Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές (1.166)
Φιλτράρισμα κριτικών
1.166 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
354
466
209
58
79
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
354
466
209
58
79
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
8 - 13 από 1.166 κριτικές
Η κριτική έγινε: 4 Αυγούστου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Ανετο ξενοδοχειο, σε πολυ καλη τοποθεσια με πολυ εξυπηρετικο προσωπικο. Καθαρα δωματια, καλο πρωινο. Σε κοντινη αποσταση απο τα κυριοτερα αξιοθεατα της Ρωμης, στα οποια μπορει κανεις να παει περπατωντας. Σιγουρα θα ξαναπηγαινα.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, _dskarpetas
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Loan_Hotels, Responsabile relazioni con la clientela του Hotel Imperiale Roma, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 7 Αυγούστου 2017
Μετάφραση Google

Dear "_dskarpetas",
Thank you for your lovely comments following your recent stay and to have chosen our Hotel Imperiale for your special trip in Rome .
I was delighted to hear that you had a great experience with us and that you especially enjoyed the room and the service assistance during your stay with us .
A guest experience is something our staff takes great pride in, so we value your feedback and hope to host you again in the next future,
Sincerely ,
Stefania Catozzi",

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 4 Μαΐου 2017

Εμεινα σε αυτο το ξενοδοχειο πρωτη φορα, το δωματιο ηταν καθαρο και ανετο. Κοντα στο κεντρο ευκολα πηγαινες παντου με τα ποδια.Το προσωπικο ηταν πολυ εξυπηρετικο και φιλικο.Το πρωινο ηταν πολυ πλουσιο οπως επισης το φαγητο που δοκιμασαμε ηταν τελειο. Την επομενη φορα που θα βρεθω Ρωμη εκει θα μεινω!!!

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2016
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα ύπνου
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
1  Ευχαριστούμε, Areti A
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Loan_Hotels, Responsabile relazioni con la clientela του Hotel Imperiale Roma, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 12 Μαΐου 2017
Μετάφραση Google

Dear "Areti A" ,
Thank you very much for positive feedback and for your nice review!
I'm very glad to know that you loved the Hotel Imperiale especially for the staff, cleanliness and the rich Breakfast offered in the morning.
I have passed on your kind words to all the team here at the hotel. We are very much grateful for your compliments!
We hope you will join us again in the near future for more of our excellent service that we pride ourselves in delivering to our guests.
With best regards,
Stefania Catozzi

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 6 Ιανουαρίου 2017

Το να μένει κανείς στη Via Veneto και γενικά στο κέντρο των πάντων( η Fontana di Trevi, ηταν στα 100 μέτρα) , σε μιά απο τις ωραιότερες πόλεις του κόσμου είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς. Μία σούπερ διαμονή!..Ετσι απλά!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Θα το συμβούλεβα ανεπυφύλακτα, αν το σηκώνει λιγο η τσέπη σας!
Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2016
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Ποιότητα ύπνου
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Voyager687934
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Loan_Hotels, Responsabile relazioni con la clientela του Hotel Imperiale Roma, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear "ΑΝΤΩΝΗΣ Τ" ,
first and foremost thank you for your review and to have chosen our Htl Imperiale for your stay in Rome. I am delighted to read such a gleaming report of our Hotel, facilities and staff.I have shared your review with our whole team. We are very much grateful for your compliments!
The feedback we receive from valued guests like yourself, enables us to keep up the good work. Once again, we appreciate you taking the time to share your comments with us and we hope to see you at Htl Imperiale again in the future.
With best regards,
Stefania Catozzi

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 7 Σεπτεμβρίου 2016

Πολύ καλό Ξενοδοχείο σε πάρα πολύ καλό σημείο δίπλα σε στάση του μετρό.
Πλήρες πρωινό,καθαρό,όμορφα διακοσμημένο.
Άνετο δωμάτιο αλλά με κακή ηχομόνωση.
Ευγενικο και εξυπηρετικό προσωπικό
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2016
Ευχαριστούμε, basilpap
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Loan_Hotels, Responsabile relazioni con la clientela του Hotel Imperiale Roma, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2016
Μετάφραση Google

Dear "basilpap"
first and foremost thank you for your 5 star review and to have chosen the Hotel Imperiale for your vacation. I am delighted to read such a gleaming report of our Hotel and very happy to read that you had a great time with us.
I have shared your review with our whole team. We are very much grateful for your compliments! It is our goal to consistently provide customer satisfaction and your comments are very important to us.
The feedback we receive from valued guests like yourself, enables us to keep up the good work.
We very much hope to have the opportunity to welcome you back to the Hotel Imperiale on your next visit to Rome!
With best regards,
Stefania Catozzi

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 5 Μαρτίου 2016

Πολυ καθαρο και ανετο δωματιο !!!
Πλουσιο πρωινο !!!
Εξυπηρετικο και ευγενικο προσωπικο !!!
Πολυ καλη τοποθεσια παρα πολυ κοντα στο μετρο σταση (BARBERINI).
Το μονο αρνητικο ειχε πολυ ζεστη μεσα στο δωματιο (αν το επισκεφθειτε χειμωνα παρτε μαζι σας και ενα κοντομανικο μπλουζακι)

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2016
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Ποιότητα ύπνου
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
1  Ευχαριστούμε, M-L-K-0002016
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Loan_Hotels, Responsabile relazioni con la clientela του Hotel Imperiale Roma, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 7 Μαρτίου 2016
Μετάφραση Google

Dear "M-L-K-0002016"
first and foremost thank you for your review and to have chosen our Htl Imperiale for your stay in Rome.
I am delighted to read such a gleaming report of our Hotel, facilities and staff.I have shared your review with our whole team. We are very much grateful for your compliments!
It is our goal to consistently provide customer satisfaction and your comments are very important to us.
The feedback we receive from valued guests like yourself, enables us to keep up the good work. Once again, we appreciate you taking the time to share your comments with us and we hope to see you at Htl Imperiale again in the future.
With best regards,
Stefania Catozzi

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές