Επισκεφθήκαμε το ξενοδοχείο στις 13/8/21..η αρχική μας κράτηση ήταν για 9 διανυκτερεύσεις εφοσον είχαμε ηδη μείνει μια εβδομάδα στην Κέρκυρα σε δωμάτιο σε άλλη περιοχή του νησιού κ είχαμε δεί λίγο την Κέρκυρα..Φτάνοντας στο ξενοδοχείο,αφήσαμε τα πράγματα στην υποδοχή κ μέχρι να έρθει η ώρα του check in κάναμε μια βόλτα στο χώρο κ στις νεροτσουλήθρες που δεν κρατιόντουσαν τα παιδιά!Στην πισίνα του ξενοδοχείου επικρατούσε χάος..100 άτομα τουλάχιστον,ο ένας πάνω στον άλλο..πάμε στην άλλη που ηταν πιο κάτω κ ήταν κ αυτή που είχε και κύματα.Οι ξαπλώστρες γεμάτες..παντού πετσέτες..τα παιδιά ήθελαν να παίξουν οπότε μείναμε σε αυτό το σημείο(ακουμπήσαμε τις πετσετες σε ένα «παρτέρι» κ όρθιοι κάτω απ τη σκιά ενός δέντρου(ζήτημα να ειχε δέκα δέντρα όλο το συγκρότημα..)περιμέναμε εκεί..οση ωρα ήμασταν εκεί(μια ώρα περίπου)κανείς δεν είχε εμφανιστεί στις ξαπλώστρες..οι πετσέτες απ οτι καταλάβαμε ήταν εκεί όλη μερα..είτε γιατί τις αφηναν απ το πρωί για να έχουν θέση όταν αποφασίσουν οτι θέλουν να κάτσουν εκεί ή γιατί τις έχουν παρατήσει κ δεν τις μάζεψε κανείς..
Μεσημεριανό δεν φάγαμε γιατί τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα με τις νεροτσουλήθρες κ ήθελαν να τις χαρούν οπότε σκεφτήκαμε οταν πεινάσουν θα φάνε ένα σνακ που προσέφερε το ξενοδοχείο μέσα στο all inclusive πακέτο μετά το ωράριο του μεσημεριανού..Οι νεροτσουλήθρες φανταστικές..τα παιδιά 9 ετών κ 5 ξετρελάθηκαν!Το ίδιο κ εμείς..πολύ ωραίος χώρος,πολλές επιλογές κ αρκετό προσωπικό..
Όταν πείνασαν κ πήγαμε στο μπαρ,το απογευματινό σνακ περιελάμβανε μπισκότα,κέικ,παγωτό κ καρπούζι..Ευτυχως η κοπέλα στο μπαρ μου έδωσε σφολιατοειδή που ειχαν μείνει απο νωρίτερα κ έτσι δεν έμειναν νηστικά τα παιδιά..Μεσα στο πακέτο ήταν επίσης κ το νερό,αναψυκτικά,μπύρες κ ποτά..Τίποτα απ ´αυτά δεν ήταν εμφιαλομένο.Το νερό όταν δοκίμασα μια γουλιά σου ερχόταν στο μυαλό σκουριασμένος σωλήνας με άλατα σε μέγεθος βράχου..φαντάζομαι δεν ήμουν η πρώτη που ήπια αυτό το νερό..κι ομως συνέχιζαν να το σερβίρουν..ολα λοιπόν ήταν απο ψύκτη..κατώτερη ποιότητα αποκλείεται να υπάρχει..κ όλα σε πλαστικά ποτήρια.Κανένας σεβασμός για το περιβάλλον κ πουθενά κάδος ανακύκλωσης..να μου πείς με τόσο πλαστικό η α νακύκλωση σε μάρανε..
Μετα απ όλα αυτα λοιπόν κ αφου είχε περάσει η ώρα για το check in,πηγαμε στο δωμάτιο κ ο αντρας μου παραπονέθηκε για το σνακ κ για την ποιοτητα του νερου κ των αναψυκτικων-μπύρας-ποτου(τα κοκτέιλ ήταν έξτρα γιατι κοστίζει μάλλον ο δυόσμος!).Οι κοπέλες στην υποδοχή τρομερά ευγενικές κ εξυπηρετικές,μας πρότειναν να μας δίνουν εμφιαλωμενο νερό κ να μειώσουμε τις μερες διαμονής μας εφόσον ήμασταν τοσο απογοητεύμενοι κ εάν στην πορεία μας άρεσε να μέναμε όσο θέλαμε..τις μειώσαμε λοιπόν στις 5(για χάρη των παιδιών που βλέποντας τις νεροτσουληθρες ήθελαν να κάτσουν για πάντα εκεί!!).Το δωμάτιο όμορφο παρόλο που τα έπιπλα(το διόροφο ξύλινο κρεβάτι των παιδιών ήταν αρκετά φθαρμένο)δεν ήταν καινούρια,τα πλακάκια του μπάνιου μιας άλλης εποχής,το μπαλκόνι μια παρέα με τους υπολοιπους ενοικους..Είχε όμως πόρτα που χωριζε τα δυο υπνοδωμάτια(παιδικό κ των ενηλίκων),ψυγειάκι κ φουρνάκι(στην αρχη μου έκανε εντύπωση γιατι ενα ξενοδοχείο all inclusive να εχει φουρνο μικροκυμάτων..στην συνέχεια κατάλαβα το γιατι..!)Απο καθαριότητα είχε ιστούς κάτω απ τα πορτατίφ που ήταν επιτοίχια πανω απ το κρεβάτι μας κ το χειριστήριο του κλιματιστικού μαύρο απο άσπρο που ήταν το χρώμα του.Επίσης το κλιματιστικό χτύπαγε κατευθείαν στο κεφάλι που έπρεπε ή να κοιμηθείς ανάποδα ή να κοιμηθείς κουκουλωμένος όλη νύχτα.
Πάμε τώρα στο βραδυνό..το προσωπικό μας είχε προτείνει να φάμε στην ταβέρνα του ξενοδοχείου(χωρις εξτρα χρέωση) μιας κ εκεί ο κόσμος θα ήταν πολυ λιγότερος.Είχαμε κάνει λοιπόν την απαραίτητη κράτηση κ πήγαμε..Ο μπουφές την ώρα που πήγαμε(γύρω στις 19:30-20:00)είχε δέκα φαγητά περίπου τα οποία ήταν όλα ξεσκέπαστα..είχε κάτι γάντια παραδίπλα που δεν σου έλεγε κανείς οτι ΠΡΕΠΕΙ να φορέσεις(οπότε μόνο εμείς τα βάλαμε)κ όποιος ήθελε έπιανε τις τσιμπίδες κ έβαζε οτι ηθελε μονος του.Μυγες κ σφήκες ανενόχλητες λοιπόν..τα δισκάκια που ήταν τα φαγητά κ ο «πάγκος»που ήταν μέσα ήταν επιεικώς μέτριας καθαριότητας..οι επιλογές που είχες στο τραπέζι με τις σαλάτες ήταν χωριάτικη κ τα υλικά της χωριάτικης ξεχωριστά..το ψυγείο των γλυκών ήταν ενα παλιό γνωστού αναψυκτικού,το οποίο είχε μέσα 3-4 πιατέλες που ο καθένα άνοιγε το ψυγείο,βούταγε τα χέρια του κ έπιανε οποιο ήθελε ακουμπώντας φυσικά κ τα διπλανά.Είχε κ ενα ψυγείο παγωτού με εξι γεύσεις που πάλι μονος σου έπαιρνες κ έπιανες ότι ήθελες κ επίσης είχες κ την ευκαιρία είτε εσύ είτε το παιδί σου να φτερνιστείς,να βήξεις,να σκαλίσεις τη μύτη σου κτλ ανενόχλητος!!!Το φαγητό μές στο λάδι κ η ποιότητα των κρεάτων πολύ κακή.Το μπιφτέκι/κεμπαπ κατεψυγμένο κ χωρίς να καταλαβαίνεις τι τρως..
Η απορία μας ήταν αφού μας πρότειναν την ταβέρνα πως θα ήταν το κεντρικό εστιατόριο..;;;;
Το πρωί λοιπόν πήγαμε να φάμε πρωινό να δούμε κ αυτον τον χώρο..Πανικός..κόσμος παντού σε μια αίθουσα με 30-40 τραπέζια εαν δεν κάνω λάθος και μια βεράντα με 20 ακομα τραπέζια στο περίπου..τα παιδιά πεινούσαν οποτε είπαμε να βάλουμε πρωτα φαγητο κ κάποιο τραπέζι θα αδειαζε..σχεδόν κανένας δεν φορούσε μάσκα κ σίγουρα κανένας γάντια(δεν είδα βέβαια να έχει γάντια κάπου).ΚΑΝΕΝΑ μέτρο τήρησης κ προστασίας covid.Ο μπουφές ικανοποιητικός με αρκετές επιλογές(ψωμια,μαρμελαδες,σφολιατοειδή,κρεπες,ομελέτες,αυγά,γιαουρτια,οσπρια κτλ).Όποιος ήθελε βέβαια πάλι έπιανε οτι ήθελε κ μετά έπιανε κ τις τσιμπήδες.
Αφού βαλαμε λοιπόν το πρωινό μας,ψαχναμε να βρούμε τραπέζι..κανένα ελευθερο βέβαιο..φωνάξαμε τον σερβιτόρο αλλα τι να σου κάνει κ αυτός..γυρνάγαμε γυρω-γύρω με τα πιάτα στο χέρι κ με τα παιδιά να γκρινιάζουν πως θελουν να φανε κτλ..έχοντας όλη αυτη τη φόρτιση κ την απογοήτευση για τον χαμό κ την παραπλάνηση τις ανέσεις του υποτιθέμενου 4 αστέρων ξενοδοχείου,παρατάω το πιάτο κ τρέχω στην υποδοχή για παράπονα.Τα παιδιά εκεί ολα ξαναλέω πολυ ευγενικά δεν ήξεραν τι να πουν..Μετα απο λίγο έρχεται ο αντρας μου κ μ ενημερώνει πως ο διευθυντής μας έδιωξε οπότε να παμε να μαζέψουμε τα πραγματα μας..Οσο ήταν εκείνος στο εστιατόριο άρχισε να μιλάει έντονα κ να ρωτάει ποιος είναι υπεύθυνος κ ποιος θα μας βρει τραπέζι να κατσουμε να φαμε..χαρακτήρισε το ξενοδοχείο-να το πω πιο ευγενικά-«οικο ανοχής» κ κάπου εκεί ξεπετάχτηκε ο διευθυντής θιγμένος απ τον χαρακτηρισμό(ο οικος ανοχής θα επρεπε μαλλον να θιχτεί γιατί σιγουρα εκεί τηρούνταν περισσοτερα τα μέτρα!!!)κ του είπε να φυγουμε αφου δεν μας αρέσει κ θα μας επεστρεφε τα χρηματα της κρατησης.Βέβαια μετά δεν ήταν τοσο μάγκας να εμφανιστεί στην υποδοχή κ άφησε τα κορίτσια να χειριστούν την καταλσταση.Οπως επίσης δεν μας επέστρεψε κ τα λεφτα της μιας ημερεας μου μειναμε εκει.Με τέτοιον διευθυντή βέβαια καταλαβαίνεις αμέσως γιατί η κατασταση του ξενοδοχείου αυτού είναι σε τέτοιο επίπεδο.
Το υπολοιπο προσωπικό καταπληκτικό.Τα κοριτσια κ η κυρία που μας είχε παει στο δωμάτιο ήταν ετοιμη να κλαψει γι αυτο που μας συνεβη(μειναμε παραμονή 15 Αυγουστου χωρις δωμάτιο με δυο παιδια τα οποιο εκλαιγαν γιατι πρωτον θα εχαναν τις νεροτσουληθρες κ δευτερον ειχαν μείνει κ νηστικά!).Απαράδεκτος διευθυντής κ απαράδεκτη κατασταση χωρις κανένα μετρο.Προφανώς ο κυριος δουλεύει μόνο με γραφεία τουριστών γιατι Έλληνες υπήρχαν αλλες δυο οικογένειες κ μάλλον δεν μας εχει αναγκη γιατι τους χρεώνει περισσοτερο..δεν εξηγείται διαφορετικά..Με 200€ το βραδυ ομως περιμένεις να είναι αυτό που περιγράφει.Μόνο οι νεροτσουλήθρες άξιζαν κ το υπόλοιπο προσωπικό εξαιρουμένου του διευθυντή(ούτε ξυστά απ τον τίτλο δεν περνάει)
Έχουμε πάει κ σε άλλα ξενοδοχεία 4 αστέρων σε περίοδο 15Αυγουστου τα οποία τηρουσαν τα πρωτοκολλα στο 100% κ με πολυ περισσότερο κόσμο.Κ εαν αυτο το ξενοδοχείο εχει 4 αστέρια,αυτα που είχαμε πάει αξιζαν 35!!!