Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές (1.170)
Φιλτράρισμα κριτικών
1.170 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
355
467
211
58
79
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
355
467
211
58
79
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
6 - 11 από 1.170 κριτικές
Η κριτική έγινε: 1 Φεβρουαρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Φιλόξενο, ιδανική τοποθεσία, όμορφο και καθαρό δωμάτιο, πλούσιο πρωινό! Το προσωπικό είναι άψογο και πολύ ευγενικοί όλοι! Όλα βρίσκονται κοντά από το ξενοδοχείο, αξιοθέατα, καταστήματα, μετρό, termini!
Θα το προτιμήσουμε ξανά!
Maria Kokolaki

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, Maria K
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Paolo R, Responsabile reception του Hotel Imperiale Roma, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2018
Μετάφραση Google

Dear Maria K,

Thank you for sharing the HOTEL IMPERIALE EXPERIENCE with everyone!!!

It is amazing to see that our location and service helped to make your holiday a success.

I am glad to confirm you I already passed on your great comments to the whole team and it has made all of us really happy.

It would be a pleasure to welcome you again during your next visit to Rome.


Best Regards

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 14 Αυγούστου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Η τέλεια τοποθεσια για να μείνει κάποιος στην Ρώμη . Η via veneto είναι ο καλύτερος δρόμος , πολύ πράσινο μέσα στο κέντρο και δίπλα σε όλα με τα πόδια . Το δωμάτιο είχε πολύ ωραία θεα , το μπάνιο μέτριο , θα το πρότεινα ως διαμονή . Το προσωπικό ευγενέστατο .

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Hal-20009
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Loan_Hotels, Responsabile relazioni con la clientela του Hotel Imperiale Roma, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 22 Αυγούστου 2017
Μετάφραση Google

Dear "Oth1"
Thank you very much for your review and to have chosen the Htl Imperiale for your stay in Rome. We are very glad to learn that you loved our Hotel, friendly & helpful staff and facilities. I have shared your review with our whole team. We are very much grateful for your compliments!
Once again, we appreciate you taking the time to share your comments with us and we do hope to have the opportunity to welcome you back to our Htl Imperiale in the future.
With best regards and my
Best Wishes,
Stefania Catozzi

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 4 Αυγούστου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Ανετο ξενοδοχειο, σε πολυ καλη τοποθεσια με πολυ εξυπηρετικο προσωπικο. Καθαρα δωματια, καλο πρωινο. Σε κοντινη αποσταση απο τα κυριοτερα αξιοθεατα της Ρωμης, στα οποια μπορει κανεις να παει περπατωντας. Σιγουρα θα ξαναπηγαινα.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, _dskarpetas
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Loan_Hotels, Responsabile relazioni con la clientela του Hotel Imperiale Roma, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 7 Αυγούστου 2017
Μετάφραση Google

Dear "_dskarpetas",
Thank you for your lovely comments following your recent stay and to have chosen our Hotel Imperiale for your special trip in Rome .
I was delighted to hear that you had a great experience with us and that you especially enjoyed the room and the service assistance during your stay with us .
A guest experience is something our staff takes great pride in, so we value your feedback and hope to host you again in the next future,
Sincerely ,
Stefania Catozzi",

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 4 Μαΐου 2017

Εμεινα σε αυτο το ξενοδοχειο πρωτη φορα, το δωματιο ηταν καθαρο και ανετο. Κοντα στο κεντρο ευκολα πηγαινες παντου με τα ποδια.Το προσωπικο ηταν πολυ εξυπηρετικο και φιλικο.Το πρωινο ηταν πολυ πλουσιο οπως επισης το φαγητο που δοκιμασαμε ηταν τελειο. Την επομενη φορα που θα βρεθω Ρωμη εκει θα μεινω!!!

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2016
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα ύπνου
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
1  Ευχαριστούμε, Areti A
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Loan_Hotels, Responsabile relazioni con la clientela του Hotel Imperiale Roma, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 12 Μαΐου 2017
Μετάφραση Google

Dear "Areti A" ,
Thank you very much for positive feedback and for your nice review!
I'm very glad to know that you loved the Hotel Imperiale especially for the staff, cleanliness and the rich Breakfast offered in the morning.
I have passed on your kind words to all the team here at the hotel. We are very much grateful for your compliments!
We hope you will join us again in the near future for more of our excellent service that we pride ourselves in delivering to our guests.
With best regards,
Stefania Catozzi

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 6 Ιανουαρίου 2017

Το να μένει κανείς στη Via Veneto και γενικά στο κέντρο των πάντων( η Fontana di Trevi, ηταν στα 100 μέτρα) , σε μιά απο τις ωραιότερες πόλεις του κόσμου είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς. Μία σούπερ διαμονή!..Ετσι απλά!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Θα το συμβούλεβα ανεπυφύλακτα, αν το σηκώνει λιγο η τσέπη σας!
Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2016
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Ποιότητα ύπνου
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Voyager687934
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Loan_Hotels, Responsabile relazioni con la clientela του Hotel Imperiale Roma, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear "ΑΝΤΩΝΗΣ Τ" ,
first and foremost thank you for your review and to have chosen our Htl Imperiale for your stay in Rome. I am delighted to read such a gleaming report of our Hotel, facilities and staff.I have shared your review with our whole team. We are very much grateful for your compliments!
The feedback we receive from valued guests like yourself, enables us to keep up the good work. Once again, we appreciate you taking the time to share your comments with us and we hope to see you at Htl Imperiale again in the future.
With best regards,
Stefania Catozzi

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές