Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Manolis M

Άψογη διαμονή στο Atrium prestige.

5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 6 Ιουν 2024
Εντυπωσιακές εγκαταστάσεις σε ένα όμορφο και ήσυχο περιβάλλον, τέλεια δωμάτια , το δε προσωπικά ιδιαίτερα εξυπηρετικό, ευγενικο και πρόθυμο. Τα καλύτερα παιδιά -Βουλα, Σακης, Γιώργος-φτιαχνουν τα καλύτερα κοκτέιλ και σίγουρα φεύγοντας νοσταλγείς κάθε στιγμή που έζησες εκεί.
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε για δουλειά
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Ο/η Hotel Manager , Πωλήσεις του Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Απάντηση: 7 Ιουν 2024
Αγαπητέ Manolis M,
Σας ευχαριστούμε θερμά για τα υπέροχα λόγια σας και την τόσο θετική σας αξιολόγηση. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που απολαύσατε τις εντυπωσιακές μας εγκαταστάσεις, το όμορφο και ήσυχο περιβάλλον, καθώς και τα τέλεια δωμάτιά μας. Η αναγνώρισή σας για το προσωπικό μας, που χαρακτηρίζεται από εξυπηρέτηση, ευγένεια και προθυμία, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Θα μεταφέρουμε τα θερμά σας λόγια στη Βούλα, τον Σάκη και τον Γιώργο, οι οποίοι σίγουρα θα χαρούν ιδιαίτερα που τα κοκτέιλ τους άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι τιμή μας που οι στιγμές που ζήσατε μαζί μας σας γεμίζουν νοσταλγία και θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον, προσφέροντάς σας ακόμη περισσότερες αξέχαστες εμπειρίες. ( Τα λεμέ σύντομα στη Βίσση -408)
Με εκτίμηση,
Δέσποινα
Guest relations Team
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
6.4 and 6.5 night pool view
  • StayForLong
3.209
3.209
1 - 6 από 3.643 κριτικές
Η κριτική έγινε: 9 Αυγούστου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Οι καλύτερες διακοπές στη ζωή μας! Το ξενοδοχείο προσφέρει high quality services σε όλα τα επίπεδα, το location είναι εξαιρετικό, σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι εν μέσω του πελάγους με απέραντη, ανεμπόδιστη, θέα στο Αιγαίο! Το προσωπικό ευγενέστατο και πολύ εξυπηρετικό, το φαγητό επίσης εξαιρετικό! Τα δωμάτια πεντακάθαρα, καλαίσθητα και ευρύχωρα!
Νοικιάσαμε αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο και επισκεφτήκαμε κάποια εμβληματικά ομορφα μέρη της Ρόδου, όπως η Λίνδος, η μοναδική παραλία του Αγίου Παύλου, η Τσαμπίκα όπου τα παιδιά ευχαριστήθηκαν θαλάσσια σπορ όλη την ημέρα!
Επίσης με το εξυπηρετικότατο προσωπικό του ξενοδοχείου κανονίσαμε μονοήμερη εκδρομή στην Σύμη, πολύ κοντά στη Ρόδο, ένα μέρος απαράμιλλης ομορφιάς!
Χωρίς υπερβολή, η Ρόδος είναι πλέον για εμας the place to be και το Atrium Prestige η καλύτερη εμπειρία διαμονής που είχαμε ποτέ!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Vacation32084650764
Ο/η Atrium Hotels and Resorts, Marketing του Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2023

Αγαπητή κυρία Βραχάτη,

σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύ όμορφη κριτική σας! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αυτές τις λίγες μέρες ξεκούρασης, τις περάσατε τόσο ευχάριστα μαζί μας! στοχος μας είναι η χαλάρωση και η δημιουργία εξαιρετικών αναμνήσεων για τους επισκέπτες μας και είναι ιδιαίτερη ευχαρίστηση για εμάς όταν το καταφέρνουμε!

Θα χαρούμε να σας ξαναφιλοξενήσουμε το συντομότερο δυνατόν!

Η ομάδα του Atrium Prestige

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 30 Ιουλίου 2023

Πανέμορφο εγκαταστάσεις , καθαρές με εξαιρετική εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου. Το φαγητό πρωί, μεσημέρι και βράδυ ήταν εκπληκτικό. Η θάλασσα και οι πισίνες του ξενοδοχείου απλά υπέροχες.

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, Γεωργιος Π
Ο/η Atrium Hotels and Resorts, Marketing του Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 31 Ιουλίου 2023

Αγαπητέ Γεώργιε Π,

Εκ μέρους όλης της ομάδας του Atrium Prestige θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα όμορφα λόγια και το χρόνο που διαθέσατε για να τα γράψετε. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις στους επισκέπτες μας και χαιρόμαστε πολύ όταν αυτό γίνεται πραγματικότητα!
Είναι ιδιαίτερα σημαντική η στήριξη σας, ειδικά αυτές τις μέρες που το νησί μας υπέστη καταστροφή.
Ευχόμαστε να σας καλωσορίσουμε ξανά στο μέλλον!

Guest Relations Team

Η κριτική έγινε: 29 Ιουλίου 2023

Ένα ξενοδοχείο διαμάντι για το νησί.Ένας χώρος που μπορεί να σου προσφέρει όλες τις ανέσεις.Τα δωμάτια πεντακάθαρα και το προσωπικό πολύ ευγενικό και πάντα με το χαμόγελο . Τέλος το φαγητό ήταν καταπληκτικό.

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, dimitris a
Ο/η Atrium Hotels and Resorts, Marketing του Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 30 Ιουλίου 2023

Αγαπητέ Δημήτρη,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα υπέροχα λόγια σας! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με το γεγονός ότι περάσατε όμορφα μαζί μας και ότι οι εγκαταστάσεις και το service του Atrium Prestige ικανοποιήσαν τις απαιτήσεις σας.
Βασική μας προτεραιότητα στα ξενοδοχεία Atrium είναι η ασφάλεια των επισκεπτών μας και με αυτό το κριτήριο δουλέψαμε κατά την περίοδο της κρίσης αλλά και συνεχίζουμε να δουλεύουμε ώστε να πετύχουμε τα υψηλά standards που αναμένουν οι επισκέπτες μας.

Θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε ξανά στο μέλλον!

Guest Relations Team

Η κριτική έγινε: 27 Ιουλίου 2023

Ότι και να πω για το ξενοδοχείο είναι λίγο..Εξαιρετικο το προσωπικό, εγκαταστάσεις υπέροχες και τεράστιες..
Τύχαμε την περίοδο των φωτιών στο νησί.. οι άνθρωποι έκαναν το καλύτερο δυνατό για να μην μας λείψει τίποτα! Ευχαριστούμε πολύ!

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, John M
Ο/η Atrium Hotels and Resorts, Marketing του Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 29 Ιουλίου 2023

Αγαπητέ John M,

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και την όμορφη κριτική σας. Χαιρόμαστε πολύ που παρά τις αντίξοες συνθήκες, καταφέρατε να απολαύσετε τις εγκαταστάσεις μας και να περάσετε καλά!
Θα χαρούμε ιδιαίτερα εάν μας ξανα επισκεφθείτε στο μέλλον!

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς
Η ομάδα του Atrium Prestige

Η κριτική έγινε: 18 Μαΐου 2023

Είχαμε μια απιστευτη εμπειρία με το ξενοδοχείο για την επαγγελματική μας φωτογράφιση. Άψογη εξυπηρέτηση, μοναδικά τοπία και εξαιρετικές παροχές. Ολα τα δωματια ηταν προσεγμένα, το φαγητό πεντανόστιμο και το προσωπικό πολυ φιλικό και πρόθυμο να βοηθησει σε οτι χρειαζόμασταν. Σας ευχαριστουμε πολυ για τη φιλοξενία ❤️

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, _L5452WP
Ο/η Atrium Hotels and Resorts, Μάρκετινγκ του Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 24 Μαΐου 2023

Αγαπητέ μας πελάτη,
σας ευχαριστούμε γιε την όμορφη κριτική και την άψογη συνεργασία. Θα χαρούμε πολύ να ξαναέχουμε την ευκαιρία να σας φιλοξενήσουμε σε ένα από τα ξενοδοχεία μας!
Η ομάδα Atrium Hotels