Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ανοικτά σήμερα: 7:00 π.μ. - 10:00 μ.μ.
Αποθήκευση
Δείτε τα καλύτερα
Ωραία εμπειρία

Τα Highlands τα είχα στο μυαλό μου πιο μυθικά ως μέρη και η αλήθεια είναι ότι είναι ωραία τα νερά... διαβάστε περισσότερα

Η κριτική έγινε: 21 Αυγούστου 2018
TSAROUCHAS
,
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
The longest tour in Scotland one could have in one day! Glen Coe and Loch Ness Tour

Μαγευτικά τοπία σε μια μέρα! Ο ξεναγός μας Sergio μας εξιστορούσε πληροφορίες για κάθε μέρος από το... διαβάστε περισσότερα

Η κριτική έγινε: 10 Αυγούστου 2018
Spyrelle
μέσω κινητής συσκευής
Διαβάστε και τις 3.830 κριτικές
  
Κριτικές (3.830)
Φιλτράρισμα κριτικών
2.984 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
2.448
365
69
56
46
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
2.448
365
69
56
46
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
1 - 6 από 2.984 κριτικές
Η κριτική έγινε: 10 Αυγούστου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Μαγευτικά τοπία σε μια μέρα! Ο ξεναγός μας Sergio μας εξιστορούσε πληροφορίες για κάθε μέρος από το οποίο περνούσαμε, με καθαρή και κατανοητή προφορά και πάντα με χαρούμενη διάθεση. Ο οδηγός μας Fernando ήταν προσεκτικός και έκανε το πολύωρο οδικό ταξίδι όσο πιο άνετο γινόταν. Κάναμε αρκετές στάσεις τόσο για φωτογραφίες και απόλαυση των τοπίων, όσο και για τουαλέτα και φαγητό. Οι στάσεις ήταν σύντομες (δυστυχώς αν θέλεις να επισκεφτείς τόσα μέρη σε μια μέρα, είναι απαραίτητο οι χρόνοι να τηρούνται αυστηρά) όμως για μας ήταν αρκετές και γεμίσαμε όμορφες εμπειρίες και είδαμε όσο περισσότερα μπορούσαμε. Το μόνο αρνητικό είναι ότι όσοι θέλουν να επισκεφτούν το κάστρο Urquhart και να κάνουν κρουαζιέρα στο Loch Ness πρέπει να πληρώσουν επιπλέον 20£, και κρατάει 1,5 με 2 ώρες, ενω όσοι δεν θέλουν να ακολουθήσουν, θα πρέπει να περιμένουν σε ένα ξενοδοχείο-τουριστικό μαγαζί μέχρι να επιστρέψουν οι υπόλοιποι. Γι’ αυτό μόνο το λόγο βάζουμε 4 στα 5. Από όλα τα υπόλοιπα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι σαν ζευγάρι.

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2018
1  Ευχαριστούμε, Spyrelle
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 2 Φεβρουαρίου 2018

Κουραστική εκδρομή με λεωφορείο από τις 08.00 έως τις 20.00. Τις δέκα ώρες είσαι μέσα στο λεωφορείο. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο παρά μόνο για να εισπράξουν τα λεφτά (50 ευρώ το εισιτήριο) των τουριστών. Η Ελλάδα έχει αρκετά πιο όμορφες τοποθεσίες, όσον αφορά βουνά και λίμνες

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιανουάριος 2018
2  Ευχαριστούμε, DimitrisVek
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Ms-ClareD, Guest Relations Manager του Highland Experience Tours, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2018
Μετάφραση Google

Hi there,

Thank you for taking the time to give feedback for your tour.

You must be pretty lucky to live in an area with stunning scenery, it must be spectacular!

This is quite a long tour as it does cover over 500km of Scotland. Loch Ness is the most requested destination for visitors to Scotland as it is known world-wide, and in order to reach it in a one day tour does require a lot of driving. We ensure that we balance short photo opportunities with longer rest stops and activity stops, and are never driving for more than 2 hours continuously.

As our tours are run on mini-buses and mini-coaches, we do not have bathrooms available on-board. As such, it is a requirement that we make regular stops in order to maintain the comfort of our passengers. The Highlands are very sparsely inhabited and there are few places which have the facilities for tour groups and buses to stop, which is why we make rest stops at service stations along the way such as the famous Green Wellie stop.

The route which we take follows the two main roads in the Highlands and allows for access to the Cairngorm National Park, Loch Ness, Ben Nevis, Glen Coe, the Rannoch Moor – all the sights which people request to see whilst travelling with us.

Whilst you do spend a lot of time travelling on the bus on this tour, it is due to the fact that you are trying to cover such a lot of distance in one day, and the route takes you through the majority of the Highlands with many spectacular sights to see on the entire journey.

If you ever return to Scotland, we would love you to see more of our amazing country – maybe the Orkney Islands or the Isle of Mull or the Isle of Skye? Somewhere that could provide more of a contrast to Greece for you and we would love for you to love our country as much as we do!

Kind Regards,
Clare

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 15 Ιουλίου 2017

Μόλις γυρίσαμε από μια διήμερη εκδρομή στα Highlands. Υπέροχα τοπία ,εξαιρετική οργάνωση και καταπληκτικός οδηγός-ξεναγός. Ο Sergio στα must της εκδρομής. Πολύ καλός γνώστης της περιοχής και εξαιρετικά φιλικός με όλους !!!
Πραγματικά υπέροχη εμπειρία

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2017
1  Ευχαριστούμε, 604georgina
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Ms-ClareD, Guest Relations Manager του Highland Experience Tours, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 25 Ιουλίου 2017
Μετάφραση Google

Hello!

Thanks for taking the time to share your experience - it sounds like you had a wonderful time exploring the Highlands with Sergio.

We'd love to see you in Scotland again soon.

Kind Regards,
Clare

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 14 Ιουλίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετική εκδρομή άριστα οργανωμένη με οδηγό ξεναγό τον Neil τέλειο γνώστη της περιοχής πολύ φιλικό και εξυπηρετικό.Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις τα Highlands και το νησί Skye άξιζε τα χρήματα που δώσαμε είδαμε μέσα σε πέντε μέρες τόσα πολλά μέρη η φύση εξαιρετική και τα καταλύματα πολύ καλά .

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2017
Ευχαριστούμε, emilia1443
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Ms-ClareD, Guest Relations Manager του Highland Experience Tours, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 19 Ιουλίου 2017
Μετάφραση Google

Hello!

Thanks for your 5* review. We're very happy to read you had such a great time on tour with Neil.

Kind Regards,
Clare

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 21 Απριλίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Μονοήμερη εκδρομή σε Highland και Λοχ Νες. Ο ξεναγός μας ήταν εξαιρετικός, αστείος και ιδιαίτερα ενημερωμένος. Προσοχή στους δρόμους τους. Την ήμερα της εκδρομής έγιναν 4 ατυχήματα και άλλαξε η πορεία μας αρκετές φορές. Παρά την ταλαιπωρία μας, χάρη στα υπέροχα τοπία, αλλά και στη διάθεση του ακούραστου οδηγού-ξεναγού μας η εμπειρία θα μας μείνει θετικά αξέχαστη.

Ημερομηνία εμπειρίας: Απρίλιος 2017
2  Ευχαριστούμε, Αφροδιτη Δ
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η HEXTours, Guest Relations Manager του Highland Experience Tours, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 25 Απριλίου 2017
Μετάφραση Google

Hi there,

Thank you for your review! I'm very glad our driver-guide expertly rerouted the tour despite the accident on the day of your tour.

Kind Regards,
Clare

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 9 Μαρτίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Κάναμε την μικρή εκδρομή και μας άρεσε αρκετά. Ο οδηγός με πολύ χιούμορ και καλή ξενάγηση. Θα θέλαμε λίγο περισσότερη ώρα στην λίμνη.

Ημερομηνία εμπειρίας: Μάρτιος 2016
3  Ευχαριστούμε, NikosP1866
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η highland, Guest Relations Manager του Highland Experience Tours, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 14 Μαρτίου 2016
Μετάφραση Google

Hi there,

Thanks for taking the time to review your tour with Highland Experience! We're glad you enjoyed your day with one of our driver-guides! We hope to welcome you back to Scotland again soon.

Kind Regards,
Clare

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές