Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Δημήτρης Μ

Εξαιρετική φιλοξενία. Μέσα στη φύση.

Κριτική για: Tasoula Parselia Studios
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 3 Ιουν 2024
Εκπληκτικά στρώματα και σκεπάσματα. Καινούργια δωμάτια με όλες τις ανέσεις. Ίσως από τα καλύτερα καταλύματα του νησιού. Στο βορειότερο σημείο από τα θερμά με αποτέλεσμα να είναι μέσα στη φύση και στο χωριό ταυτόχρονα. Άνετο πάρκινγκ για το αυτοκίνητο.
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με φίλους
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΔωμάτια
5,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα ύπνου
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
downstairs operates a cafe-patisserrie-pizza-spaghetti place for all tastes and people
  • Lol.travel
    exterior
    Μπαρ/Lounge
    Θέρμα: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
    Η κριτική έγινε: 15 Ιουλίου 2023

Δεν έχω λόγια! Μείναμε 5 νύχτες στο Tasoula Parselia Studios με τον φίλο μου κ όλα ήταν εξαιρετικά! Έχοντας ταξιδέψει πολύ εντός Ελλάδος και εκτός, το κατάλυμα κ η φιλοξενία ήταν η καλύτερη που εχω ζήσει ποτέ! Η τοποθεσία του καταλύματος είναι πολύ κεντρική στα Θερμα και έχει ησυχία και καθόλου βαβούρα από την πολυκοσμία του κεντρου (βρίσκεται δίπλα σε όλα). Έχει δωρεάν ιδιωτικό πάρκινγκ και νιώθεις ασφαλεια. Το δωμάτιο ήταν ευρύχωρο, καθαρό και καινούργιο! Η καθαριότητα του δωματίου γινόταν καθημερινά (μαζί με αλλαγή πετσετών και σεντόνιων), το δωμάτιο παρείχε ότι χρειαζόσουν από καφετιέρα, μεγάλο ψυγείο και κλιματιστικό μέχρι κ πιάτα, μαχαιροπίρουνα και ταμπλέτες για τα κουνούπια (και πολλά άλλα που αν τα αναφέρω θα γράψω ολοκληρη έκθεση). Υπηρχε κοινόχρηστη κουζίνα για τους πελάτες αλλά δεν χρειάστηκε να τη χρησιμοποιήσουμε καθώς το δωμάτιο παρείχε τα πάντα! Η θέα από το μπαλκόνι ήταν καταπληκτική, ήμασταν μέσα στο δάσος με το ρεματακι κ τα τζιτζίκια να ακούγονται! Το βράδυ κοιμόμασταν με ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα καθώς είχε δροσιά κ χαλαρωνες από την ηρεμία της φύσης! Η φιλοξενία της κυρίας Καλλιόπης ήταν υπέροχη, ήταν εκεί για ότι χρειαζόσουν κ αισθανθηκαμε σαν να ήμασταν σε οικογένειακο σπίτι! Κατά τη διάρκεια της διαμονής μας πρόσφερε φρέσκο σπιτικό κέικ και κατα την αναχώρηση μας την τελευταία ημέρα, μας προσφερε γλυκά του κουταλιού να πάρουμε μαζί μας! Η τιμή ήταν πολύ οικονομικη και πέραν του value for money καθώς σου δινονται πολλά περισσότερα από αυτό που πληρώνεις! Αμα επισκεφθούμε ξανά τη Σαμοθράκη θα είναι η πρώτη και μοναδική μας επιλογή το Tasoula Parselia Studios!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2023
    • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
      • Ποιότητα
      • Τοποθεσία
    Ευχαριστούμε, aggie_cineouaaaa
    Η κριτική έγινε: 22 Σεπτεμβρίου 2021

Η ιδιοκτήτρια ευγενέστατη, το ίδιο και ο σύζυγός της. Το δωμάτιο πεντακάθαρο, πολύ σημαντικό την περίοδο της πανδημίας κι εξοπλισμένο με τα απολύτως απαραίτητα. Μίνι ψυγείο, κουβερτούλα, πετσέτες, μηχανή καφέ, κ.λ.π. Ζεστό νερό πάντα. Δε χρειάζεσαι και κάτι άλλο. Η τοποθεσία τέλεια, λίγα μέτρα από το Καφενείο, το σούπερ, κ.λ.π. Μπαλκονάκι ονειρικό με θέα και ήχους του δάσους. Είναι περιτριγυρισμένο από πλατάνια...

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2021
      • Ποιότητα ύπνου
      • Καθαριότητα
    Ευχαριστούμε, afrozita
    Η κριτική έγινε: 9 Αυγούστου 2020

Κλείσαμε να μείνουμε στο κατάλυμα 4 βραδιά. Μια μέρα πριν την άφιξη λόγω οικογένειακου προβλήματος προέκυψε ακυρώθηκε το ταξίδι μας στην Σαμοθράκη. Η πολιτική του καταστήματος ήταν ότι χάνεις όλο το ποσό πόσο μάλλον με ακύρωση την προηγούμενη μέρα και εν μέσω μιας πολλη δύσκολης περιόδου για όλους λόγω κορονοιου. Η ιδιοκτήτρια επικοινωνησε μαζί μας με δική της πρωτοβουλία και ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΎΝΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 30%.. Τα λόγια είναι περιττά. Το κατάλυμα δεν έχει ούτε μια αρνητική κριτική για τις παροχές του πράγμα το οποίο δεν μου φαίνεται περίεργο με μια τέτοια ιδιοκτήτρια. Την επόμενη φορά που θα πάω Σαμοθράκη θα πάω σίγουρα εκεί.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2020
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    Ευχαριστούμε, foteinpi
    Η κριτική έγινε: 10 Ιουλίου 2018

Η τοποθεσία βρίσκεται μέσα στο δάσος κάτω από τα πλατάνια, τα τζιτζίκια και τα πουλιά συντροφεύουν με το τραγούδι τους τον ύπνο και την ώρα του καφέ σου ,συχνά μαλιστα βλέπεις κατσίκια να περνάνε μέσα από το δάσος. Τα δωμάτια βρίσκονται κοντά σε υπεραγορά εστιατόρια καθώς και σε αρκετά κοντινή απόσταση από τις βαθρες.η φιλοξενία ήταν άψογη. Η οικοδέσποινα από την πρώτη στιγμή μας υποδέχτηκε θερμά φέρνοντας μας φρούτα και γλυκό του κουταλιού και η φιλόξενη αυτή ατμόσφαιρα συνέχισε καθόλη τη διαμονή μας εκεί.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2018
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    Ευχαριστούμε, Mariachri397
    Η κριτική έγινε: 25 Ιουλίου 2017

Ένας χώρος φιλόξενος, δροσερός και καταπράσινος. Ευγενέστατες η κα Τασουλα και η κόρη της Καλλιόπη, τα δωμάτια καθαρά στο καλύτερο σημείο των Θερμών λιγο πάνω από το Καφενείο. Το βράδυ σε νανουρίζει ο παρακείμενος χείμαρρος.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2017
    • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι