θεωρειται πταισμα.
Τα σεντονια ηταν καθαρα και εμειναν τα ιδια και τις 2 βραδιες.

Διαμονή: Ιανουάριος 2018, ταξίδι με οικογένεια
1  Ευχαριστούμε, Babaros
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Manager D, Direttore του Hotel Da Vinci, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 31 Ιανουαρίου 2018
Μετάφραση Google

Dear Guest,
Thank you for taking the time to leave your feedback following your recent stay at Hotel Da Vinci. We are delighted to see that you enjoyed your stay and that we were able to provide you with everything you expected from a stay with us.
The opinions of our guests are our precious ideas to improve the quality of service.We hope we will have the pleasure to welcome you once again very soon.
Kind regards. The Management

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 5 Ιανουαρίου 2018

ευρυχωρα δωματια,καθε ημερα αλλαγη σεντονιων και καθαριοτητα,πλουσιο πρωινο ,ωραιος σχεδιασμος χωρων .κοντα σε μετρο και σταθμο τρενων.διπλα στην autostrada .ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.

  • Διαμονή: Δεκέμβριος 2017, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Adam C
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Manager D, Direttore του Hotel Da Vinci, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 12 Ιανουαρίου 2018
Μετάφραση Google

Dear Adam,
Thank you for taking the time to leave your feedback following your recent stay at Hotel Da Vinci. We are delighted to see that you enjoyed your stay and that we were able to provide you with everything you expected from a stay with us.
The opinions of our guests are our precious ideas to improve the quality of service.We hope we will have the pleasure to welcome you once again very soon.
Kind regards. The Management

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 20 Δεκεμβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Χρειαστήκαμε αυτό το ξενοδοχείο για ένα βραδυ καθώς ερχόμαστε από άλλες πόλεις της Ιταλίας και θέλαμε να είμαστε σχετικά κοντά στο αεροδρόμιο του Μιλάνου γιατί πετάξαμε νωρίς και ήταν σχετικά φτηνό. Εξωτερικά έχει στο κέντρο το ξενοδοχείο και δεξιά αριστερά δύο κτήρια που δεν κατοικούνται και είναι λίγο τρομακτικά σαν καμένα, σαν μισοτελειωμενα, σαν εγκαταλειμμένα δεν κατάλαβα τι. Το ξενοδοχείο μέσα πολύ κόσμος, πολύ φασαρία πολλές φωνές από τα δωμάτια. Μπήκα στο δωμάτιο 408 όπου αρχικά φαινόταν καθαρό. Κοιτάζοντας καλύτερα βρήκαμε κάτι υπόπτους λεκέδες στην πολυθρόνα λένε οκ, έτυχε! Ο καθρέφτης πάνω από το κεφάλι μας σπασμένος και κολλημένος με σελοτειπ. Αφου γλιτώσαμε τον αποκεφαλισμο, παλι καλα.Η γωνία της ντουλάπας ξεκολλημενη. Λέμε μην κάνουμε ιστορία τώρα ένα βραδυ είναι θα περάσει! Κάνουμε από ένα μπάνιο και βλέπουμε ότι τα νερά δεν έφευγαν από το σιφωνι. Λέμε οκ μωρέ θα φύγουν σιγά σιγά, συμβαίνει κι Αυτό! Ξαπλωνουμε στο κρεββάτι όπου μύριζε έντονα κάτι σαν vix κάτι σαν θερμαντική κρέμα. Οι μαξιλαροθηκες ήταν καθαρές φαινόταν σιδερωμενες αλλά το μαξιλάρι μύριζε έντονα ιδρώτα μέχρι εξω. Το πρωί που επισκεφτήκαμε την τουαλέτα, αντικρίσαμε κομμάτια από την αποχέτευση να έχουν βγει έξω στην ντουζιερα. Στο πρωινό τα ποτήρια για καφέ ήταν βρώμικα με λεκεφες καφε και για χυμό η νερό είχε πλαστικά μιας χρήσεως. Στους τοίχους είχε χυμένα υγρα προφανώς από καφέ η πορτοκαλάδα. Σε αυτή τη ζωή ότι πληρώσεις παίρνεις! Αν δεν διαθέτετε πολλά χρήματα για ξενοδοχειο και αποφασίσετε να πατε σε αυτο, τότε σαν εύχομαι καλή διαμονή και ελπίζω να μην πάθουμε καμμία ομαδική μυκητίαση!!!

Διαμονή: Δεκέμβριος 2017, ταξίδι με τον/την σύντροφο
1  Ευχαριστούμε, vickystef
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Manager D, Direttore του Hotel Da Vinci, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 29 Δεκεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Guest,
Thank you for staying at the Hotel da vinci and sharing your feedback.
We are very sorry to read that we have failed to meet your expectations during your stay in our hotel.
As you can see from other comments left from other guests, our staff is always very welcoming.
We can assure you that it's been just a misunderstanding and not a lack of attention.
Please accept our apologies for the inconvenience occurred.
We hope you will give us another opportunity to show you our high standards of service.

Best regards
The Management

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 25 Νοεμβρίου 2017

Mεγάλο και σύγχρονο ξενοδοχείο, στα περίχωρα της πόλης. Άνετο πάρκινγκ, δίπλα σε σταθμό του προαστιακού τραίνου και δέκα λεπτά από στάση του μετρό. Μεγάλο, καθαρό και άνετο δωμάτιο. Πολύ μεγάλη ποικιλία στο πρωινό.

A big and modern hotel on the outskirts of the city. Comfortable parking, next to a suburban train station and ten minutes from a metro stop. Large, clean and comfortable room. Great breakfast.

  • Διαμονή: Νοέμβριος 2017, ταξίδι με οικογένεια
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, ant331
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Manager D, Direttore του Hotel Da Vinci, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 26 Νοεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Ant,
Thank you for taking the time to leave your feedback following your recent stay at Hotel Da Vinci. We are delighted to see that you enjoyed your stay and that we were able to provide you with everything you expected from a stay with us.
The opinions of our guests are our precious ideas to improve the quality of service.We hope we will have the pleasure to welcome you once again very soon.
Kind regards. The Management

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 26 Οκτωβρίου 2017

επισκευθηκαμε το ξενοδοχειο τον οκτωβρη για εκθεση. βραδυ επιστρεφοντας απο εξω μπαινοντας στο δωματιο βρισκουμε εκτος των αποσκευων μας και αλλες αποσκευες και ρουχα και παπουτσια διασπαρτα πεταμενα. οι πετσετες χρησιμοποιημενες και λερωμενες πεταμενες στο πατωμα και χρησιμοποιημενα τα αφρολουτρα μας.αμεσως πηγα στην reception για εξηγησεις.εκει συναντησα το παραλογο. δεν γνωριζαν τιποτε αλλα εχουν δωσει καρτα του δωματιου μου σε 2 κοπελες που ζητησαν την καρτα για το συγκεκριμενο δωματιο.οπως ειπωθηκε το δωματιο ηταν τρικλινο οι 2 κοπελες μπαινοντας ειδαν τις αποσκευες και νομιζαν οτι ηταν απο αλλη κοπελα που ειχαν κλεισει μαζι το δωματιο.αυτο που ηθελαν ηταν 2 οροφους κατω. απο την reception δωθηκε το κλειδι χωρις ταυτοποιηση.στην ερωτηση μου αν ζηταγα κλειδι απο οποιοδηποτε δωματιο θα μου το εδειναν μου ειπαν λαθη γινονται.εψαξα υπευθηνο μου ειπαν αυριο το πρωι.φυσικα δεν ηρθε ποτε.μονο που καλεσα την αστυνομια για να κανει διαχωρισμο των αποσκευων μην μας πουν οτι τους ελειπε τιποτε.ολα αυτα στις2 την νυχτα.ουτε ενα συγγνωμη ουτε τιποτε.και αποκορυφωμα. αν εγω με την συζηγο κοιμομουν θα ανοιγαν την πορτα με την καρτα τι θα γινοταν η απαντηση ιδια. λαθη γινονται. απλα απαραδεκτοι.

Συμβουλή: τα αλλα ξενοδοχεια εχουν καλυτερη εξυπηρετηση.
  • Διαμονή: Οκτώβριος 2017, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Αξία
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, γεωργιος κ
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Manager D, Direttore του Hotel Da Vinci, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 7 Νοεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Guest,
Thank you for staying at the Hotel da vinci and sharing your feedback.
We are very sorry to read that we have failed to meet your expectations during your stay in our hotel.
As you can see from other comments left from other guests, our staff is always very welcoming.
We can assure you that it's been just a misunderstanding and not a lack of attention.
Please accept our apologies for the inconvenience occurred.
We hope you will give us another opportunity to show you our high standards of service.

Best regards
The Management

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές