“αυτό κάποιες φόρες αξίζει κι αλλες no”
Κριτική για: Mpaklakos

Στοιχεία εστιατορίου
Η κριτική γράφτηκε 29 Αυγούστου 2019

ηταν στεκι μας παλιά αυτο κοντά στην πλάκα δηλεσι και στο χωριό. ειναι πανάκριβος λιγακι αγενεις αυτοι που το εχουν . εχει αλαξει πολλά χερια νομίζω αυτο το μαγαζί αν κρατούσαν σταθερή την νοστιμιά των φαγητών τους θα άξιζε τα λεφτά του.

Ημερομηνία επίσκεψης: Φεβρουάριος 2019
Ευχαριστούμε, giapantapaidi
Γλώσσα

Η κριτική γράφτηκε 28 Αυγούστου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Ενταξει μην τρελαθουμε.ο ανθρωπος πια νομιζει οτι ειναι στη μυκονο.ακριβες τιμες για δηλεσι.φαγητο καλο αλλα υπερτιμημενο

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2019
1  Ευχαριστούμε, kostasl736
Η κριτική γράφτηκε 29 Ιουλίου 2019

Πηγαίναμε χρόνια σε αυτή την ταβέρνα αλλά τις τελευταίες φορές που πήγαμε απογοητευτήκαμε. Φαγητό μέτριο, η μερίδα μπιφτέκι είχε 1 μπιφτέκι πολύ μικρό και η χωριάτικη επίσης ήταν μικρή. Τα θαλασσινά ικανοποιητικά. Απόδειξη δεν φέρνει και δεν κερνάει ποτέ ούτε λίγο φρούτο παρά μόνο τους πιο συχνούς πελάτες. Τιμές τσιμπημένες. Τις 2 τελευταίες φορές που πήγαμε δεν έφερε απόδειξη αλλά την τελευταία του την ζητήσαμε και τότε ανακάλυψε πως μας είχε χρεώσει 2 ευρώ παραπάνω. Και να πω ότι είχε κόσμο το μαγαζί και ήταν λογικό να κάνει λάθος; Ούτε καν...! Το ίδιο είχε συμβεί και την προηγούμενη φορά που είχαμε πάει μόνο που τότε το είχαμε καταλάβει εμείς και του το είπαμε. 2 στα 2.....Τι να πούμε...;;; Ποτέ ξανά

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούλιος 2019
2  Ευχαριστούμε, DespinaO
Η κριτική γράφτηκε 3 Ιουλίου 2019

Δίπλα στη θάλασσα. Γρήγορη και ευγενική εξυπηρέτηση. Μεγάλη ποικιλία πιάτων. Πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής

Ημερομηνία επίσκεψης: Απρίλιος 2019
2  Ευχαριστούμε, Vassilis V
Η κριτική γράφτηκε 25 Αυγούστου 2018

Δεν ενθουσιαστήκαμε, παρόλο που η χοιρινή μπριζόλα ήταν πολύ καλή. Αρκετά καλά ψάρια και σαλάτα επίσης.

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2018
1  Ευχαριστούμε, Fire J

Mpaklakos: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Δήλεσι, Περιοχή Βοιωτίας
Δήλεσι, Περιοχή Βοιωτίας

Mpaklakos: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.