Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές (8.266)
Φιλτράρισμα κριτικών
8.266 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
4.493
2.615
710
270
178
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
4.493
2.615
710
270
178
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
1 - 6 από 8.266 κριτικές
Η κριτική γράφτηκε 15 Ιουλίου 2017

το ξενοδοχειο ήταν καταπληκτικό, πολυ καλά δωμάτια, πολύ καλή εξυπηρέτηση και βλέπαμε και το big ben!! τα πιο δυνατά του όμως ατού ήταν το καταπληκτικό του πρωινό με τις υπέροχες ομελέτες του σεφ και οτι ήταν στο πιο καλό σημείο στο Λονδίνο σε απόσταση 3 λεπτών από τη γεφυρα του westminster. το προσωπικό όλοι τους πολύ καλοί και ευγενικοί όπως στην είσοδο τα παιδιά με τις βαλίτσες, ο σεφ του πρωινού, η Agatha που από την πρώτη μέρα μας σερβιρε τον καφέ μας και τον θυμόταν κάθε μέρα! Ευχαριστούμε για τη φιλοξενεια!!

Συμβουλή: απο τον 8ο όροφο έχει θέα στο big Ben
  • Διαμονή: Ιούλιος 2017, ταξίδι με οικογένεια
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Εξυπηρέτηση
1  Ευχαριστούμε, enas g
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η PPCHLondon, Guest Relations Manager του Park Plaza County Hall London, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 16 Ιουλίου 2017
Μετάφραση Google

Dear enas g,

Thank you for your positive feedback for our hotel!

We are glad you had a fantastic time in Park Plaza County Hall and we would like to thank you on behalf of our team for staying with us.

We look forward to welcoming you back soon!

Kind Regards,

Graziana Finocchiaro
Guest Relations Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 10 Απριλίου 2017

Πολύ καλό ξενοδοχείο στην καρδιά του Λονδίνου, με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος για τουρισμό.Κοντά σε σταθμούς μετρό. Μεγάλα δίχωρα δωμάτια, πολύ καθαρά, με ένα μικρό θέμα στον κλιματισμό που δεν ανέβαζε θερμοκρασία. Άνετο κρεβάτι με καλό στρώμα για καλή ποιότητα ύπνου, safety box,free internet access,καλό πρωινό, ακριβό όμως για 20 λίρες αφού δεν σου δίνει δυνατόυητα επιλογής καφέ πλην του φίλτρου. Άλλοι καφέδες με extra χρέωση.Δεν παρέχει παντόφλες μίας χρήσης, ούτε μπουρνούζι, πραγματα που θα περίμενες από ένα ξενοδοχείο αυτής της κατηγορίας αλλά και τιμής. Όσον αφορά τη θέα δεν ανταποκρίνεται στις φωτογραφίες του site, αλλά αυτή αφορά κυρίως το μπροστινό ξενοδοχείο της ίδιας αλυσίδας,

Συμβουλή: Μπροστινά δωμάτια σε ψηλό όροφο
  • Διαμονή: Μάρτιος 2017, ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, CHRISIM_66
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η PPCHLondon, Guest Relations Manager του Park Plaza County Hall London, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 11 Απριλίου 2017
Μετάφραση Google

Dear CHRISIM_66,

Thank you for your review! It's nice to see that you enjoyed your stay in our hotel and that everything was meeting your expectations.
Please do not hesitate to contact our reception team or our Guest Relations Managers whenever you will have any special request during your stay, we do hope there will be a new one with us very soon!

Kind Regards
Federica Crispi
Guest Relations Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 1 Νοεμβρίου 2016

  • Διαμονή: Οκτώβριος 2016, ταξίδι με οικογένεια
    • Αξία
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με το Park Plaza Hotels
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μεμονωμένου ταξιδιώτη και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC ή των συνεργατών της.
Ο/η PPCHLondon, Guest Relations Manager του Park Plaza County Hall London, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 2 Νοεμβρίου 2016
Μετάφραση Google

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC ή των συνεργατών της.
Η κριτική γράφτηκε 7 Αυγούστου 2014 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετικό ξενοδοχείο στην πιο κατάλληλη τοποθεσία για ενα ταξίδι στο Λονδίνο... Μοντέρνα, καθαρά, ευρύχωρα δωμάτια σε πολύ ωραίους χρωματισμούς.. Προσεγμένο πρωινό και φυσικά μοναδική θέα.....!!!!! Θα το επισκεφτούμε ξανά....

  • Διαμονή: Μάιος 2014
    • Αξία
    • Τοποθεσία
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, SISSIE V
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η PPCHLondon, Guest Relations Manager του Park Plaza County Hall London, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 15 Αυγούστου 2014
Μετάφραση Google

Dear Sissie V

Thank you for your review.

We are so happy that you enjoyed your stay with us on your trip to London.

We look forward to seeing you again soon.

Kind Regards

Bradley Werb

Guest Relations Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 27 Δεκεμβρίου 2013

σε αυτο το ξενοδοχειο μειναμε με την συζυγο μου πριν πολυ καιρο!δεν θα μπορουσα ομως εστω και καθυστεριμενα να μην γραψω την εμπειρια μου.το δωματιο που μειναμε ηταν δυχωρο, ειχε τα παντα που χρειαζετε καποιος!ευρηχωρο, καθαρο,ανετο!η ποιοτητα υπνου πολυ καλη κ η τοποθεσια του φανταστικη!σιγουρα θα ξαναμεινω εκει και το συστηνω ανεπιφυλακτα!!η τιμη του βεβαια ηταν υψιλη αλλα παρεχει οτι χρειαζεσαι.το πρωινο ηταν γευστικο και πλουσιο.

  • Διαμονή: Ιανουάριος 2013, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Αξία
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
1  Ευχαριστούμε, vancrete
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η PPCHLondon, Front Office Manager του Park Plaza County Hall London, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 7 Σεπτεμβρίου 2014
Μετάφραση Google

Thank you for review, all feedback is important to us and this is how we move our service forward.

We hope to have you visit us again in the future

Kind regards

Karen Lorimer

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές