Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ενθουσιασμένος από της διασημότητες ”
Κριτική για: Madame Tussauds London

Madame Tussauds London
Περισσότερες λεπτομέρειες για το αξιοθέατο
Πληροφορίες για το αξιοθέατο
Εισιτήριο: Ναι
Προτεινόμενη διάρκεια επίσκεψης: 2-3 ώρες
Η κριτική γράφτηκε 5 Μαρτίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Στην επίσκεψη στο Λονδίνο δεν πρέπει να παραλείψετε να δείτε την Μαντάμ Τισό. Αν και το εισιτήριο είναι λίγο ακριβό ( για αυτό και τα 4* ) αξίζει τον κόπο και ιδίως για τα μικρά παιδιά. Η κινηματογράφος 3D θα σας αποζημιώσει στο τέλος με μια εκπληκτική ταινία τρισδιάστατη.

Ευχαριστούμε, Konstantinos S
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager του Madame Tussauds London, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 6 Μαρτίου 2018
Μετάφραση Google

Dear Konstantinos S,

Thank you for your review on Trip Advisor!
We appreciate you taking the time and trouble to share your thoughts as we always consider any feedback that helps us to improve the service we provide for our guests. Your photos look great and we hope that you have many more like these!
We hope to welcome you back onto the red carpet in the near future!
Kind regards,
Emily

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Γράψτε μια κριτικήΚριτικές (26.644)
Βαθμολογία ταξιδιωτών
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
Γλώσσα
Φιλτράρισμα

9 - 13 από 26.644 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 25 Φεβρουαρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Το συγκεκριμένο μουσείο έχει πολλά ομοιώματα απο διάφορες διασημότητες ανά τον κόσμο. Αυτό που δεν μας άρεσε ήταν η τεράστια ουρά για να μπεις στο μουσείο αλλά και η τιμή του λίγο ακριβή περιπου 50 ευρω το άτομο

1  Ευχαριστούμε, ageliki123
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager του Madame Tussauds London, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 6 Μαρτίου 2018
Μετάφραση Google

Dear ageliki123,

It is always a pleasure to receive such a glowing review of our attraction, thank you for taking the time to share your experience with us. We are delighted to read that you had a truly fabulous experience at our world famous attraction! We look forward to you walking down the red carpet into our next A-list party for another star-studded experience!
Kind regards,
Emily

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 25 Φεβρουαρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Αξιζει κάθε ευρώ, λίρα και στερλίνα! Φροντίστε να κλεισετε ειρητηρια για το διαδίκτυο πρωτου πάτε για να ειναι φθηνότερα. Η ουρα ειναι σχετικα μικρη δηλαδη περιπου εικοσι λεπτα. Το Μουσείο χρειαζεται πανω κάτω δυο ωρες για να τα δεις ολα. Το πιο συναρπαστικό δεν ειναι τα ομοιώματα αλλα διαφορες Δραστηριότητες που έχει οπως διαδραστικη αιθουσα προβολης μικρης ταινιες με υπερηρωες και τρενάκι που σε ταξιδευει στο παλιο Λονδίνο!

Ευχαριστούμε, Δήμητρα Μ
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager του Madame Tussauds London, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 6 Μαρτίου 2018
Μετάφραση Google

Dear Δήμητρα Μ,

It is always a pleasure to receive such a glowing review of our attraction, thank you for taking the time to share your experience with us. We are delighted to read that you had a truly fabulous experience at our world famous attraction! We look forward to you walking down the red carpet into our next A-list party for another star-studded experience!
Kind regards,
Emily

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 11 Φεβρουαρίου 2018

Έχοντας επισκεφτεί το μουσείο και παλιότερα διαπίστωσα περιορισμό των εκθεμάτων και της διακόσμησης που τα περιβάλει .Επίσης ήταν έτσι τοποθετημένα που σε μερικά σημεία δεν εξυπηρετούν την ροή του κόσμου.Οι δε τεράστιες ουρές των ανθρώπων που δεν είχαν κλείσει ηλεκτρονικά το εισητηρια τους θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν είχαν περισσότερος από δύο ταμίες στα τέσσερα γκισέ.

Ευχαριστούμε, Akisonebreath
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager του Madame Tussauds London, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 13 Φεβρουαρίου 2018
Μετάφραση Google

Dear Akisonebreath,

Thank you for your review on Trip Advisor. We appreciate you taking the time and trouble to share your thoughts as we always consider any feedback that helps us to improve the service we provide for our guests. I am sorry to see some of the negative points that you have raised about your visit. We are a premier London attraction and we hope to deliver a truly memorable premier experience! We do hope you were able to enjoy certain aspects of your experience at Madame Tussauds.
Kind regards,
Emily

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές
Η κριτική γράφτηκε 10 Φεβρουαρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Οτι και να εχεις ακουσει ή δει απο φωτογραφιες δεν συγκρινεται με το live.αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω.το ολο σκηνικο ειναι υπερπαραγωγη.ξεκινας με τα ομοιωματα,συνεχιζεις με το τρενακι που κανεις μια περιηγηση στην ιστορια του Λονδινου και κλεινεις με την 3d ταινια με τους super heroes.

Ευχαριστούμε, ko_klo
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager του Madame Tussauds London, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 13 Φεβρουαρίου 2018
Μετάφραση Google

Dear ko_klo,

Thank you for your 5 star review on Trip Advisor!
We appreciate you taking the time and trouble to share your thoughts as we always consider any feedback that helps us to improve the service we provide for our guests.
We are glad to hear you've enjoyed your past visit to Madame Tussauds London.
We hope to welcome you back onto the red carpet in the near future!
Kind Regards,
Emily

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.

Madame Tussauds London: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

 
Λονδίνο, Αγγλία
Λονδίνο, Αγγλία
 

Madame Tussauds London: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας