Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Δυο χρονια πριν”

Οι καλύτερες τιμές για -
Άφιξη ηη/μμ/εεεε Αναχώρηση ηη/μμ/εεεε
Οι τιμές είναι για 1 δωμάτιο, 2 ενήλικες
Προβολή τιμών
Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές από κορυφαίες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες
TUI SENSIMAR KALLISTON Resort & Spa by ATLANTICA
Πιστοποιητικό διάκρισης
Πράσινοι ηγέτεςΠλατινένιο επίπεδο
Η κριτική γράφτηκε 20 Αυγούστου 2013

Ενα πολυ καλο ξενοδοχειο με αριστο προσωπικο ,σε βολικη αποστση απο το κεντρο των Χανιων,και με αστικο καιμε τα ποδια για οσους μπορουν ,ειναι περιπου 7 χιλιομετρα 35" δρομος.Τα δοματια πολυ ανετα καλο και πλουσιο πρωινο .Καλη παραλια(οπως της Β Κρητης)

Συμβουλή: Τα δωματια με θεα θαλασσα ειναι καλα
Δείτε περισσότερες συμβουλές για δωμάτια
  • Διαμονή: Σεπτέμβριος 2012, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Αξία
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
1  Ευχαριστούμε, georgiosAthens
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Dimitris P, Διευθυντής του TUI SENSIMAR KALLISTON Resort & Spa by ATLANTICA, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 1 Φεβρουαρίου 2016
Μετάφραση Google

February, 2016

Dear Esteemed Guest,

Thank you for your review and feedback which gives us strength to work harder; we all really appreciate your nice words and we are already looking into the issues you have mentioned – as we consider them very important. It was great to have you here at the Kalliston and we hope to see you again soon.

Please be informed of our recent achievements; The Kalliston was awarded as the BEST Adults Only hotel in the world in 2015 from all guests of TUI Nordic and UK. This is the highest recognition among 55 adults only hotels from all over the world. Since July 2015, we also hold five TripAdvisor stars, a classification awarded to less than 1% of all the hotels in the world.

It will be great to have you back with us in the future.

Thank you for your time and support!


Best Regards,


Dimitris Perrakis
Hotel Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Γράψτε μια κριτικήΚριτικές (1.282)
Βαθμολογία ταξιδιωτών
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
Γλώσσα

8 - 12 από 1.282 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 3 Αυγούστου 2013

Η εμπειρία που αποκομίζει κάποιος μένοντας σε αυτό το υπέροχο resort, είναι μοναδική.
Η τοποθεσία,η παραλία, οι πισίνες, το service, το φαγητό στα πέντε εστιατόρια, το ποτό στα τρία bars, ή τα πριβέ δείπνα για δύο στην αμμουδιά συνθέτουν ένα παζλ που δύσκολα συναντάει κανείς αλλού.

Το όλο concept είναι με μια λέξη ΤΕΛΕΙΟ.

  • Διαμονή: Ιούλιος 2013, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Αξία
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
3  Ευχαριστούμε, Chris30101954
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Dimitris P, Γενικός Διευθυντής του TUI SENSIMAR KALLISTON Resort & Spa by ATLANTICA, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 1 Φεβρουαρίου 2016
Μετάφραση Google

February, 2016

Dear Esteemed Guest,
I would like to thank you for your review and feedback, which we will use constructively in an effort to perfect our services even more and make Atlantica Kalliston the best “adults only” resort in the world. We are already looking into the issues you brought up.
We, at Atlantica Kalliston Resort and Spa, strive daily to present personalized service to all our guests. Your positive respond and your warm comments will encourage the whole team which will keep on perfecting our services in order to exceed your expectations.
At this point I would like to brief you on our recent achievements; The Kalliston was awarded as the BEST Adults Only hotel in the world in 2015 from all guests of TUI Nordic and UK. This gave us the “Gold Award” in Overall Accommodation. This is the highest award among 55 adults’ only hotels from all over the world. Since July 2015, we also hold five TripAdvisor stars, a classification awarded to less than 1% of all the hotels in the world.
I definitely look forward to seeing you again next year.
Thank you for your time and your continuous support!


Best Regards,


Dimitris Perrakis
Hotel Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Αυτή η κριτική μεταφράστηκε από: Αγγλικά. Προβολή πρωτότυπου
Η κριτική γράφτηκε 30 Ιανουαρίου 2013

Είχαμε μία σπουδαία διαμονή στο Kalliston τον Αύγουστο 2012. Περάσαμε τις δύο πρώτες μέρες στο ξενοδοχείο γιατί θέλαμε να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε. Η παραλία είναι όμορφη και με υπέροχα κύματα – παίζαμε για ώρες! Το πρωινό ήταν πολύ καλό και από τα τραπέζια είχε φανταστική θέα. Μείναμε στην junior σουίτα κοντά στην πισίνα και είχαμε άμεση πρόσβαση και στην πισίνα και στην παραλία. Το δωμάτιο ήταν ευρύχωρο, όμως προσωπικά δεν μου αρέσουν τα δύο ενωμένα κρεβάτια. Η κούνια του μωρού είχε σπουδαίο στρώμα. Η εξυπηρέτηση στη ρεσεψιόν ήταν το λιγότερο μέτρια και αυτός είναι και ο λόγος που βαθμολογώ το ξενοδοχείο με 4.5 από 5 (η TripAdvisor δεν μου δίνει αυτή την επιλογή. Δεν το βαθμολόγησα όμως με 4 γιατί αυτό θα ήταν εξίσου άδικο…). Να έχετε κατά νου πως υπάρχει μουσική στο μπαρ ως τις 10 μ.μ. τα περισσότερα βράδια. Προσωπικά απολάμβανα να κάθομαι έξω από το δωμάτιο και να ακούω τη μουσική. Το αρχικό σχέδιο ήταν να εξερευνήσουμε τη δυτική πλευρά της Κρήτης και η τοποθεσία του Kalliston σίγουρα βοήθησε σε αυτό. Είναι επίσης πολύ κοντά στο κέντρο των Χανίων. Σας συνιστώ ιδιαιτέρως να ενοικιάσετε αυτοκίνητο, κάτι που ισχύει για όλη την Κρήτη. Να επισκεφτείτε την Ελαφόνησο (50 λεπτά και περίπου 15 λεπτά με τα πόδια στην άλλη άκρη του νησιού!) , τον Μπάλο (καραβάκι από τα Φαλάσαρνα ή αλλού) και τα Φαλάσαρνα (περίπου 30 λεπτά). Είναι όλα must και σχετικά κοντά στο ξενοδοχείο. Οδηγήστε περίπου 2 ώρες για να επισκεφτείτε την Κνωσό αν σας ενδιαφέρει να δείτε ό,τι έχει απομείνει από τον εκπληκτικό Μινωικό πολιτισμό. Μετά μπορείτε να επισκεφτείτε το αρχαιολογικό μουσείο στο Ηράκλειο. Περάστε τα βράδια σας στο παλιό λιμάνι των Χανίων και φάτε σε κοντινές ταβέρνες. Με αυτό τον τρόπο θα δείτε την Κρήτη περισσότερο.

4  Ευχαριστούμε, TTMdots
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή πρωτότυπου
Ο/η Dimitris P, Γενικός Διευθυντής του TUI SENSIMAR KALLISTON Resort & Spa by ATLANTICA, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 1 Φεβρουαρίου 2016
Μετάφραση Google

February, 2016

Dear Esteemed Guest,
I would like to thank you for your review and feedback, which we will use constructively in an effort to perfect our services even more and make Atlantica Kalliston the best “adults only” resort in the world. We are already looking into the issues you brought up.
We, at Atlantica Kalliston Resort and Spa, strive daily to present personalized service to all our guests. Your positive respond and your warm comments will encourage the whole team which will keep on perfecting our services in order to exceed your expectations.
At this point I would like to brief you on our recent achievements; The Kalliston was awarded as the BEST Adults Only hotel in the world in 2015 from all guests of TUI Nordic and UK. This gave us the “Gold Award” in Overall Accommodation. This is the highest award among 55 adults’ only hotels from all over the world. Since July 2015, we also hold five TripAdvisor stars, a classification awarded to less than 1% of all the hotels in the world.
I definitely look forward to seeing you again next year.
Thank you for your time and your continuous support!


Best Regards,


Dimitris Perrakis
Hotel Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Αυτή η κριτική μεταφράστηκε μηχανικά από τα Αγγλικά Τι είναι αυτό;
Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε πριν από 3 εβδομάδες

  • Διαμονή: Αύγουστος 2017, ταξίδι με οικογένεια
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Dimitris T, Διευθυντής του TUI SENSIMAR KALLISTON Resort & Spa by ATLANTICA, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: πριν από 3 εβδομάδες
Μετάφραση Google

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Αυτή η κριτική μεταφράστηκε μηχανικά από τα Αγγλικά Τι είναι αυτό;
Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε πριν από 4 εβδομάδες

  • Διαμονή: Οκτώβριος 2017, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Αξία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Εξυπηρέτηση
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Dimitris T, Διευθυντής του TUI SENSIMAR KALLISTON Resort & Spa by ATLANTICA, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: πριν από 3 εβδομάδες
Μετάφραση Google

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ξενοδοχεία που επίσης μπορεί να σας αρέσουν...
Άγιοι Απόστολοι: Δείτε επίσης αυτά τα καταλύματα εκεί ή στη γύρω περιοχή
3,9 χλμ μακριά
Casa Delfino Hotel & Spa
Casa Delfino Hotel & Spa
Νο 4 από 111 για: Χανιά
894 κριτικές
54,4 χλμ μακριά
Caramel Grecotel Boutique Resort
Caramel Grecotel Boutique Resort
Νο 1 από 21 για: Πλατανές
304 κριτικές
3,9 χλμ μακριά
Domus Renier Boutique Hotel
Domus Renier Boutique Hotel
Νο 1 από 111 για: Χανιά
146 κριτικές
Προβολή τιμών
Προβολή τιμών
Προβολή τιμών
0,3 χλμ μακριά
Domes Noruz Chania
Domes Noruz Chania
Νο 1 από 11 για: Κάτω Δαράτσο
266 κριτικές
123,5 χλμ μακριά
The Island Hotel
The Island Hotel
Νο 2 από 36 για: Κάτω Γούβες
2.033 κριτικές
3,7 χλμ μακριά
Amalthia Beach Resort
Amalthia Beach Resort
Νο 13 από 111 για: Χανιά
562 κριτικές
Προβολή τιμών
Προβολή τιμών
Προβολή τιμών

TUI SENSIMAR KALLISTON Resort & Spa by ATLANTICA: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Πρόσθετες πληροφορίες για το TUI SENSIMAR KALLISTON Resort & Spa by ATLANTICA

Διεύθυνση: Glaros - Nea Kydonia, Άγιοι Απόστολοι, Χανιά, Κρήτη 731 00, Ελλάδα (Πρώην Atlantica Kalliston Resort & Spa)
Περιοχή: Ελλάδα > Κρήτη > Νομός Χανίων > Χανιά > Άγιοι Απόστολοι
Παροχές:
Μπαρ/Σαλόνι Παραλία Επιχειρηματικό κέντρο με πρόσβαση στο Ίντερνετ Γυμναστήριο/Αίθουσα άσκησης Δωρεάν Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας (WiFi) Δωρεάν στάθμευση Εστιατόριο Υπηρεσία δωματίου Σπα Σουίτες Πισίνα Πρόσβαση-αναπηρικό καρότσι Μεταφορά από/προς αεροδρόμιο
Στυλ ξενοδοχείου:
Νο 1 στα Ρομαντικά ξενοδοχεία για: Άγιοι Απόστολοι
Νο 1 στα Ξενοδοχεία στην παραλία για: Άγιοι Απόστολοι
Νο 1 στα Πράσινα ξενοδοχεία για: Άγιοι Απόστολοι
Εύρος Τιμών: 173 € - 406 € (Βάσει των μέσων τιμών για ένα Στάνταρ δωμάτιο)
Κατηγορία Ξενοδοχείου:5 αστέρων — TUI SENSIMAR KALLISTON Resort & Spa by ATLANTICA 5*
Αριθμός δωματίων: 213
Επίσης γνωστό ως:
Grecotel Kalliston Hotel Agia Galini
Kalliston Nea Kydonia
Kalliston Hotel Nea Kydonia

Αυτή είναι η καταχώρισή σας στο TripAdvisor;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας