Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Κλεοπάτρα Κ

Εξαιρετικό

Κριτική για: Sani Beach
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 18 Ιουλ 2024μέσω κινητής συσκευής
Ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο ,για εκλεκτούς και απαιτητικούς πελάτες που αναζητούν το καλύτερο!
Από την είσοδο και την πρώτη επαφή κατεβαίνεις πως η εμπειρία θα είναι μοναδική!
Ο περιβάλλοντας χώρος και ο κήπος πολύ περιποιημένα και πεντακάθαρα!!!
Τα δωμάτια έχουν όλες τις ανέσεις και λάμπουν από καθαριότητα !
Το προσωπικό άψογο και ευγενέστατο !
Οι μπουφέδες στο Poseidon εστιατόριο εκπληκτικοί σε ποικιλία και ποιότητα!!
Συγχαρητήρια στο chef Χαριτίδη Δημήτρη !!!
Συγχαρητήρια στον διευθυντή κύριο Αδάμ για την άψογη λειτουργία όλου του συγκροτήματος !!!
Ο ιδανικός άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!!!!
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
143 €
    5.915
    5.915
    4 - 9 από 6.497 κριτικές
    Η κριτική έγινε: 1 Ιουλίου 2024

Πολύ ωραίο ξενοδοχείο με υπέροχη θεα. Το μέρος ήταν καταπληκτικό. Τα δωμάτια
    ηταν καθαρά. Πέρασα καταπληκτικά. Ευχαριστώ πολύ τον Άρη απο την υποδοχή που για ότι χρειαζόμασταν ήταν εκεί για να μας εξυπηρετήσει. Αυτό το παιδί μας σκλαβωσε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    Ευχαριστούμε, ΧΡΥΣΟΥΛΑ Χ
    Η κριτική έγινε: 26 Ιουνίου 2024

Είναι μια υπέροχη εμπειρία στο ξενοδοχείο και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ και έρχομαι κάθε καλοκαίρι. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση είναι η μοναδική φιλοξενία και η ξενάγηση στους χώρους του ξενοδοχείου. Συγχαρητήρια στην κυρία Αθηνά (Νανά) που μας μαγεύει με τις γλυκιές λιχουδιές και νοστιμότατα πρωινά που φτιάχνει! Να δοκιμάσετε ιδιαίτερα τις κρέπες της, είναι το φαβορί μου!

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
      • Ποιότητα
      • Τοποθεσία
      • Ποιότητα ύπνου
      • Δωμάτια
      • Καθαριότητα
    Ευχαριστούμε, dimitriosd987
    Η κριτική έγινε: 4 Ιουνίου 2024 μέσω κινητής συσκευής

Διακοπές με μωρό. Το καλύτερο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν και οι γονείς! Ο,τι θέλαμε να Ταΐσουμε το 9μηνων μωρό μας, ότι ώρα το θέλαμε. Αλεσμένα σπιτικά και υγιήνα. Πρέπει να ευχαριστήσουμε την Ταμάρα που έκανε τα πάντα να μας ξεκουράσει και να μας κατατοπίσει στο ξενοδοχείο. Περάσαμε υπέροχα και θα επιτρέψουμε σύντομα!

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    Ευχαριστούμε, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Σ
    Η κριτική έγινε: 1 Ιουνίου 2024

Επισκεφτήκαμε με την σύζυγο μου το σπα του ξενοδοχείου το οποίο ήταν καταπληκτικό όπως και το προσωπικό της υποδοχής επίσης ένα ευχαριστώ στην Ξένια για την εξαιρετική της δουλειά και τον επαγγελματισμό της.
    Θα το ξανά προτιμήσουμε σίγουρα ξανά!!

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2024
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    Ευχαριστούμε, Χρήστος Σ
    Η κριτική έγινε: 20 Μαΐου 2024 μέσω κινητής συσκευής

Βαθμολογία 5 αστέρων!!!!!
    Η διαμονή μας ήταν εξαιρετική!!!!
    Οι άνθρωποι είναι εκπληκτικοί και σου συμπεριφέρονται με τους καλύτερους τρόπους!!!
    Αυτό οφείλεται πρωτίστως στον Διευθυντή του Hotel κ Αδάμ Γιώργο!!!
    Αναζητήστε την κ Ταμάρα και δεν θα αφήσει καμία επιθυμία σας ανεκπλήρωτη!!!!!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Είναι καλό με την άφιξη να γνωρίσετε την Ταμάρα και να προγραμματίσετε όλες τις επιθυμίες και δραστηριότητες σας!!!!
    Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2024
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια